Köpte mjölk

Då var äntligen projektarbetet inlämnat. Höll på med det hela morgonen idag. Men det blev proffsigt ;o)
När jag skulle skicka arbetet gick det inte på varken groupwise, hotmail eller luna. Så jag fick bränna. Och när jag skulle skriva ut det så blev det först på båda sidor om pappret. Fick ju ändra i skrivaren och sen skriva ut igen. Då tog pappret slut så det fick jag hämta. Men nu e det klart =) Så skönt att bli av med det.

Igårkväll när jag skulle somna lät det som om någon bläddrade i papper vid datorn. Imorse skulle jag se om något ramlat eller nåt, men nix jag kunde inte hitta något förklaring. En bunt med papper låg under Fias korg. Testade att bländra i den bunten och det lät likadant som igår. Mystiskt, som om det var någon som bläddrade...

Såg sista avsnittet på Medium igår. Säsongsavslutning*buuäää*. Det är ju så bra.

Jag borde nog städa mitt rum tror jag. Har ju inte orkat ta tag i det när jag har haft annat att göra*sucka*. Och imon kommer ju folk till LANet, kanske bäst att ha iordninggjort då...


Köpte mjölk i lantan, glömde köpa kasse så jag tog alla fem mjölkpaket i famnen, det var lite svårt att låsa upp bildörren*ler*.
Sen när jag kom hem lagade jag maten. Mamma började jobba idag...

Ska göra rullbandstestet på onsdag. Ska nog ut en sväng idag för att träna upp bena lite. Kanske inte gör så mycket men det känns bättre till onsdagen iaf.

Hur e det med bihålorna Daniel? Synd att du inte kan komma imon, hade varit kul att slippa bli mest dödad för en gångs skull ;o) *höhö*

Åå om man skulle titta på en film för att fira att man slipper det arbetet nu? Brorsan fick ju hem Legenden om Zorro förra veckan. Måste ju se den snart.

Dagens låt: Kelly Clarkson - Beautiful Disaster

LAN

Glömde skriva att jag drömde om Ludde inatt. Han var ledsen, vet inte varför, kommer inte ihåg mer...

Idag har jag skrivit konstant om projektarbetet*stolt*. Har lite kvar men jag börjar ju inte förrens tio i ett imorgon.

Har mått illa i hela veckan, vet inte varför. Täppt i näsan e jag fortfarande, mamma tror det e hasseln som börjar komma. Allergisk mot pollen....och katten....

På lördag ska det bli LAN här. Fast på dagen, vi brukar lana på natten men alla är ju så trötta så vi ska testa ta det på dagen istället. Ska faktiskt bli sköj även om jag har tröttnat.
Fresten vill du vara med Daniel? Om du är friskare då...

Får se när jag ska göra rullbandstestet med...

Mamma är piggare nu iaf. Hon börjar jobba imorgon. Nu kommer det bli ensamt när jag kommer hem. Han kom alltid och hälsade när han varit ensam hemma*sucka*.
Längtar till brandstationen...

När jag körde hem idag såg jag en stor fågel svajja bland trätopparna. Varje gång blir jag lika avundsjuk. Jag vill med kunna flyga och segla på vinden*drömmer*...

Nu ska jag drömma vidare i sängs...
Nattinatti

Bränschleschyschtem

Drömde en massa inatt, fast ingen mardröm iaf.

Idag när jag skulle ta disklasen vid diskhon kröp en stor, fet, äcklig spindel under den så den hängde ju med när jag tog lasen och var vääääldigt nära handen. Jag skrek och kastade ifrån mig lasen, fy fan vad rädd jag blev. Det blev mamma med av mitt skrik*höhö*. Mitt hjärta bultade rätt hårt. Så mamma fick ta död på den*hehe*.

Idag på fysiken kom en snubbe från Växjö som skulle prata om biobränsle i en timme. Vi har ju redan lyssnat på honom, hela klassen alltså. Meningslöst att lyssna på samma sak en gång till*baa*. Dessutom ska jag inte gå på växjö universitet. Föreläsaren läspade och hade långt skägg, precis som en professor. Så jag satt och ritade lite för att fördriva tiden. Bränschleschyschtem. Kul att lyssna på*not*.

Skrev en massa på arbetet igår, fick en del gjort. Men jag är inte klar än på långa vägar. Men imon har vi ju ingen religion på morgonen så jag börjar klockan tio i ett imorgon. Får extra tid till arbetet då ;o)

Nu ska vi ha GIS...

Kallt eller varmt?

Struntade i att titta på filmen igår och idag, det var ju endå friviliigt. Lade ner mer tid på att plugga till provet.
Har nyss gjort religionsprovet, gick väl sådär. Hoppas på VG, annars blir jag glad för G.

Hade träningsvärk igår och det blev inte bättre att vissa ska peta på en ;o) Hoppas du fick lite tröst av att mobba mig *ler*.

Sov så gott inatt. Somnade stendöd, eller ja, gråtans och vaknade vid halv nio, hade ställt mobilen då. Men jag gick upp halv tio istället ;o)
Saknar Ludde så förfärligt, vet inte vad jag ska ta mig till.
Och så ska jag snart göra rullbandstestet och söka till SMO. Ska snart till optikern och få nya linser, ungdomsmottagningen för p-piller (denna mensvärk önskar jag inte ens min fiende) och blodgivaren är det snart dax.
Nu när man har gjort provet kan man blicka framåt till projektarbetet och biologibreddning. Blir ingen avkoppling här inte. Längtar till påsklovet då det e brandstationen som gäller.
Soligt och varmt har det varit idag, men jag har ju pluggat så jag hann inte gå ut. Nu när man har slutat så gick solen i moln och det är svinkallt*bahh*. Det har varit soligt HELA dagen utom nu. Helt galet...


Cyklade en runda igårkväll, men det var kallt. Hoppas att det är varmare idag.
Hungrig är jag med, magen skriker.

Ska skriva ut papprena till rullbandstestet. Sen ska jag skriva på arbetet.
40 minuter innan bussen går. Hinner göra lite nytta tills dess.

Köpa bananer

Det gick inte såå bra på trendträningen igår. Vi hade boxning och jag råkade ta ut mig lite väl bra. Hade inte käkat så där mycket, men endå var jag ju inte hungrig när vi började. Så i slutet var jag nära att spy, fick sätta mig ner när de andra stretschade (hur stavas det? Lotta visste inte heller). De tyckte jag såg väldigt blek ut.
Det tog ju evigheter innan jag kunde gå ut till receptionen, var bara tvungen att köpa mig en banan. Gissa vem som stod där? Just det, sötizen ;o) Skulle ge han en hundring, darrade så mycket av trötthet att jag tappade den*ler*. Men han bara flinade och sa att jag behövde den dära bananen. Sen frågade han vad vi hade haft på träningen, eftersom jag  var så förtrollad av hans leende tog det ett tag innan jag kom på att vi hade boxning. Skulle prata mer men sen ropade en unge på honom så han försvann*buuää*. Den ungen ska jag strypa som pappa föreslog =o)

Så nu ska jag köpa bananer varje gång. Det är värt en femma ;o)
Fortsättning nästa måndag....

Jag ställde bilen hos pappa och åkte hem med brorsan. Tog bussen in på morgonen och tar bilen hem. Sparade pengar där juhe, och eliminerar risken att tuppa av körandes. Mådde illa resten av dan sen.. Ska nog äta lite mer nästa gång. Eller så ska man tajma så man tuppar av vid receptionen*feteflin*. Skulle slå vad att han inte jobbar just då...

Nu har vi slutat GISen, ska titta på en film på historian, funderar på att skippa den. Vill hem och sova.. Somnade inte förrens halv 2 nåt. Var tvungen att försöka trösta en kompis via sms. Tänker på dig!


Skolk..

Skippade fysiken idag. Orkade bara inte komma dit på morgonen för att reta ihjäl mig på honom när han gör fel. Hörde att han gjort 4 fel på tavlan idag*mummel*. Och sen skulle jag ha lång håltimme till ett.
Så jag sov nån extra timme. Fast jag sov inte så där bra. Drömt en massa inatt med. Faen vad trött jag e.. Massa sömntabletter kanske funkar?

Mina resepengar från praktiken har fortfarande inte kommit... Har 5.23 kr kvar på kontot*höhö*. + 55 kr från Ida, eller nja sen blir det minus 55 kr som jag e skyldig en brandman... Och en hundring i plåntan lever jag av. Snart studiebidrag. Jag har ju faktiskt betalat telefonräkning på 198 kr denna månaden.


Idag ska man träna ;o) Sötizen var med i tidningen idag, reklam för deras gym. Får se om man ser honom när man går*ler*.
Undra om det blir Yoga idag...Det ska visst vara väldigt jobbigt.

Fia var väldigt busig i morse, fick ju underhålla henne lite. Nu sover hon i badkaret...

Nähe jag ska väl göra mig iordning, får se om grållen startar oxå...

Bögfilm

Hicka är så irriterande så det e inte sant... Vad e det för mening att ha det?

Idag har jag läst religion (man måste ju bli lite religösare tydligen). Sen har jag gjort lite på projektarbetet.
Gick upp vid tio som senare visade sig vara 11. Så jag har fått ställa om lite klockor idag. Får inte glömma ta bilen oxå...

Tur att jag inte hade tid att gå ut idag för det blåste så förbannat och SNÖADE!!! Jag blir snart galen, jag vill ha vår!! Som sen bli sommar. Å vad jag längtar till sommaren, då man kan simma i havet och snorkla. Sola sig gyllenbrun på klipporna*ahh*. Men nu får man snorkla i badkaret och sola sig under lampan...

Katten har skrikit här idag*sucka*.

Igår var vi och tittade på Brokeback mountain. Det var verkligen heta scener*yörk*. Det var ju inte han och hon utan han och han. Trodde inte det skulle vara så intimt.
Det var tyvärr inte så bra som jag förväntade mig. Men det var kul att komma ut lite. Fick ju vara lite med syrran och Daniel*höhö*.

*mm* Fick en glass av mamma nyss =o)

Vilka härliga bäbisar:
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=465

Dagens låt: Shakira - Don´t Bother

Nähe Italien Job har redan börjat...


Miss you

Ska jag aldrig komma över din bortgång? Hur länge kommer jag ha tårar kvar? Kan inte läsa religion, ser suddigt av tårarna. Varje gång jag tittar ut genom mitt fönster vet jag att du ligger inte långt ifrån mig, fast under jorden ruttnar du bort från mig. Det är det som är den hemska, maskar och annat som vill åt dig under filten. Fan.. Det är så tomt, saknar dig mer och mer.

I will always remember when you laid your head on my leg,
when you look at me so said
were you afraid?
But you tried to console
and make me whole.
The last memory you have of me, I was crying
Did you know, that you were dying?
It was so hard to see you so old,
why is the world so cold?
I love you, was the word I say,
when you forever go away.


(okej engelska är inte min starka sida, så det finns säkert många verbfel och stavfel, men det är inte det viktigaste tycker jag)

Du finns alltid i mitt hjärta, var jag än är. Miss you..

Täppt

Kan nån säga varför jag har varit täppt i näsan denna veckan? Men jag inte sjuk eller så, bara täppt, tycker inte om att behöva andas genom munnen. Kan det vara för att jag kramade om en brandmästare med förkylning? Tveksamt, förkylningen började gå över på han juhe... Kanske e kylan...

Det blir bio idag. Kl. 21.00 börjar filmen i Karlskrona. Ska bli kul ;o)

Läser religion just nu, samtidigt som jag tränar. Med hantlar och gummiband med mera.. Man tager ju vad man haver när man inte har pengar till gym.

Kanske ska bädda med. Har inte orkat. Jessan och Daniel var ju här så man har suttit där nere ett tag. Vill ut en runda med Ida men hinner ju inte. En annan dag...

Förbannade näsa....

Tjejmiddag

Gick upp halv 12 idag, äntligen utsövd. Drömde en massa inatt med... Men det var så rörigt och konstigt så det e ingen idé att skriva. Har drömt varje natt nu sen Ludde dog..

Fint väder är det idag oxå. Ska kanske på bio ikväll, Jessan och Daniel är inte säkra längre om det blir bio.. De kommer hem till middag, så vi får se hur det blir. För då skulle vi se Brokeback mountain, den dära bögfilmen i western.

Tjejmiddagen igår var kul. Inte van att prata med så massa tjejor, brukar ju bara vara med brandmännen*ler*, och där pratar de inte om klänningar och håruppsättningar. De pratade ju om balen så jag hade ju inte så mycket att prata om dära*höhö*. Men roligt hade vi, vi spelade Twister oxå*höhö*. Fast jag drack ju inget, körde ju bil. Vi fick kycklingsallad, bål, godis, kladdkaka och glass*mumma*. Det var en lyckad träff iaf. Vi var ca 18 st...
Körde hem lite över elva, kom ju vid sex. De ville att jag skulle hänga med till Karlskrona och festa för jag hade ju bil men det orkade jag bara inte. Är ju en dag idag med.

Skönt att det löste sig lite Ida och att hon ringde. Tänkte på dig igår.. Bamsekram till dig gumman.

Hur e det att vara sjukskriven Daniel? Du hoppas väl runt i lägenheten och lider av tristdess ;o) Krya på dig!

Nähe jag har ju som sagt en massa att göra idag. Religion och projektarbete står överst på listan.

Dagens låt: Lasgo - Something. Jättefin låt med lite technostil.

Helvete med

Håltimmen var så seg. Fast jag gjorde lite teckenspråk, vi hade ju läxa idag. Brukar alltid göra den i sista minuten ;o)

Men det var inte kul på fysiken idag. Fick 2 poäng under G, alltså IG. Fan vad jag e trött på det. Det var mitt tredje IG i mitt liv.
Sen när vi skulle räkna så står han ju framför och glor och stinker svett så förbannat*sucka*. Under genomgången gjorde han ju fel flera gånger och var osäker så han fick titta i boken. Då är man inte en bra lärare tycker jag....

Är så trött idag. Sov illa som vanligt. Drömde en massa, bla att jag tappade tänder, inte kul. Vill bara sova en jädra natt utan att drömma....

Bussen går om mindre än en kvart. Vill hem och äta, e hungrig, sen måste jag göra mig vacker till middagen. Ja försöka iaf.

Det är fint väder iaf. Men jag hinner ju inte njuta av det så länge...

Keep going.....*zzzzzZZ*


Ha ett underbart liv

Behöver man säga att det inte blev så mycket gjort igår? Kollade lite på historian men det var alles. Låg och vilade och sen gosade jag hos mamma när hon låg i sin säng.
Och sen kom Stranne så då var man ju tvungen att bråka med honom. Fast jag hade han och brorsan mot mig samtidigt, orättvist faktiskt.

Idag har man håltimme från 9 till kvart i ett. Försökte läsa lite religion men Lotta och jag diskuterade massa tjafs ;o) Sen kom lärarna in och skulle fika i det grupprummet vi satt i. Jag sa att vi kunde gå men det behövde vi inte... Så där satt vi som små änglar och lyssnade på lärarprat...

Var i Lantan igår och köpte sallad och sånt till middagen. Den salladen vi gör är såå god, med honungsmelon, cheshownötter (hur det nu stavas) och annat*mumma*.

Ikväll vill jag sitta i solen och bara vara cool, ha ett underbart liv (låt från Brandsta). Längesen man lyssnade på dom. Men jag har inte tid att sitta i solen ikväll för jag ska på tjejmiddag juhe. Hoppas det blir kul, alla tjejer från klassen ska komma.

Sen e det ju premiär för Brokeback mountian ikväll. Vill se den nån gång, men det är så många jag vill se. Ice Age 2 är ju störtskön, på trailern då.
Får ladda hem istället, kostar ju att gå på massa bio.
Och så ska jag köpa present till Ida. Vet inte vad jag ska köpa.

Nähe... får försöka göra lite nytta.

Pizza

Var på ÖB igår innan jag körde hem. Köpte cider till morgondagens tjejmiddag, glass (magnum för 5 kr st), läsk som brorsan och jag skulle ha till pizzan igår och så en plopp till hemfärden på 1,5 mil. Hade ju så låg sockerhalt i blodet så man ville ju inte svimma när man körde ;o)

Sen beställde jag pizza, pappa var på möte så vi passade på så det blev billigare*hihi*. Nä det var faktiskt pappa själv som föreslog det.

Sen gjorde jag lite fysik igår. Fast Ida och Stranne kom hem till oss igår så det blev inte så mycket gjort men det gick la som väntat på provet idag. Man kan ju alltid hoppas att man får G, mirakel sker ju som sagt.
Sorry Ida att jag inte hann prata med dig så mycket igår, men som sagt, provet var ett måste igår.
Men vi kan prata mer idag juhe..;o)

Nu måste jag gå ;o)

------------

Nu e jag tillbaks. Jag skulle ha GIS i en vanlig sal då jag skrev så läraren ropade och skulle låsa salen, därför hade jag lite bråttom.

Så var var jag ...
Pratade med läraren till biologi breddning, verkar som det inte måste vara inne nästa fredag*pustar ut*. Så jag kan först koncentrera mig på projektarbetet.
Fick ett tips vem som kan förklara skador från 50 km/h-krock utan bälte... Ska kontakta henne. Tur att det finns snälla ambulansmän som tipsar. Var från ambulansforumet jag fick tipset....

Vilket härligt väder det var när jag körde hem. Takluckan öppen, vinterjackan av, solglasögon på och musik på full volym*underbart*.
Tog ju bara en väst på mig igår för det var så varmt på morgonen, men sen när jag skulle köra hem hade det ju snöat*mummel*. Så när jag hade vinterjackan på idag så kunde jag nääästan ha den av...

Får ju en jädra massa reklam från högskolor och gud vet allt. Utom från SMO..., salt egentligen...
Fick en cd-skiva idag. Var ju ingen idé att ha, jobba med stål vill jag inte. Jo klippa i*thihi*. Så jag skulle ju se hur lätt det var att ta sönder den. Den var rätt böjbar då va. Så efter att ha böjt den ett tag så gav den ju vika, inte på det sättet jag trodde asså (lite fint i två bitar). Nädå det small riktigt ordentligt så skärvorna flög all världens väg. Det gjorde faktiskt ont när vissa vassa bitar träffade mig själv*höhö*. Men det var kul, lite kaboom där ;o)
Fast det var ju mindre roligt att plocka upp en miljon skärvor.... Nästa gång jag ska slänga en skiva ska jag micra den. Har ni inte sett det är det värt att testa. Och micron går inte sönder, om ni stoppar den när det blixtrat klart då... Asom =o)

Nu ska jag se vad jag kan göra på arbetena och religionsprovet. För det provet skulle jag visst ha på onsdag*ajaj*...


Jag vill ta studenten

Okej jag skulle ut en runda innan skolan började. Men sen så tog det ett tag att smälta frukosten och sen skulle det bli för stressigt. Så jag får ta det när jag slutat.

Jag hade ju för mig att religonsprovet var inom de närmaste veckorna. Men att det var nästa fredag visste jag inte. Samma dag som projektarbetet och biologibreddningsarbetet ska vara klart. Nu börjar jag allvarligt känna stress, och det är ovanligt för mig. Jag får paniiik...

Imon har jag fysikprov. Eftersom jag hatar fysik och tycker det e tradigt så ska jag börja plugga idag. Jag vet ändå att det inte kommer gå bra hur mycket jag än försöker.

Nu så slutade vi historian tidigare så jag har en håltimme nu. Jag tänkte faktiskt skriva ut lite om pansarvagnar*höhö*.

Snacka om att jag drömde en massa inatt med, och sen skrek katten utanför dörren imorse eller var det inatt? Sover dåligt iaf... Tur jag hade sovmorgon, tog en hel halvtimme att komma upp efter klockan ringt.

Brände en skiva så jag kunde lyssna på schlagers i bilen*wei*.

Blev nyss inbjuden till tjejmiddag med alla NV03s tjejer. Ska bli kul. Fast väldigt dålig tajming.
Jag vet vad jag ska göra de närmsta dagarna till fredag iaf. Detblir inte bli kul*tycka synd om*.
Ja jag vet, jag får skylla mig själv...

Men i april blir det nog lugnare.. Om man inte räknar med redovisningarna av arbetena då...*faen*...

För jag vill ta studenteeeeen! NU!

Bättre nu

Nu känns det lite bättre. Tror att det är vädret som fick i mig lite lycka. Jag har grunnat och pratat med folk, det var ju faktiskt inte mitt fel när lärarinnan höll på att köra på mig. Kör man som på en motorväg på en parkering får man skylla sig själv...

På historian idag började vi med första världskriget, inte för att första är intressantare än andra, men det är sååå mycket bättre än det vi har hållt på med innan*jippie*. Och så fick vi ju givetvis ett arbete, muntlig redovisning. Jag valde att prata om stridsvagnar*kaboom* ;o)

När jag körde hem var det första gången jag kunde ta av mig vinterjackan*jippie*, och så hade jag takluckan öppen uppåt*sao snyggt*.
När jag kom hem bytte jag om direkt och började tvätta min bil, på både insidan och utsidan. Det behövdes vill jag lova. Sen körde jag runt byn för att torka till han lite. Så fin han blev =o)

Och jag fixar just nu med projektarbetet. Inte illa va? Tycker jag förtjänar en klapp på axeln*hihi*.

Fast mamma mår inte bra. Hon har varit trött konstant i flera veckor och nu har hon blivit förkyld och ännu tröttare. Egentligen skulle hon till jobbet imon men sjukskrev sig till söndag. Hoppas det snart går över. Och jag kan inte göra ett shit, jo jag hjälper ju till med hushållssysslor, men va fan, jag har ju mycket plugg nu. En viss person är ju ledig när han kommer hem från jobbet men klart att han inte kan göra hushållssysslor när man e kille*gah*...

Dagens låt: Anita Lindblom - Sånt e livet

Gamla låtar håller faktiskt bäst. Man kan lyssna många gånger på de låtar som gjordes för länge sen utan den tekniken vi har idag. De flesta av dagens låtar tröttnar man rätt snabbt på... Konstigt... Var det bättre förr?

Orkar inte mer

Det är inte min dag idag säger jag bara. Drömde en massa. Jag skulle försöka gömma mig för nån otäck varelse med det gick inget vidare. Sen drömde jag om Ludde. Han följde efter oss överallt. Jag visste att han var död, men eftersom han var med oss så tydligt försökte vi ge han mat men han kunde ju givetvis inte äta. Sen drömde jag om någon man med röd tröja som hade svårt att andas. Jag såg aldrig ansiktet tydligt men kroppsbyggnaden och halsen påminde om pappa. *sucka* Ingen som kan få mina drömmar att försvinna?

Ville först inte gå till skolan, orkar inte med detta mer. Jag vill sova! Så eftersom jag kom sent ut säng begav jag mig hemifrån sent. När jag kom till skulle jag skolan parkera jag på lärarparkeringen (ja vet men på den vanliga parkeringen är det svårt att hitta platser). Så jag tänkte ju backa in. Det var flera lediga parkeringsplatser så jag kör ju in på dom för att vända upp bättre och backa in. Lite svårt att förklara men när jag skulle vända upp kom det en lärarinna och tvärnitar. På nåt sätt verkade hon tro att jag skulle parkera längs med alla parkeringar och hon kunde smita förbi innan jag parkerat. Men okej, det var mitt fel med, jag tog förgivet att jag fick parkera först eftersom jag kom först. Lärarinnan blev skitsur och skakade på huvet. Varför ska jag alltid göra massa misstag?
Jag vill bara hem och lägga mig i sängen och inte gå upp förrens all sorg och problem går över.. Det har inte gått en jädra dag utan jag har gråtit för Ludde. När ska sorgen gå över?

Sitter och har GIS. Mycket att stå i i det ämnet oxå...

Sorry om det blev ett gnällinlägg men jag är trött på allting, ALLT!


Jag dör!!

Det hände tyvärr ingen katastrof så jag fick pina mig genom den sista fysiklektionen innan provet. Retade mig som vanligt att läraren står framför en och glor på en. Vill jag ha hjälp så räcker jag faktiskt upp handen, man behöver inte stå framför och glo så fort man slutar skriva*sucka*. Sätt dig vi kataden(stavas det så?) som alla andra lärare och så ropar vi på dig när vi vill ha din s.k hjälp. Det funkar för alla andra lärare....

Syrran och hennes fästman kom på middagen idag*trevligt*. Så jag kom inte upp till rummet förrens kl sju. Vi fick ju efterrätt med, glass med blåbär. Jag garvade ihjäl mig på deras blåa tänder och läppar*asg*. Fast man käkade ju inte sånt krafs själv*höhö*.

Det var egentligen inte meningen att jag skulle starta upp datorn, har ju liiite att göra om man säger så, men jag var tvungen att lyssna på lite melodifestivallåtar juhe...

Sötizen i receptionen var inne på kontoret bakom receptionen när jag kom in idag. Han log och tittade på mig innan jag hann öppna dörren. Men sen när jag skulle gå var han inte där =o(  Han e sååå söööt :o)

Brorsan fick hem The Legend Of Zorro. Måste se den nån dag man har tid, om så där två veckor till.

Gick ju till pappa innan trendträningen för att hämta hans bil, eller mammas hade han med sig idag, för att sen köra till Ron sportsclub. För när jag slutar så hinner jag inte springa till bussen. Så då lämnar jag den hos pappa igen och hoppar på andra sidan stan, då hinner jag med minst 10 min. På det sättet slipper jag köra in min bil bara för den sträckan. Fast det e jobbigt att gå genom stao flera gånger. Tur man e ung och frisk.
Bytte ju inte om innan jag körde iväg. När jag går ut så SNÖADE det!! Jag ville bara lägga mig ner och dö! Jag vill ha vår så man kan ut och springa med lite mer lust. Och det var inga små flingor heller*sucka tungt*. 

Fia tar ihjäl mig, hårar gör hon oxå... Hon ska ju kela när jag sitter här. Och matte har inte alltid hjärta att hiva ner henne...Nu sitter hon på datan...Jobbig katt.

Halv åtta e klockan... Tycker den bara tickar förbi nu förtiden..

Projektarbetet var det ja..

Fysiken börjar nu

Det var nära jag missade bussen idag... Tur att det var torr asfalt för det mesta annars hade jag inte kunnat cykla som en galning... Fysiken börjar om 5 min. SÅ tradigt...

Drömde att syrran var gravid i sjätte veckan sen gjorde hon abort... Fast den aborten var väl inte den trevligaste. Så förbaskat trött på dessa otäcka drömmarna nu.

På trendträningen ska det bli kul, body jam för tredje och sista gången. Det är svinkul att dansa loss ;o)

Igårkväll lastade pappa och jag över mina tynger jag har i bilen så jag slapp köra runt med det i onödan. Jag bländer ju bara folk när nosen pekar uppåt*hehe*.

Nähe nu börjar alla dra sig till fysiken. Kan ingen rädda mig? Ett brandlarm kanske? En tornado? Strömavbrott? Vad som helst bara jag slipper fysiken*gah*...

Adios

22 larm

Glömde ju berätta att jag drömde om Ludde igår morse. Någon hade kommit med flera kartonger med grisöron. Bredvid kartongerna sitter Ludde vid diskbänken men istället tittar han med sina bruna ögon på mig. Kom ihåg att jag tänkte att han är ju död varför sitter han här? Sen tänkte jag att jag fick en extra chans att klappa och pussa honom när han kom för att hälsa på. Men jag hann aldrig gå fram till honom för jag vaknade.
Syrrans sambo som oxå var så fäst vid Ludde vaknade igår imorse och såg Ludde jämnte Jessan. Han fick blinka flera ggr för att Ludde skulle försvinna. Lite läskigt... Pappa har oxå drömt om honom. Han spökar för oss alla lilla Ludde.

Ler fortfarande efter gårdagens tet ;o) Så iaf ni ser mig le så tänker jag på brandmännen*hihi*.

Har läst liiite fysik idag. Strykit massa jeans. Badad ett varmt bad. Käkat mat och glass. Suttit här, imorse då.
Och så ska jag bädda rent i sängen. Täcket har legat ute på balkongen hela dagen så det ska väl vara luftat vid detta laget.

Just det ja, gårdagens larm blev det 22:a i mitt liv*thihi*.

Själv lyssnar jag mycket på Magnus Bäcklunds låt nu, man blir verkligen upprymd av den...

Nähe keep going. Fick ju hjälpa syrrans med hennes nya mobil. Hon e ju inte så hightech på tekniken*ler*.

Är det nåt ni undrar om brandstationen så e det bara till att fråga =o)


Automatlarm

Å vad kul jag hade igår =)
Vet inte var jag ska börja. De var ju hur goa som helst. Vi åkte runt i sammanlagt 3 timmar igår. De har ju annorlunda tider nu, på helger ska de jobba till halv sex innan det är s.k fri aktivitet. Så då hade de orientering de timmarna för att kolla och lära sig omgivningarna. Jag satt i andra bilen igår, brukar ju alltid vara i första men andrechaffören frågade om jag skulle åka med honom igår så då kunde man ju inte säga nej.
Så jag fick hålla i radion och prata med brandmästaren i förstabilen när han berättade att där ligger det och heter osv.. Och så fick jag vidarebefodra det som han som körde sa. Så det var en massa prat och tet i radion. En gång så skulle de leta efter ett hus och efter ett tag säger den goa brandmästaren att de fick hjärnsläpp där framme. Som vanligt då svarar jag. Andrachaffisen tar radion och säger att det var inte han som sa det. Brandmästaren: Nä vi hör skillnad på er, du har lite mörkare röst.

En massa prat i radion, vilket jag tyckte var kul för jag fick lära mig att byta kanal*höhö*. Sen när vi skulle vända en gång så räckte jag ut tungan till brandmästaren och han var inte sen med att räcka ut tungan tillbax*s*.
Vi två i andrabilen spelade ju musik på full volym, och sen var det ju schlager i p4 kl 14 så det hade han ställt klockan på. Så fick jag säga i radion att det var shlager i p4 så hörde jag bara radiomusik som svar*hehe*.
Sen var vi inom Ags, de skulle ha lite mat. Men tetet upphörde inte där*hihi*.
Fan vad kul jag hade alltså. Jag glömde bort alla beskymmer för en dag där. Var där från 8 till 10 på kvällen. Jag var ju med att beställa mat och sen slog vi vad vilka som kom bland de fem första i melodifestivalen. En tia sattsade vi var, men jag vann ju inte alls. Men det var faktiskt många bra låtar, Linda och Magnus låtar var jättebra och Carolas med. Synd att man inte kunde skicka alla till Athen.

Jag vet inte hur jag ska visa att jag är så tacksam för att få vara där. Jag var så lycklig när jag satt i andrabilen och lyssnade till The Name Of Love och såg förstabilen köra framför oss.

Oj jag höll på att glömma att när vi skulle in till Karlshamns AB så gick ju ett automatlarm till Stilleryds hamn. De sirenerna har jag längtat efter =o) Det var falskt som vanligt men jag fick åka med lite blåljus iaf.
Fick den efterlängtade kramen av den goa brandmästaren innan jag skulle gå =o) Tycker så mycket om de grabbarna. 

Dagens låtar:
Linda Bengtzing - Jag Ljuger Så Bra
Magnus Bäcklund - The Name Of Love
Carola - Evighet


Tappade rösten

Faen, jag som trodde jag inte skulle gråta idag, fel av mig. Skulle läsa dikten till mor, kom bara till fjärde raden sen tappade jag rösten och storbölade. Så kom ju mamma upp och tröstade mig. Hon tyckte att den var fin, tack =o)
Sen visade jag henne bilder jag lagt upp på bloggen så snörvlade hon med.
Tack och lov att man har bilder och filmer kvar så man kan titta tillbaka.
Men det konstigaste är att jag omedveten väntar på att han ska komma tillbaka.
Fia är så orolig ibland. Inatt hade hon varit orolig sa mamma. Är det Ludde hon ser? Jag hoppas att han finns nära hos på nåt sätt.
Nej nu får jag samla mig, gråta hjälper ju inte, det har man ju märkt.
Bävar för att de på brandstationen ska fråga imon hur det e med Ludde, berättade ju sist jag var där att han var sjuk. Rädd att jag börjar gråta. Ja jag vet, det är naturligt. Men iaf... Jag brukar inte gråta för andra så, men nu på sistone har man lixom inte orkat hålla masken hur man mår.

Oj klockan är mycket. Ska snart packa idrottskläder till morgondagen. Brukar ha shorts men jag får nog fasikens ta de nya träningsbyxorna jag köpte häromdagen. Trött på alla feteblåmärken varenda gång. Vad en liten fjuttig boll kan göra en illa*humf*.

Om 12 timmar är jag on my way till den plats jag vill leva resten av mitt liv ;o)

Nära döden

Min mammas väninna berättade idag en kul historia. Eller ett mirakel kanske skulle passa bättre.

Väninnas man skulle stanna innan korsningen, Nisse säger vi. Han vet att det är halt vid stoppet så han saktar ner i god tid. Men det gör inte gubben framför som vi kallar Åke. Så Åke glider ju förbi stoppet. Mitt framför en lastbil som kommer från vänster. Åke ser ju vad som ska hända och täcker huvet med sina armar och väntar på smällen (ja tillochmed döden för hans del). Nisse blundar med för han vill inte se smällen. Men ingen krock hörs...
När Åke tittar upp igen förvånad över att ingen krock kom, sen tittar han till höger och ser lastbilen stannat vid kanten. På nåt oförklarligt sätt har denna lastbilschaffis lyckats väja utan att ens tatscha Åkes bil. När Åke tittar bakåt gör han tummen upp och ler mot Nisse. Sen kör han bort till lastbilschaffisen. De hade nog en hel del att prata om. Chaffisen räddade just Åkes liv för att Åke inte körde försiktigt nog. Helt otroligt. Men det var inte Åkes tur att lämna jorden än...

Dagens låt: Cranberries - Zombie

Another mother´s breaking 
Heart is taking over
When the violence causes silence
We must be mistaken
It´s the same old theme since 1916
In your head , in your head
Their still fighting ,
With their tanks and their bombs
And their bombs and their guns
In your head , in your head ,
They are dying
Så kul att sjunga till den ;o) Fast den e hemsk så va, men låten e så bra.

Efter middagen så packade jag matlåda. Tjohoo, längtar så förbaskat. Hoppas att man får ett larm nu. Var så länge sen sist. Inte för att man vill att hemska saker ska hända andra, men man vill ju för att hjälpa till...Ni förstår vad jag menar ;o)


Utländsk dialekt

Snacka om att man var effektiv på håltimmen idag, inte... Tecknade lite ord var det enda jag gjorde. Tappat lusten totalt med allt som ingår i skolan. Fast det var väl ingen nyhet?
Men jag hoppas att det blir bättre efter morgondagen, där brukar jag få en massa energi. Även om jag förbrukar mest energi där*höm*.

Sitter och väntar på att bussen ska komma. Är trötter nu, tur att det är fint väder nu iaf. Ska väl gå ut en runda sen, Ida kanske vill hänga med? ;o)

Har inte varit med henne sen lördags*saknar dig*.

Hur gick det på fysiken då? Jo jag hängde väl med rätt bra på genomgången, utom när jag irriterade mig på att han gjorde fel den förbaskade läraren*gah*. Och sen när vi skulle räkna själva Lotta och jag gick det väl inte så där bra. Vi började väldigt seriösa men sen började jag prata med utländsk dialekt och så urartade det helt....Som vanligt med andra ord.

Nu ska jag hem och hjälpa mammsen laga maten. Hon är ju trött konstant nu, antar att hon får ha det så hela tiden. Om det bara fanns något jag kunde göra. Hon drömmer sig bort till Italien rätt mycket tycker jag. Ingen som vill skänka några tusenlappar till en sjuk mor?

En liten dikt

Usch nu har jag håltimme till 12.50... Men jag ska försöka göra lite nytta idag. Gjrode inte så mycket igårkväll iaf. Läste bara lite i GIS boken.
Imorse hade vi tråkig religon, skrev en dikt under tiden:

En vecka har redan gått,
efter du i himlen numer springer.
Men vi har fortfarande inte förstått,
att vi aldrig mer kan pussa dina kinder.
Vi tröstar oss med att du hade ett bra liv,
och att du gav oss många fina minnen.
Ta nu i himlen ett stort kliv,
så blir du ung igen i dina sinnen.
Men en sak ska du veta,
du finns alltid i vår famn.
Så behöver vi aldrig mer efter dig leta,
och aldrig mer ropa ditt namn.
Vi älskar dig för alltid!



Man kanske skulle bli poet?
Tog faktiskt bussen idag, mamma trodde nog inte att jag skulle hinne. Hade käkat klart frukosten kvart över sju, bussen gick 7.33. Men men, man e ju van att stressa lugnt*hehe*. Fick faktiskt vänta på bussen i fem min och då hade jag inte cyklat allt jag kunde, var ju halt....

Yes imon kommer den dagen jag längtat på i en månad =) The firestation eller estastion a la fuerte(eller nåt sånt). Var längesen jag pluggade spanska...

Nähe ska la göra lite nytta

You'll Be in My Heart

You'll Be in My Heart

De flesta bilder jag tog på dig var du liggans ;o)
Var tvungen att dela med mig av denna söta bilden på dig. Ja alla bilder man tog på dig var du söt, även om du var blöt =o) Här kommer en låt som mig berör eftersom den mycket till dig tillhör.
Ja jag vet, jag rimmar illa när man håller på och pilla ;o)
Hur som helst så kommer låten nu:

By Phil Collins

Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
What they can't explain
I know we're different
But deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
Cause what do they know?
We need each other
To have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together

Cause you'll be in my heart
Believe me, you'll be in my heart
I'll be there from this day on
Now and forever more

Oooo, you'll be in my heart
You'll be here in my heart
No matter what they say
I'll be with you
You'll be here in my heart
I'll be there always

Always
I'll be with you
I'll be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
I’ll be there always


Vattenpöl ;o)

Skrev jag att jag höll på att backa på en cyklist häromdagen? Nä tror jag har missat det.
Hur som helst så skulle jag backa runt ett krön till vägen jag kom ifrån. Tittar ju över min högra axel, ingen bil, ingenting, tittar över min vänstra axel, ingenting där heller. Tittar tillbaka över höger axel, tvärnit, precis bakom mig går en cyklist med sin cykel. Lite läskigt för jag vet att jag tittade noga men endå hade jag otur och missade honom när jag vred på huvet... Men sen gick han ju inte på ett övergångsställe, då får man nästan skylla sig själv*hehe*. Och jag rörde honom aldrig heller, inte vad jag hörde*ler*.

Idag körde jag mamma till Linslöjden med min bil. Tyckte hon kunde åka den lite. På hemvägen var det en baotamegajättestor vattengyttjepöl. Hehe...gissa vad man gjorde? Jo man tar ju sats så man hinner upp i 50 och sen swosch. Det skvätte rejält på båda sidorna och hörde hur det stänkte under bilen*höhö*, jag garvade ihjäl mig medan mamma skymde huvet med handen, hon skämdes. Sådär 50 meter längre fram går en gammal kärring, mamma tyckte hon såg rädd ut ;o) Fast jag måste påpeka att ingen var i närheten av denna vattenpöl... Jag ska ju endå tvätta den på brandstationen på lördag så lite kul ska man väl ha tills dess*thihi*.



Skrämde pappa

Tjohoo! Jag var ute en runda igår. Sprang/joggade/gick då va. Men det var kul att komma ut, även om det var kallt och blåste som fasens.

Stackars pappa blev rätt så rädder igår när lampan tändes och släcktes*asg*. När han skulle gå och lägga sig var jag i mitt rum och skulle rulla ner rullgardinerna så hör jag: EmeLIE(med betoning på de tre sista bokstäverna). Han lät liiite rädd faktiskt. Sen försökte han tända och släcka i taklampan, det var ju den i fönstret som stod och blinka. Inte ett ont anande att det var Björn i rummet bredvid som knappt kunde hålla sig för skratt.
Mamma och jag hade jättekul, vi fick nästan kramp i magen. Vi hade ju precis tittat på Hemsökta hus så lite spak blev han nog. Stackars pappa, vi bara driver med han*höhö*. Men men, man måste liva upp de gamla.

På tal om att liva upp de gamla så längtar jag till lördag då det e brandstationen som gäller. Saknar dem så...

Nu börjar det bli bättre om Ludde, grät knappt nånting igår. Nu börjar man minnas alla härliga minnen man fick med honom. Igår när jag lagt mig kom jag tänka på när jag var liten och låg på en madrass på golvet i mamma och pappas rum. När jag vaknade hade pappa gjort så Ludde låg bredvid mig och jag hade armen om honom. Där låg han så stilla och snällt. Ja du Ludde, vi växte upp tillsammans, och när när jag träffar dig igen så ska vi vara tillsammans i all evighet.
Attans, jag som inte skulle gråta idag.

Mamma sa att jag skulle vända på huvudkudden så jag låg åt andra hållet för att se om jag sov bättre. Jag kunde ju inte somna alls, hade ju väggen på fel sida. Så jag vände mig igen och somnade bättre. Fast drömde jag gjorde jag en massa, och allt var inte fina drömmar*sucka*.

Dagens låt: Eros Ramazzotti Feat Anastacia - I Belong To You

Idag har jag bara en lektion, fysik gick bort. Så GIS:en börjar halv 12. Om knappt en timme då asså. För la snart göra mig iordning...
Tack till alla som läser bloggen och bryr er, känns alltid bättre när man skriver för några och inte sig själv ;o)

Det blir ljusare igen

Åå vad religionen var kul... *not* Eftersom läraren oxå har filosofi kan ni ju tänka er vad mycket det är som ska diskuteras... Fast det kan vara rätt kul ibland när de börjar prata om nåt helt annat*hehe*.

Idag när jag skulle duka av hade jag inte alla hästar inne. När jag tagit av blomman och ljusstaken rister jag duken. Och vad gör jag sen? Jo jag lägger på duken, blomman och ljusstaken igen*gah*. Mamma hade jättekul och lättad att det inte bara e hon som kan göra sånt. Jo tjena, jag börjar redan bli gammal och senil*buuä*.

Dagens låt: Triad - Tänd ett ljus
Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen
Så tänker jag just nu iaf. När brorsan backade in bilen på uppfarten så skulle jag precis ropa på Ludde att husse kommer snart in, vilket jag gjort så många ggr. Men jag hinner givetvis inte säga nåt...

Brorsan hade fått hem nån manick så man kunde styra en lampa med en fjärrkontroll. Så den ska han testa på pappa när han gått och lagt sig, tända släcka tända släcka. Pappa vet givetvis ingenting om att Björn fått hem nåt sånt. Stackars pappa, jag hade skrikit ihjäl mig om det hade hänt i mitt rum. Så innan jag lägger mig ska jag nog kolla extra noga för han fick hem två par sådana där saker. Man kan aldrig lita på honom.

Nu hade mamma och Björn diskuterat om man skulle flytta min säng iaf jag sover oroligt pga det...
Ja alla sätt ska man väl prova...

Sova i badkaret

Sitter och väntar på att religionen ska börja. Har haft historia idag, fick tillbaka provet, VG ;o) Trodde inte att jag skulle få det men det är bara till att tacka och ta emot.
Drömde en massa inatt igen, men det var så invecklat och krångligt så det är ingen idé att skriva.

Ska snart få bensinpengar från skolan, har skrivit i bankkontonummer nu så man får hoppas att det skönts på ett bra sätt.

Lilla Fia saknar Ludde. Hon är så deppad nu. När jag badade igår så låg hon på golvet och väntade, sen när jag gått upp så hoppade hon i badkaret och skulle sova där. Fattar inte varför hon ska sova där helt plötsligt.

Hade huvudvärk som satan igår, kom på att jag hade haft linserna för länge denna månaden. Men nu har jag bytt och huvudvärken försvann idag. Skönt, men jag kunde inte göra läxan igår. Hade frågor i historian. Men när vi skulle gå igenom dom så räknade jag ut vilket nummer jag skulle få så jag hade gått om tid att ta reda på svaret i boken*hehe*. Gick alldeles utmärkt.

Måste snart skaffa sommarjobb, borde ha gjort det för länge sen men det e så mycket nu.

Nähe historian börjar la nu. Måste kila vidare. Slutar ju sen*gött*

Mardröm

Ja det var ingen trevlig dröm jag hade inatt vill jag lova. Drömde att jag var rätt så liten, gick väl på nåt lekis. Fast jag var inte i sverige utan i nåt land där det var krig. Alla ungar skulle vara tysta för soldater gick förbi där ute och fick inte höra hos. En soldat tittar in och en flicka nyser framför mig. Han går in och siktar på huvet och trycker av. Sen tittar han runt omkring och går ut.
Efter ett tag kommer jag till ett nytt ställe. En tornado drar fram genom staden, men jag är fortfarande ung och bor i en gammal fattig stad men pappa och min bror, som inte heller är så gammal. Pappa säger till min bror att han vet vart han ska ta vägen. Pappa har nån konstig kappa och en stor vit halsduk, har aldrig sett han i sådana kläder....
Pappa försvinner och min bror leder mig till en gata där vi ska försöka öppna två luckor när tornadon närmar sig. När vi öppnat dom ropar vi till folk att här finns skydd, sen hoppar vi ner och åker rätt ner i ett rör. När vi kommer ner är det massa folk i grottan, men det är även en dörr till nåt torg... Jag ska ringa till pappa, men i min telefon så går det en film som jag inte kan stoppa, om massa spöken. Jag försöker ju trycka tillbaka men det går inte. Tills sist tittar jag ut genom dörren och ser pappas bil. Går ju ut, kommer ihåg hur lättat jag var när jag såg pappa....

Antingen före eller efter denna drömmen så drömmer jag om Ludde. Han skäller och är jätteglad och busig. Han var något yngre och piggare än han har varit på mycket länge. Undrar om han vill säga mig nåt...

Så e det nån som kan tyda denna drömmen? Jag blir fan knäpp snart, är ju supertrött när jag vaknar.

Började 10, slutade halv 11. Fick iförsig massa uppgifter men jag stack hem. Sen åkte mamma och jag till Jessan, utan Ludde...
Sen stack vi in till Netto innan vi körde hem, mamma har inte varit där, men jag har varit där med brandmännen*hehe*.
När vi packat in matvarorna körde vi till macken och stod för att ta bältesundersökning. Vi stod där en trekvart sen skulle hem till maten. Några bilar fick vi iaf, men vi måste ha fler...

Skulle egentligen ut en runda, men jag e så fasikens trött...

Bodyjam

Trendträningen var askul =) Vi hade bodyjam idag igen. Hur kul som helst att vicka på arslet och dansa till dunket ;o) Vi ska ha det nästa vecka oxå*jippie*. Hann inte hälsa på sötizen, ett gäng med brandmän kom ju in i samma veva*hehe*. Fast det är ju inte samma stad som jag är i...

Ja det blev inte så mycket läxor idag faktiskt, är trött, skyller på det.

Fan det var första gången jag kom hem från skolan, själv oxå. Brukar ju alltid ta ut Ludde så han får kissa. Men idag var det ingen som jag behövde ropa på. Vi tänker på dig hela tiden, men jag antar att du hänger med oss här hemma, jag hoppas på det för det tröstar en.

Dagens låt: Carlene Carter - Every Little Thing

*
Every little dream I dream about you
Every little thought I think about you
It drives me crazy when you go away
I oughta keep you locked up at home
And like a wild horse I wanna break you
I love you so much I hate you
Every little thing reminds me of you
Honey when you leave me here all alone*

Ingen tp

Usch vad pinsamt. Skulle prata med en lärare varför jag inte var på GISen i torsdags, visste ju inte om min mentor hade sagt nåt. Vem tror ni börjar bli tårögd? Sucka, man känner ju sig rätt dum... Men tack och lov så känner jag ju den läraren rätt väl och så e han ju så snäll så. Men iaf...

Nu på håltimmen har jag pratat med min handledare i projektarbetet. Blev som vanligt ett längre möte. När han väl börjar prata om nåt så tar det aldrig slut och så e han så seg*ler*.
Sen när jag gick fem minuter försent till teckenspråk så var det inställt. Så nu väntar jag till 20 över 2 då trendträning börjar.
Kom på att jag kunde ju skicka hem lite om projektarbetet som jag sparat på min data här.
Ska försöka få tag på mentor igen, vet ju inte om jag ska friskanmäla mig eller inte.


Vill sova

Usch det var jobbigt att gå upp idag. Särskilt när man drömt en massa och att det var liv ute idag. Antingen grannen som piskade mattor eller fåglarna som gick på taket.
Jag vill sova...
Skulle hälsa på Ludde när jag gick upp idag, men kom ju på det rätt snabbt.... Undra när man slutar att tänka så. Det tar nog ett par veckor innan man vänjer sig.

Längtar till lördag, brandstationen e det som gäller då ;o)

Sitter i en datasal just nu, ska snart gå och käka friterade kycklingbitar med currysås*mumma*.

Har haft tradig fysik, läraren gjorde en massa fel som vanligt på tavlan*grr*.
Nu har jag håltimme till ett, då har jag teckenspråk och sen trendträning. Ska använda de nya byxorna jag köpte på börjes.


Fia

Fia

Gott att ligga i lillmattes knä när hon sitter vid datan.
Igår när hon låg i mitt knä och det var en hund som gnydde på datorn, reste hon sig blixsnabbt och lyssnade och sprang till trappen och glodde ner.
Idag berättade mamma att när hon låg i mattes knä så var det något i tvättstugan som precis lät som om Ludde rev med tassen mot mattan. Fia reste sig och lyssnade noga och tittade mot tvättstugan.
Hur berättar man för henne att Ludde inte kommer tillbaka. Fan, han kommer inte tillbaka.

Har skrivit nästan hela dagen på projektarbetet. Är alldeles strax klar om krockkudden och lite säkerhet inne i bilen. Rätt nöjd över min flitighet =)
Idag kom syrrans och hennes fästman hit för att käka middag. De hade med sig spelet Twister som vi hade på festen. Hehe, det var kul när stela pappa skulle försöka nå alla prickar ;o)

Ringde till Ida nyss men inga svara, antar hon är på sjukhuset med sin mor, hoppas att allt är bra. Tänker på dig!

Lyssnar på Tina Turner - Simple The Best. När jag hör den tänker jag på Ludde eftersom jag gjorde en film med bilder och filmer till musik, bla med denna låten. Försöker hitta den....
Ja Ludde, du är simple the best.


Akuten

Det är lite bättre nu faktiskt. Har inte gråtit idag iaf. Fast jag har ju bara varit uppe i en halvtimme.

En olycka kommer sällan ensam säger man ju. Min kompis Idas mamma hade spytt och varit jättedålig så hon fick åka in till akuten igår. Körde givetvis upp till Ida för att hålla henne sällskap medan hon väntade på telefonsamtal från sin far. Vi tittade på tre filmer på raken*hehe*. Hennes mamma fick stanna över natten. Hoppas att hon blir bättre snart. Tänker på dig Ida.

Idag måste jag skriva om krockkudden på projektarbetet. Det är inte långt kvar tills det är inlämning*iii*.
Fint väder är det idag med, kanske ska gå en prommis i rask takt, måset ut och rensa tankarna lite. Sist jag gick ut var ju med Ludde.
Igår när jag hade ätit middag så orkade jag inte äta upp allt, brukar ju ge det till Ludde. Hann precis tänka att det blir lagom till Ludde när jag kom på mig. Vi saknar dig vill jag lova. Men jag vill tro att du är här hos oss, du går säkert runt i huset utan att vi ser dig. Fan nu gråter jag igen... Fia saknar dig vill jag lova. Hon tittar efter dig...

Dagens låt: Juanes - Nada Valgo Sin Tu Amor

Åka skottkärra

Åka skottkärra

Ludde tyckte om att åka skottkärra ibland. Lillhusse brukade alltid köra honom.
Han fick vara med om mycket bus. Luddes och min lek var att jag skulle gömma mig med lite godis så sprang han och letade upp mig. Det tyckte du var roligt eller hur? ;o) 
Du ska veta att vi kommer aldrig glömma dig.

Stackars Fia

Å stackars Fia. Hon låg på mattan bredvid där soffan var. Hon låg och tittade på det tomma utrymmet. Hon kan nog inte heller förstå att han är borta.
Fia har legat i lillmattes knä nästan konstant. Har bara suttit här. Tycker det är så hemskt att vara där nere. Ludde var ju alltid där.
När jag tappade ett chips i förgår böjde jag mig snabbt ner för att Ludde inte skulle ta det, han sitter ju alltid under vardagsrumsbordet när vi tittar på tv. När jag precis skulle ta chipsen kom jag ju på att han var ju inte där. Hela tiden påminns man.
Nu ska vi ge all kärlek till Fia, hon sover själv om nätterna nu. Jag försökte ju ha henne hos mig förra natten men det gick ju inte.
The life goes on...


Dagens låt: Tatu - Gomenasai

Tyst

Detta var alldeles fel tajming. Jag ligger redan efter i skolan och har missat 3 dagar(Lund i onsdags). Skulle egentligen gjort lite på projektarbetet idag, men jag har ingen ork. Det enda jag har orkat är att titta på blåljusavsnitt, så man tänker på annat en stund. Och tröstätit på chilinötter. Mina kinder är uttrokade av alla salta tårar.
Tittade på filmer och kort på Ludde. Kan fortfarande inte fatta att du inte finns mer. Det svåraste blir nog att acceptera att han är borta, men jag vill ju inte att det ska vara sant. Det är många som fällt många tårar för honom, även utom familjen.

Var så hemsk när vi skulle äta middag idag. Ingen som satt ute i vardagsrummet(utkörd för att inte tigga) och som väntade på mattes goda mat. Det kommer bli svårt att glömma dessa rutiner. Det är så tyst hemma nu. Ludde låg ju jämt och snarkade eller andades tungt. Men det är dödstyst.

Tack för att vi fick den stora äran att leva med dig Ludde.



Hans soffa

Nu har de bärt ut hans soffa. Varje gång man går förbi ser man den tomma soffan. Korgen ska vi med slänga, Fia ligger inte i den längre. Hon brukade alltid göra det, ligga hos Ludde. När han låg i soffan igår innan vi skulle begrava honom låg hon i korgen men när han var borta låg hon inte där mer. Så korgen ska slängas, så slipper vi påminnas. Men vi ska ju självklart spara hans koppel.
Jag fattar det fortfarande inte, jag vill inte fatta.

Tack till alla som bryr er, är så tacksam. Det märks att Ludde blev älskad av alla.

Kom tillbaka!

Tomt

Fan vad tomt det är. När jag gick ner imorse tyckte jag att han snarkade. Jag kan inte förstå att han kommer aldrig snarka mer.
Orkar bara inte gå till skolan idag. Trodde det skulle bli bättre idag men det är nu man ska börja återgå till ett mormalt liv och då påminns man om honom hela tiden.
Mamma och jag stack om till börjes för att skingra tankarna, vi försökte iaf. Vi såg ju hemska ut, ögonen är ju så svullna... Vi höll i gråten tills vi körde hem. När vi öppnade dörren var det ingen som låg och väntade, ingen som rotade i kassarna och tiggde grisöron. Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte så här, jag saknar honom så. Vill bara pussa honom mellan hans ögon, pussa på hans mjuka öron.

Det känns som om mitt hjärta snart brister.

Begravd

Nu ligger under jorden. Usch det var så hemskt när pappa fyllde över jorden på honom. Jag gav han den sista pussen innan de la ner honom.
Jag hatar att han ska ligga där ute i kylan.

Detta är den värsta dagen i mitt liv...

Hör honom

När jag gick ned så tyckte jag att jag hörde Luddes snarkning, men det var det ju inte. Mamma tycker hon hör honom gå på tarkettgolvet... Det kommer nog vara så här ett tag att man tror att han fortfarande lever.

Satt hos honom när de andra var och handlade. Fia kom direkt och skulle trösta mig, sen slickade hon honom vid ögonbrynen som hon brukar.

Har så ont i huvet och bihålorna efter allt gråt.

Men nu ska vi snart begrava honom. Jag vill inte hälla jord över honom. Han ska ju vara med hos, inte där nere. Men jag tror att han finns med oss iaf, på ett eller annat sett.

Varför ska livet vara så grymt?

Nu ligger han i sin soffa

Pappa kom in med Ludde insvept i en filt och la han på sin egna soffa. Jag gick fram för att klappa honom. Jag bara väntade på att han skulle andas och öppna ögonen, men det kommer han ju aldrig mer kunna göra. Det var så hemskt att se på honom. Fia vår katt satt jämte honom och slickade honom, undra när hon förstod. Nu är hon själv lille Fi.

Vi kommer begrava honom jämte Kosmos i hans filt. Den andra filten kommer vi ha i korgen så att Fia kan ligga i den och känna hans lukt. Ludde har ju tagit hand om henne sen hon föddes, som en pappa var han. När hon var liten bar han ner henne till min moste som kom för att hälsa på. Han ville ju visa henne vad han hade där uppe i bastun. Och så lade han försiktigt kattungen vid hennes fötter. Det är kärlek.

Trodde att mina tårar var slut ett tag men de kommer hela tiden.
Ludde hade lugnt och stilla somnat in med huvet på lillhusses arm. Mamma sa att han såg så fridfull ut hela tiden, som om han visste att vi skulle hjälpa honom.

Kan du inte komma tillbaka?

Sista bilden

Sista bilden

Detta blev den sista bilden på lilla Ludde.
De kommer hem med honom nu, han ligger på golvet i baksätet. Vi ska begrava honom hemma. Vi gjorde rätt beslut, han hade hela buken full med vätska.
men nu kommer det jobbigaste, att se han död. Och att begrava honom, att lägga ner honom i den kalla jorden. Kan ingen trösta en?
Jag kan inte fatta det fortfarande. Han kommer inte andas mer...

You are in heaven now

                                                              Ludde
                                                         22/8 - 1992
                                                           9/3 - 2006


You are in heaven now

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven



Du var den underbaraste hund man kunde ha. Kommer du ihåg när vi var små och åkte pulka ner för berget? Du hoppade upp i farten för att ta våra mössor. Eller när du skulle hoppa i sjön när det nästan var vinter, men det såg så varmt ut. Lillmatte hann stoppa dig i sista stund. Undrar hur många gånger du lyckades rymma när vi vände ryggen till. Och varje gång fick vi köra och leta efter dig, jämt hittade vi dig hos din flickvän Ida.
Men nu kommer du vara fri och leka med Kosmos där uppe. Du kommer vara en ungdom och äta hur mycket du vill, ingen hosta kommer stoppa dig mer.
 
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan.
Vila i frid Ludde


Ring

Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa....

Klockan är nu 10.15

Stackars mamma. Måste vara hemsk där nu. När de sticker in sprutan...
Bara han inte är alltför rädd. Fan vad detta är jobbigt...

I love U so much

Var ska vi göra med Luddes grejor? Han har ju en egen soffa och korg och massa annat. Undrar om veterinären hittar nåt fel och säger att han kan bli bättre, men det chansen är rätt liten..

Det var verkligen svårt att pussa honom för sista gången

Nu är dom nog framme...

De ska ringa och meddela hur det blev...

Vill till brandstationen nu...

Avlivas

Ludde skulle till veterinären klockan halv sex idag. Men han har så svårt att andas nu så vi fick en akuttid 10.15. Han kommer säkerligen inte hem igen. Jag kunde inte hänga med. Pappa kom hem för att hänga med mamma. Har precis sagt hejdå till Ludde. Vi har varit förberedda rätt länge nu men det är endå så svårt.

Jag tror han fattar. Han vägrade att gå. Å Ludde.
Nu är det bara till att vänta till kvart över tio. Kunde bara inte gå till skolan idag. Sitter här själv hemma nu.
Det är så overkligt...


Åkt minibuss till Lund

Den där bältesundersökningen blev aldrig av, imon kanske.

Mamma ringde till veterinären idag. Ludde ska dit imorgon 17.30. Får se om jag orkar hänga med. Det är stor risk att han inte kommer hem igen. Fan.... Även om man har förberett sig är det inte lätt asså. Han är ju pigg vissa stunder och ligger på rygg och sover så gott. Han äter och tigger precis som vanligt. Men ibland ser han så deppig ut och har tungt att andas, och så hostar han så illa ibland. Han tycker inte det är roligt att gå ut längre. Varför kunde man inte tala med djur? Vill han leva? Vi har ju alltid sagt att så länge han äter så är det ingen fara, men jag vet inte längre...


Var i Lund idag. Geografiska Informationssystems föreläsningar(GIS). Snacka om boring, gick upp kvart i sex idag*seeegt*. Sen sitta två timmar i en minibuss. Men jag hann shoppa lite. Först hade vi så gott om tid på oss så vi satt på Mcdonalds och pratade i godan ro. Men då började klockan ticka iväg och så skulle vi kolla på kyrkan. Trodde ju at det var en toalett där men icke, fick ju springa som en galning, var lixom bara tvunegn att hitta en. Men vi hann med bussen*hehe*...

Mamma satt här nyss för att läsa om sin sjukdom. Det verkar som om hon ska behöva vara så här trött hela tiden. Hon ska ev få bromsmedicin. Hon som redan tar atros, bricanyl och en till medicin för astman. Jag önskar att jag kunde ta en liten bit av det onda så det lättade lite för henne, men det går ju inte.

Har skrivit mycket på projektarbetet nu. Är helt klar om karossen, skriver ju om bilens säkerhetssytem. Nu har jag bara om krockkudden, lite andra säkerhetsdetaljer och hur man klipper i en bil(inte bra att klippa så att man utlöser krockkudden tex). Är det någon som är haj på det där med klippa så hör gärna av er. Har glömt fråga grabbarna ju. Och så ska jag ju inte dit där förrens nästa lördag, börjar bli bråttom*hehe*.
All fakta är välkommet, hittar inte så mycket om det där med klippningen, även om jag har läst sådär hundra brandtidningar*sucka*...

Och så kan gärna någon expert förklara innerligt hur människans skadas i en frontalkrock(krock mot tex träd oxå) i 50 km/h utan bälte. Låter hemsk men gärna personliga erfarenheter. [email protected] om ni inte vill ta det här ;o)

Drömde massa mardrömmar idag igen. Så trött på det, man sover ju så dåligt och så mår man så kass när man vaknar. Ibland har man mardrömmen i huvet hela dagen...

Nähe nu ska jag försöka pigga upp mig lite, med ett varmt bad kanske...

Nåt under bilen

Min lille bil.... Idag så släpade jag en rostig bit på marken. Den biten som håller upp tanken hade lossnat. Stod på vägen och försökte dra loss den efter pappas order. Men det gick inte så bra, satt där i snön och försökte sparka väck den under bilen, snacka om att folk glodde*hmf*. Fick inte väck fanskapet men istället för attt släpa på marken så pekade den ut på sidan istället ;o) Så den är inne hos pappa på lagning...

Mamma ska vara sjukskriven i två veckor nu. Läkaren sa att hon måste acceptera att hon är sjuk.

Sitter och har tråkig GIS nu. Längtar till vi har eget arbete istället för det tråkiga.

Men snart har vi historia och sen slutar jag. Planerade att göra bältesundersökningen idag, men det är bara på planeringsstadiet.

Drömde en härlig dröm inatt, fick jobb som brandman och fick ett larmställ som Kristianstad har, alltstå gul,svart och beige.. Men jag hann inte ta på mig den förrens jag vakna*sucka*.
Men jag drömde iaf ingen mardröm, tack och lov....


9/11

Firefighter

Vi har inte glömt er...

På brandstationen finns det en bild på en brandman som dog den 11 sept, kommer tyvärr inte ihåg vad han heter.
Finns det en sådan bild på alla brandstationer?

Heaven 911

Har redan skrivit den som dagens låt häromdagen men nu tänkte jag skriva lite mer om den.

Dj Sammy har spelat in låten Heaven med en liten flicka som mist sin pappa den 11 sept. Så sorgligt, flickan berättar mellan raderna på låten. Texten kommer här:

*It's been a year daddy
I really really miss you
Mommy says your safe now
In a beautiful place called heaven*

Oh I'm thinking about our younger years
*We had your favorite dinner tonight*
there was only you and me
*I ate it all up*
We were young and wild and free
*Even though I don't like carrots*
Now nothing can take you away from me
*I learned how to swim this summer*
We've been down that road before
*I can even open my eyes*
But that's over now
*While I'm under water*
You keep me coming back for more
*Can't you see me?*
Baby you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
*I started kindergarten this year*
Love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven
*I carry a picture of us
In my Blue's Clues lunchbox*
Oh once in your life you find someone
*You are the greatest daddy*
Who will turn your world around
Pick you up when you're feeling down
Now nothing can change what you mean to me
*I can swing on the swing by myself*
There's a lot that I could say
But just hold me now
*Even though I miss you pushing me*
Cause our love will light the way
*Can't you see me?*
Baby you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
*I miss how you used to tickle me*
And love is all that I need
*Tickle my belly*
And I found it there in your heart
*My belly hurts*
It isn't too hard to see
We're in heaven
*I try not to cry*
I've been waiting for so long
*Mommy says it's okay*
For something to arrive
For love to come along
*I know you don't like it when I cry*
Now our dreams are coming true
Through the good times and the bad
*You never wanted me to be sad*
I'll be standing there by you
*I try Daddy but it hurts*
Baby you're all that I want
*Is it true you're not coming home?*
When you're lying here in my arms
*Maybe someday*
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
*I can visit you in heaven, okay?*
And love is all that I need
And I've found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven
*It's time for me to go bed now
I sleep with the light on
Just in case you come home
And kiss me good night
I love you so much
I miss you Daddy*


~*In loving memory of all the victims of 911*~
~*RIP PGC*~
http://www.jontzen.com/tribute.htm
På den sidan så startar låten direkt och där kan man ladda hem den.
Man tänker till lite när man hör den. Man är lyckligt lottad. Jag är snart 19 år och har fortfarande mina föräldrar, syskon kvar.
I love you Daddy!

1000

Oj har kommit över 1000 sidvisningar, kuligt ju =)

Hoppas att det är en intressant läsning iallafall.

Batterislut

Baksmället blev mycket bättre efter jag hade somnat på kökssoffan då pappsen gjorde mat. Fast när han skulle börja med mixern när jag somnat blev jag inte glad*hehe*. Men man får skylla sig själv när man ska ta första bästa sovplats.
Ja jag gjorde inga läxor igår, blev lixom inte av. Men nu är jag ju på topp. Utom i morse, drömde en massa mardrömmar igen*sucka*. Jag kan knappt komma ihåg en natt då jag inte drömt någonting. Mamma tycker jag ska gå till kuratorn, men vad skulle han kunna göra åt det? Någon som vet om det är värd det?

Tror ni att min bil startade idag? Nopp.... Batteriet var slut. Mamma fick köra fram sin 740 så satte jag på startkablarna, bilen gick igång på första försöket, höhö vi kvinnor kan ;o) Och så var bilen helt immig på insidan*sucka', fick ju skrapa där med så hela bilen blev ju full av snö. Kom lite sent men ringde ju Lotta så hon kunde meddela läraren. Det går inte alltid som man tänkt sig ju...

Idag skiner solen iaf. Funderar på att gå en runda idag. Saknar Ida med ju. Hon har ju haft jouren i helgen på Lantbruk. Men denna helgen måste vi hitta på nåt ;o)

Sitter i skolan och drygar. Börjar om 35 min. Har nästan 2 timmar håltimme på måndag*blä*. Och på en måndag orkar man inte gör nån läxa... Så datan blir min räddning....

Ringde mamma nyss. Hon var hos läkarstationen idag, hon har nån röd svullnad på ögat. Fick reda på att det var tack vare MS, nån inflammation på nerven till ögat. Stackars mamma.... Hon är sjukskriven nu i 2 veckor iaf, hoppas att hon kan vila upp sig. Får hjälpa till lite mer hemma nu så hon slipper tänka på det.
Och arbetena måste jag skynda mig med...

Dagens låt: Heaven 911

Aj....

Bakis idag....inget att rekommendera. Fast kul hade vi igår iaf =) Karaoken var hur kul som helst, Daniel, du var kung *asg* ;o)
Var en lyckad fest, sen gick vi på Båten och festade. Kul att dansa loss lite, synd att det ska vara så fröbannat hög musik, man hör ju knappt vem som sjunger när det skrålar så förbannat. Tänk på vår hörsel...

Och så drack jag massa olika drinkar igår så mitt huve e inte glad på mina bravader. Men det var det värt faktiskt. Vi spelade Twister, man ska stå på olika färger på några prickar på golvet, tills sist blir man intrasslad i varandra ochsig själv. Hur kul som helst, fast det var svårare att hålla balansen ju närmare kvällen man kom ;o)


Så det blir en luuung dag idag... Får se om man kan göra nåt på projektarbetet*ååhh*.
Nähe ner till Ludde och hålla honom sällskap.

Tack för i går ;o)

Höstbild


Tänkte att man kunde tänka på lite annat än snö ett tag...

Höstbild


Är det någon mer än jag som älskar att fotografera? Jag tycker mest om ta fota natur och djur. Har väl tagit snart 3000 bilder med min digitalkamera ;o)

Ikväll ska det bli kul med lite fest hos syrran. Tack för att vi är inbjudna ;o)

Dagens låt: Andrea Bocelli - Can´t Help Falling In Love
Fast det finns många bra låtar med honom på italienska.
Den magnifika rösten är det inte många som har...

Stackars mamma, hon är så trött. Det börjar bli mycket för henne, hon har ju ledförslitningar, problem med ryggen, och inte förlänge sen fick hon reda på att det är stora höftproblem från henne släkt.
Om jag hade varit rik mamma, skulle jag bjudit dig och pappa på en resa till Italien som du önskar. Då skulle ni två få åka på en gondoltur i Venedig. Äta på en fin restaurang och lyssna på Andrea Bocelli som du tycker om. Det kan inte bota dina sjukdomar, men kanske hela själen lite, om jag hade pengar...

Pannkakor

Sa jag att solen sken? Glöm det, efter att ha åkt buss fem min så gick solen imoln. När jag kom hem började snö. Senare bara vräkte det ner*gahhh*. Fick ut och skotta igen...

Skulle göra pannkakor för första gången. Busenkelt, trodde jag.. Fel av mig. Första pannkakan blev ju som en stor hög efter att ha försökt vända på den. Den andra blev stor och tjock och söndertrasad. Den tredje blev stor och tjock men hel *wow*. Sen så fattade jag att man kanske inte skulle göra dom sååå stora och tjocka. Så när jag gjorde dom mindre blev dom så fina så *hehe*...

Men nu kommer snart mamma hem från jobbet. Ska hjälpa far göra lite mat till henne.

Kul att många läser min blogg, synd bara att jag inte vet vilka ni är, skulle vara kul och se om ni med hade bloggar ;o)

Ragga

Jippie det snöar inte mer. Solen har kommit fram och börjar smälta snön*hehe*. Och idag slapp jag köra bil, kunde ta bussen får jag går hela dagen idag.
men nu har jag slutat, sitter och väntar på bussen.
Gick kanon i teckenspråk, borde bli proffs på det*ler*. Kanske ska bli döv?

Längtar så förbaskat tills imon. Nu ska jag ragga snygga killar ;o)

Ojdå nu går snart bussen

Älskar snön

Älskar snön

Måste ju visa vår lilla kämpe när han leker i snön =) Käka snö tycker han mest om*ler*

Snö...

Snö...

Nyss taget på min balkong. Blir man inte deprimerad?

Snö, snö och ännu mer snö

Nu har jag gjort en massa med projektarbetet, men det är en lååång bit kvar. Men som sagt, man lever bäst under stress*höhö*..
Och denna snö vill inte sluta komma. Visst det kan vara fint ibland, men nu e det för mycket, särskilt på vägarna.

Idag på fysiken gjorde jag alla uppgifter som skulle göras*wow*. Ska få fart på fysiken med tänkte jag.

Idag blir det rotmos*mumma*.

Nu kom jag på att jag har religionläxa*blä*. Jag kommer inte bli religös endå så varför läsa religion? Okej man kanske ska lära sig andras religioner men hallå, jag kommer inte fatta hur de tänker iallafall, synnerlighet inte de där nere...Men men, man lär sig så länge man lever heter det ju.

Dagens låt: Bryan Adams - Here I Am

Men sucka, nu vräker det ner snö, snälla SLUTA!!!

Haaaalt!

Idag var det svinhalt på E22.an. Körde förbi en kille som hade kört in i vajjerräcket och stod mot nosen mot mig i min fil. Jag ville stanna och fråga hur det var med han men tågbussen låg bakom mig. Skulle köra av vid galtsjön för att slippa ha bussen bakom mig men när jag ska bromsa i den låga farten och svänga in på avfarten fortsätter jag rätt fram, och jag körde sakta! Livsfarligt för tusan, blev omkörd av en dum sak som vill köra i modden*sucka*...

Tur att jag inte har lastat väck tungden därbak, planerade att göra det igår. Förbannade snö...

Nähe nu ska jag faktiskt börja med projektarbetet. Det ska ju redovisas denna veckan och jag har inte börjat skriva om arbetet än*shitt*.


Ludde är mycket bättre!

Ludde mår mycket bättre nu. Han hostar knappt något. Igår när jag sa att vi skulle ut och gå så viftade han på svansen. Sen när matte kom hem gnydde han jättemycket precis som han gjorde innan allt. Så det ser faktiskt rätt bra ut. Men jag ska inte ropa hej...

Förbannade snö!!! Jag vill inte ha mer! Var rätt halt på E22 idag med. En sån här dag skulle man vara på brandstationen =)

Usch nu ska vi ha historia, får se om vi får tillbaka proven idag då...

Drömde en himla massa inatt... Det brann jäääättemycket iaf.... Jag skulle in och släppa lös några hundar så att de inte brann upp... Och så drömde jag om min gamlagamla sköthöst Mina. En stor fjordning på fd 4H. Saknar henne oxå! Just det ja, jag drömde att de skulle sticka hål i min arm, de bloade en massa vill jag lova, blev lite groggy i drömmen*weird*

Nähe får la hämta böckerna nu...


hits