Medvetslös efter att ha släckt en brand :o)

I torsdags fick vi sätta upp stegar och klättra i dem. Den stegen som är 12.5 meter hög är lite vinglig att få ner och upp vill jag lova*ler*. Klarade att resa den upp från marken själv, den väger 70 kg :o)
Sen fick vi klättra cirka 8 meter upp. Där uppe hakade jag fast mig i stegen, lutade mig bakåt och släppte händerna*ii*. Var lite skakigt men det var kul att tänja gränsrena och se hur mycket man klarar av :o)

Igår hade vi brandgasventilering och sen rökdykning när smo5 skulle vara våra rökdykarledare. H och jag gick in först i vår grupp. Första våningen hittade vi en docka som H drog ut sen på andra våningen hittade vi lärare L som var "medvetslös". Jag drog ut honom ur lägenheten till trapphuset där rökdykarledaren kom in och tog ena remmen. Sen drog vi ner han två trappor. Han åkte ner med huvet före*ler*. Han klagade på att han hade ont i svanskotan efter det. Och så hade H råkad sparka till klockspelet när vi hittade honom. Nästa gång får han väl vända sig om ;o)
Är rätt så stolt att jag orkade dra han en bit själv.
Sen kollade han hur mycket luft vi hade kvar. Jag låg på 120 bar även om jag hade dragit ut honom, han sa att när killarna hade gjort det hade de nästan slut på luft. Ytterligare en fördel att man e liten och inte förbrukar så mycket syre :o)
Efter genomgången skulle E och jag in. Denna gången var jag rökdykaretta vilket ledde till att jag fick släcka lite eld. När jag fick se den första brasan höll läraren på för fullt att spruta tändvätska*höm..*
Släckte två eldar där nere och på den sista branden där uppe kom läraren fram till mig och sa att nu e jag medvetslös och skulle lägga mig en bit bort från branden. Lade mig ner ett par meter från elden. Aaa varmt golv. Var tacksam när E kom till undsättning och drog mig bort. Sen fick jag åka ner två trappor :o)

Sen på fredagskvällen körde jag runt syrran och sambo D i Lund. Vi skulle shoppa på Nova. Syrran hittade flera par skor. Jag hittade inget...


Bästisen I fyller ju 18 idag. Och idag hittade jag nåt kul till henne, lite i sista minuten.

Är lite sliten denna veckan efter övningarna på övningsfältet + plus all annat strul men nu börjar det reda till sig. Ska ut och springa i helgen tänkte jag.


Om en timme är det kalas på G...

Mamma och pappa är nere i Lund och hälsar på syrran så brorsan och jag har hela huset för hos själva...

Fläktar

Drömde nåt äckligt häromnatten. Min bror hade fått amputera armen, fråga mig inte varför. Men han kunde köra bil. Det jag minns starkast från drömmen var att jag tyckte så otroligt synd om honom.
Varför kan man aldrig vakna upp och va gla?

Jag e så Tiassugen....

Blä... jag är har tappat aptiten denna veckan tycker jag.

Skulle ju jogga igår men det blev en promenad istället. Och så har man dåligt samvete för att man inte orkade gymma.

Kan inte somna på kvällarna för att det gör ont i hjärtat och trycker på bröstet. Jag tänker för mycket på kvällen. Analyserar allt...

Idag hade vi brandgasventileringslaboration. Fläktarna ska vara en meter från dörren för bästa effekt, så ni vet ;o)

Jag lärde Axxa att tacka när jag hade henne. Nu e problemet att när husse vill ha det hon apporterar säger han tack när han får saken och då tigger hon och viftar med tassen. Ajdå.. :o)

Nähe nu ska vi klättra i stegar...

Barn-HLR

Igår hade vi trafikolycka. Första gången var jag säkerhetsman. Gick kanon, stabiliserade med rh-pusher och skulle koppla bort batteriet. Bilen låg på sidan och motorhuven ville inte upp. Först tog jag kofoten vilket inte var så effektivt.. Sen tog jag spridaren, ni vet det stora verktyget på 25 kg tror jag det e. Då gick motorhuven upp, förstörde stötfångaren lite i början bara*ler*.

Andra insatsen var jag verktygsman och skulle flytta på släpet. Lättare sagt än gjort. Jag var tvungen att flytta det själv, de andra var upptagna, det var en liten kulle jag skulle över... Kan säga att jag nästan låg vågrätt med kroppen nära marken för att dra och ta hjälp av kroppsvikten. Men det löste sig...(faktiskt)
Sen var H och jag ute och joggade.

Efter det skulle jag in till Lund för att hitta en present till bästisen som fyller år på lördag. Mission failed. Jag gick runt och bara tänkte på vad jag ville ha :oP Men jag hittade ett par grattiskort och sen två bodies till lille Mathias. Jag gick runt i evigheter och ville köpa hela sortimentet med babykläder...
Och så köpte jag en bingolott, det måste vara mer vuxenpoäng än du någonsin fått Martina ;o)
Köpte faktiskt en mjukglass med*mumma*.

Idag hade vi barn HLR. Väldigt nyttigt. Alla borde gå en sådan utbildning. I slutet hade vi en exanimation. Jag och H var de första som vågade göra provet ;o) Vi klarade det ju givetvis.

Nu på eftermiddagen hade vi egen övning. Gick kanon. Första insatsen gick jag in och var markör. Hehe slit och släp =o)
När jag skulle in och rökdyka med en kompis brann det på ett ställe som inte skulle brinna. Jag fick släcka i skarpt läge *höhö*.
Jag känner mig lite sliten idag tycker jag... Men jag måste jogga och ev gymma idag...

Vilket underbart väder vi har fått :o)

Gamlingar ska inte vara i trafiken!

Idag har jag pratat med en docka... Den  kunde blinka, dra ihop pupillerna vid ljus, ha puls i hals, handled, ljumske och fot. Givitvis kunde den andas som en vanlig människa. Å vad kul det var :o) Vi fick ju givitvis olika scenarion som vi skulle behandla patienten. När han slutade andas skulle vi göra HLR och så vidare.
Sen fick vi intubera en annan docka. Det var iförsig överkurs men det var kul. Gick rätt så bra för att vara första gången, men så har man sett mycket trauma ju så man vet ju ungefär hur det gör ;o)

Tänker på Tias hela tiden. Blev påmind på sjukhuset flera ggr om han... Om jag bara kunde vara lite närmare sjukhuset där han ligger. 20 mil är en bit att köra om det skulle bli sämre...


Höll på att köra på en tanta i lördags. Och det var inte mitt fel, jag svär. Hon svänger över min bana rakt framför mig, dessutom genar hon och blinkar inte ens. Jag verkligen tvärniter, luktade bränt gummi och jag hade gjort spår i asfalten. När jag har stannat och hon har bakänden kvar på min bana (1 meter från mina extralysen) tittar jag på henne och hon ser mig inte ens!! Bahh! Tur att jag inte hade nya sommardäck för jag hade kört i 3 min efter däckbytet. Tur att jag drog åt bultarna som man skulle :o)

Idag har jag varit ute och sprungit i det fina vädret. Knäna protesterade givitvis i början men tröttnade när det inte gjorde någon verkan...
Sen gymmade jag.

MAS

Allt började ju bli bättre nu...

Tänker på dig Tias! Du är en stark liten kille. Önskar jag kunde hjälpa dig =o(





Solen skiner...Jag har varit ute och klippt grenar på ett träd.
Igår bytte jag däck på bilen, körde en runda.

Har väl inte hänt så mycket. Känns som att man är i en luftbubbla.


Ska till MAS imon...

Tävling

Vilket underbart väder vi har idag =o) Ska fira det med att byta till sommardäck*hihi*.

Suck, mamma e trött, antagligen ett nytt skov. Blir snart sjukskrivning. Ååå... om jag bara kunde göra nåt.


Det var en trafikolycka när vi körde hem igår. Någon som kört in i vajerräcket. Räddningstjänsten var redan på plats...

Det ska ju snart vara coopertävling på skolan. 3 km...på asfalt, my god jag kommer avlida... Mina knän är så fint konstruerade att det känns som att en kniv sitter under knäskålen. Men nu vet jag iaf vad jag ska göra åt det. När jag gick i sexan började jag gå till läkaren för att få reda på vad det var. Inflammation säger han, går över om ett halvår...
Det gjorde aldrig det och går till läkaren gång på gång och han säger samma sak, går inte att göra någonting åt, går över om ett år... Efter sex år orkar jag inte mer och beställer tid hos en kiropraktor. Det är inte alls inflammation, musklerna är korta och måste stretchas och jag går fel, höften är för långt fram. Tack! Ett tips, gå till en kiropraktor direkt...

Det har varit okej ett tag nu men efter jag började med benpressen har allt kommit tillbaka. Var kanske inte så smart att börja med 50 kg direkt...
Så nu gäller det att stretcha och göra lite övningar till tävlingen. Och ut och jogga får man oxå göra. Idag tillexempel. Kanonväder. Ska bara hinna göra smörgåstårta, byta däck och lite annat.

Egentligen borde jag inte sitta här och skriva men vill ju inte göra O besviken ;o)

Just det ja, det har hänt en tragisk dödsolycka på Revinges övningsfält, en bandvagn hamnade upp och ner i ett vattenfyllt dike. Fy fan vad hemsk =(

Plaskat vatten

Efter påtryckningar får jag uppdatera lite ;o)

Jaha idag var det brandgasventilation som stod på schemat. Väldigt intressant faktiskt. Läraren L visade ett försök med fläkten i en liten modell, det gick fort!
När jag var med på övningen med IR-kameran i Karlshamn satte de igång fläkten (tog evigheter innan åbäket ville starta) för att få ut gaserna. Jag var rätt skeptiskt att den lilla fläkten skulle trycka ut gaser tre meter från dörröppningen, fyra våningar upp och sen en lagom stor lokal. Men det funkade ;o) Gaserna kom ut från öppningen 4 våningar upp.

Sen efter lektionen körde H och jag och simmade med två klasskompisar. Har inte simmat sen provet och det var ovant att dyka ner de fem metrerna för att hämta den förbaskade dockan. Kändes som att öronen skulle sprängas. Får öva på det dära med tryckutjämning. Annars gick det bra, simmade och bogserade dockan och lite sånt... Bra träning.

Just nu är jag väldigt seg, blir alltid det efter kloret.

Om en kvart börjar Medium. Tur att jag inte drömmer lika mycket som hon. Idag hade jag en märklig dröm. Min bror och jag skulle rökdyka men jag tappar bort honom och sen var jag tvungen att gå ut för någon sa det. Hela undervåningen är fullt med brandmän och jag ville komma upp till min bror på ovanvåningen. Drar på mig hela paket och klättrar upp och hittar honom då han står ut och tittar i ett fönster. Weird dröm... Men det var väl ingen nyhet från min sida? En lyckad dröm för mig är när jag inte blir knivhuggen, skjuten, jagad, ser spöken eller någon i familjen dör...

Ska bli härligt till helgen när det ska bli sol. Gött :o) Kanske det likblekna ansiktet kan få lite färg...

En bild var ju önskad oxå.. *ler*

18027-85

Får bli den farliga tigern där hemma som jamar efter lillmatte som är 15 mil bort och kan omöjligt höra henne...

PS. En bra
bildsida av en blivande kollega :o)

Das police

Snacka om att sova dåligt på nätterna...Gulp.

Jaha idag hade vi riskhantering i myndighet. Självaste polisen från Malmö kom. Snubben hade visst varit med i piketen*fräckt* :o)
I fredags när jag körde hem skulle jag köra om en lastbil på 2+1 väg. Går väl rätt så bra tills det börjar bli skyltar att det snart blir enfiligt. Får ju gasa upp till 110 (på 90-väg). Precis när jag kör in till rätt fil ser jag polisen i backspegeln som oxå kör om lastbilen. Fatta vad jag blev rädd, jag som alltid håller hastighet (vilken många klagar på), avstånd och allt (okej ibland kan jag köra lite snabbt i svängarna). Och så dyker polisen upp bakom mig....
Började nästan bli hypernervös när jag såg alla tusenlappar ryka. Dessbättre blinkade inte polisen på mig utan körde bara bakom mig. Jag körde i fem km under och polisen körde fortfarande inte om vilket jag blev lite orolig för. De knappade väl bara in mitt nummer för att se vilken spillivink som körde, vilket inte blir rätt för det e mamma som står på bilen*hehe*. Till sist svängde polisen av och jag pustade ut. Varför blir man nervös för polisen när man ändå inte har gjort något olagligt?

Annars har H och jag gymmat. Jag hann med att skriva klart artikeln, skönt. Nu ska det bara oppeneras på kompisens artikel...

Ikväll är det Tack gude god och sen Greys Anatomy vilket man absolut inte får missa.

Det ska visst bli dåligt väder imon. Tradigt, jag vill ha sol. Särskilt när man kör bil och kan ha takluckan öppen, en bra låt man kan sjunga eller dunka till, tävla vid stoppljuse med en gammal SAAB ;o) Längtar tills dubbdäcken kommer av så man kan göra däckaskri*thihi*.

Nähe här kan man inte sitta hela dagen...(Kan kan man väl)

Tiassugen

Kaxigt, riktigt kaxigt!

Hmm.. jag har skuldkänslor, har inte tränat de sista två dagarna... Vilket beror på knäont, tidsbrist och lathet.
Städade iaf dagrummet och mitt rum igår...

Sa jag att jag trillade av stolen i går morse? Den stolen var lite vinglig och så skulle jag luta mig bakåt och sträcka på mig. Då åker stolen bakåt. Jag hinner ställa mig upp och förhindra att slå bakhuvet i fönsterbrädan*puh*. Jag vaknade iaf...

Håller just nu på att skriva klart artikeln om riskhantering i myndighet, organisation och företag. Jag har valt sjöfartsverket, sjöräddningen och Viking Line. Efter ett tag insåg jag att jag själv åkt med Viking Line då jag var runt sex år.  Sthlm - Helsingfors. 

Just det ja, när M skulle lasta av kemcontainern står jag vid sidan för att hålla upp dörren så den inte blåste på honom. Det blåste ju rätt mycket i lördags. Sen tutar det och jag tror att det är lastbilen. Nopp, brandmästaren står bakom mig med audin. Alltså så dära 5 cm bakom och jag hade inte hört bilen komma, lika borta som vanligt. Sen hade han roligt när jag verkligen fick ta i för att hålla dörren uppe. Inte så mycket kilo bakom kanske...
Det skulle ju bli storm i söndags men såå farligt var det inte. Lite vingligt i måndags bara när jag skulle köra ner..

Skulle ju ha egen övning igår men fick en lektion på den tiden. Men vi slutade ändå 40 minuter efter beräknad starttid på övningen. Tyvärr var det bara två som var intresserade vilket gjorde att jag fick avboka övningen. Hoppas att det är fler som orkar nästa gång... Det är ju ingen idé att boka och planera övningar om det inte är intresse...

Mamma var barnvakt i natt. Det gick väldans bra. Dessvärre har jag ännu mer längtan hemåt. Är Tiassugen...
Man vill bara hålla honom.

Tji fick han

Jag glömde ju nämna lite saker...

I lördags när jag var och handlade med grabbarna gick jag ut och satte mig på räcket för att vänta när brandmästaren skulle köpa korv. Jag sitter själv och har tröjan där det står Skydd Mot Olyckor - Revinge på. Och så går en från jobbet förbi och måste säga hej.
Han som jag
diskuterade med...
Han frågar hur det går på utbildningen och jag frågar hur det är med honom. Han verkligen kämpar med att vara trevlig. Och så kommer hela gänget ut från affären. Men titta där, där kommer dina blivande kollegor säger han. Ja jag är med dom nu säger jag och sluter upp med gänget och går till brandbilen. Fatta att det var en sådan härlig känsla!! (Tro inte att jag var otrevlig och bara gick där ifrån utan han gick åt sitt håll när gänget gick emellan oss...)
Nu finns det bara en massa andra som har varit otrevlig emot mig när de frågat vad man velat bli. Skratta bäst som skrattar sist.

Blev även utfrågad om skum av brandmästaren. Jag blev nog godkänd av alla frågor*s*.

Vi ska ju skriva en artikel. Jag vet inte hur jag ska skriva, eller orka...
Träna idag har jag inte orkat... Knäet vill inte sluta göra ont*blä*.

Kemövning

18027-84

I lördags var jag på brandstationen och tittade när gänget skulle täta en läcka. Underhållning ;o)
Åkte med till Ags och handlade, tvättade tankbilen. Var med när kemcontainern skulle lastas av och på lastväxlaren. Var nära att jag inte fick komma in till brandstationen på morgonen*S*. Men hjärtat veknade väl på brandmästaren till sist*thihi*. Var lika kul som vanligt att vara där. Är så glad och tacksam för att få vara där.

Åkte hem tidigt eftersom lilla Tias var hemma. Mormor och morfar var barnvakt :o)
När jag körde hem i fredags var jag inom syrran och höll i Tias. Fast jag började få panik när han skrek och jag gjorde allt för att få han tyst (alltså gick runt med honom)...
Höll honom i lördags med.

Igår skulle pappa och jag cykla en runda. Det haglade som fasens. Mig gjorde det inte så mycket, jag hade hjälm. Men inte pappa*ler*.

Roligt klipp:
Vilken buse till polishund :o)

Nähe nu ska vi ha hydraulik :o)

Kan...

....någon säga vad det  här är bra för?
Jag är med på en lista som jag inte vet vad det betyder....
Jag e extremt nyfiken...

Fresten, idag har jag hållt lilla Tias ;o) Älskar honom så mycket.

Höhö

Asgarvar

Fan vad taskigt, men ack så roligt  ;o)


Jag hann med att gymma, jogga, tvätta bilen men inte att städa rummet. Tyade bara inte...

Körde runt Revinge efter jag hade tvättat bilen. Den var väldigt pigg idag :o) Kanske jag som var gasglad...

Annars har jag väl inte så mycket nytt...

Ska bli skönt att köra hem imon, ska ev vara med syrran min. På lördag ska jag till stationen :o)

Bowling och krogrunda

Nu har bloggen kommit upp i 10 000 sidvisningar, kul :o)

Igår hade jag (vi) skitskoj :o) Basgruppen käkade på en spansk/mexikansk restaurang, spelade bowling (jag tog tre strike på raken, de enda oxå), spelade bilspel (jag ledde mycket under loppen men blev omkörd innan mållinjen*fniss*) och gick på andra krogar. Det var lite att gå emellan och vissa var stängda. Men vi hade kul endå med bus och stoj ;o)
Det måste vi göra om *hihi*

Igår var jag ute  på en ny joggingrunda, kom tillbaka och gymmade och bastade sen var det bara till att göra sig iordning för utekvällen.
Första gången jag är ute i Malmö...


Idag är vi lediga. Jag ska ut och springa, gymma, tvätta bilen, städa rummet och titta på en Beckfilm om jag hinner.



Utmaning

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. 

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
Okej jag har inte blivit tagen men tycker det e kul endå...
  1. Råkad skjuta ett gummiband på det heligaste på biologiläraren. Det var inte meningen!
  2. Cyklat ut på vägen från en gårdsplan utan att se mig för. Det var skymd sikt och jag bara cyklade rätt ut framför en bil som väjer och tvärnitar. Nära han körde på en stor sten. Han var väldigt arg på lilla mig. Jag blev väldigt rädd över att vara nära en påkörning.
  3. Varit markör på en färja och fått svett i ögonen från svettiga brandmän. Ska tillägga att jag låg i en vakuummadrass och kunde inte röra mig, alltså inte ta bort svetten...
  4. Suttit på en häst som kliat sig med bakhoven bakom örat...
  5. Kört hjullastare på en riksväg när jag bara var 15. Själv dessutom...
  6. Vågar rökdyka, klättra i stegbilen tiotal meter upp, köra brandbil, klippa i bilar men är livrädd för spindlar! Knasigt va?

Utmaningar:
Fogfighter
Firefighter
Martina
Och ni som känner för det :o)

Glömde säga. I fredags var det ett år sedan Ludde somnade in... Saknar honom jämnt!!
Min syster och company är i tidningen denna veckan vid de nyfödda.
Var på bio i Bromölla i lördags med kompisarna och brorsan. Tittade på Blood Diamond som var helt ok.

Idag hade vi ännu mer tråkigt om risk. Fin väder. Har solat och dåsade till lite då och då. Ska ut och jogga tänkte jag. Har ingen lust alls att träna tycker jag. Tänker bara på en person..

Knivhuggen

Då var det ett tag sedan man var här och skrev. Har inte haft lust även om jag har mycket att berätta.

I torsdag var det ju trafikolycka och skumövning. På trafikolyckan var jag losstagare. Pedalsaxen ville inte bita riktigt utan bara vred sig. Läraren försökte men det gick inte för han heller. Så den förbaskade pedalen var i vägen. Även om vi hade en dörrcylinder och en i mitten och pressade allt framåt (alltid lika kul att se plåten som viker sig som ingenting) klagade patienten på att han satt fast med fötterna. Pedalen var fortfarande ivägen så jag tog av honom skon. Han sa att han varit markör många ggr men aldrig varit med om det. Man får ju hitta på nån annan lösning om det ena inte funkar :o)
På skumövningen skulle vi gå två och två framåt till ett stort fat som brann. Rätt skoj...


På fredagen
fyllde vi ett hus med lättskum. Kompis H tog bilderna. Jag till vänster på de två översta bilderna. Vi hade skitkul att få gå in i skummet.

På lördagen cyklade jag en runda med far min =) Så förra veckan såg rätt så bra ut, träningsmässigt. 6 pass plus övningarna på fältet...

Igår körde jag barnvagn för första gången. Och så höll jag honom och sen bytte blöja*thihi*. Han spjärnade med benen när jag skulle få på den nya blöjan ;o)

Körde ner idag. Var ingen rolig nyhet man fick. En i klassen, (en av de som bar mig när jag däckade på insparken) som jag tycker bra om, blev knivhuggen 3 ggr i helgen. Har tänkt på han hela dagen. Skulle ha hälsat på honom men andra i klassen skulle dit, alla kan ju inte komma samtidigt. Tänkte hälsa på honom imon men då skrivs han ut så jag hinner inte. Jag får skicka kort eller ringa för att visa att jag bryr mig.

Idag har Helena och jag varit ute en runda och sprungit i det fina vädret för nu har våren kommit :o)


Biblan

Var ute med Axxa en runda igår och sen gymmade.
När ägaren hämtade henne gick jag till biblan för att kolla på film. Några deltidare kom in och skulle med se på någon film. Så fyra andra brandmän satt och tittade på skumfilmen och trafikolycksfilmen jag ville se. Sen visade sig att två av dom kom från den lilla byn jag kommer ifrån och undrade om det var jag som hade sökt som deltidare där hemma. Världen är bra liten ibland.
Och så träffade jag en internetkompis igår ;o)


Idag har vi haft två trafikolyckor och skumteori...

Nu måste jag ta ut Axxa.

Axxa

Axxa

Här har vi lilla Axxa :o)
Visst e hon söt?!

Flockledare

Jaha idag e vi lediga.

Jag gick upp vid kvart i åtta för att ta emot Axxa och gå bort med henne till hundpensionatet.
Sen gick jag och lade mig igen. Blev sent igår. Spelade CS till 12. I början gick det bra, jag t.o.m ledde. Men sen när flera andra kom in gick det inte så bra. Dog gång på gång*mummel*. Jag får träna lite mer...

När jag käkat frukost gick jag ut med henne på övningsfältet. Hon kan redan tacka och går fot jättebra. Tack vare programmet "Mannen som talar med hundar" så vet jag hur man ska vara flockledaren. En så länge går det alldeles utmärkt. Får se vad jag lär henne nästa gång :o)

Idag blir det joggning med Axxa, gym, bastu, plugga och titta på filmer i biblan. Ev kan det bli en Beckfilm på datan ikväll. Men det e ju Desperate Housewifes ikväll, får inte missa det.

Axxa

Då var det ett tag sedan.
Har lite bloggtorka just nu.

Fick godkänt på risktentan. 55 av 70 poäng. Skönt att slippa göra om det.

Körde hem i torsdag efter en halv dag på fältet. Vi tittade på dimspik och skärsläckare. Var tet och bus så jag hade jämnt att göra att hålla mig på benen för att inte hamna i snöhögen :o) Träningsvärken gjorde det ju inte bättre*skratt*.
Nu börjar jag bli redig igen. Fast ena skinkan gör ont fortfarande....

Lille Mathias hälsade på i fredags. Mamma och jag slogs om att hålla honom ;o)
Var på IKEA i lördags. Köpte lite grejor...

Denna veckan ska jag få ha Axxa. En lärares hund som jag vaktar när matte e på jobbet och han i Thailand.
Jag gick ut med henne några ggr idag och lekte på övningsfältet. Håller på att lära henne att tacka. Snart så kan hon det. Sen hade vi en liten kelstund på hundpensionatet där hon bor på dagarna.

Nähe ska styrketräna. Sen e det bra program på tv. Förhoppningsvis blir det även CS-spel ikväll.

hits