High Chaparral

I lördags var man på Chappen för första gången i vuxen ålder :) Var jättekul, hängde med dom som har hästarna jag rider. Dom har ju jobbat där förr, bla som tågrånare :)

























Fick ta nordbyxorna för jag har inte gjort byxor än. Jackan har han som äger hästarna gjort :)


Köpte pärlor, godis, hatt och en kniv :)


Var trött efter den dagen men det var det värt. Längtar upp till nästa gång :)

Kycklingar

För ett tag sedan när jag skulle städa i westernstaden låg en sladd tvärsöver gången. Drog ut den och rullade ihop den så fint så.
Ett par dagar senare fick jag reda på att sladden gick till äggkläckningsmaskinen. Ojdå, 24 vakelägg döda...
Så hönses husse fick lägga in nya ägg. I helgen kläcktes dom!! Så söta! Är inte större än en tumme. Skulle ta kort idag men kameran var död...
En kyckling hade krypit bort från värmen så han var illa därran. Men vi tog in den och värmde upp den så den klarade sig :)


Allting började bli bra med inflammationen osv. Men tydligen arbetade jag för hårt för smärtan är tillbaka. Hopplöst. Frustrerad är bara förnamnet. Jag mår som bäst när jag får hålla igång och nu när jag inte kan det vet jag inte vart jag ska ta vägen. Har inte tränat på flera månader, men det har jag accepterat att det inte blir det på ett tag. Men resten vill jag gärna kunna göra. Kunde precis jobba på alla ställen på jobbet men nu kan jag inte göra det igen. Men jag tänker då inte sjukskriva mig igen. Det hinner jag då inte med.

Tur jag har mina vänner som håller koll på mig <3

Dock kommer det hända massa roliga saker framöver. T.ex är det High Chaparall nästa lördag :oD

Ödla

När vi skulle röja vid skjutbanan igår hittade jag en ödla som jag fångade :) Tog lite bilder.



Vad händer annars då? Jo det är jobb och hästar som vanligt. Har fått ett till jobb i en butik så nu får jag ihop mer timmar :)

Härligt när våren är i full gång där ute :)


Idag måste jag ta ett röj i lägenheten, är knappt aldrig hemma så det måste göras.

Vildsvin

Såg vildsvin häromdagen :)

hits