Starkare

Nu äntligen kan man börja använda kroppen till lite mer fysiskt arbete. Har ridit och hjälpt till med westernstaden. De jag rider hos har en westernstad som behöver rustas upp. Så vi städer, river, eldar ohc bygger. Hur skoj som helst :) Och så rider jag däremellan...

Har fått ett till jobb i en butik som jag ska kombinera med flyget. Idag och igår har jag lärt mig kassan och ska även ha hand om jouren. Då öppnar man och stänger butiken bla.

Min ögoninflammation börjar bli bättre oxå :)

Har varit lugnt på jobbet dessa dagarna när flyget inte gått men nu börjar det äntligen dra igång igen.

Nähe, ta en dusch och sen titta på någon film, var ett tag sen man hade tid med det.
Kram på er alla!

Skjuten :)

I helgen var det träff med Nordosyd.
Vi övade lite skjutning med bössorna och övade exercis. Efter att ha grillat lite korv var det dax för ett uppdrag. Vi skulle bära en kista full med guldmynt till Virginia.
Vi skulle inta ett torp på en höjd och där invänta förstärkning. Ingen fiende var i torpet så vi väntade på förstärkningen. I början spanade man mot skogen med pistolen i handen. Efter en massa väntade var revolvern i hölstret och man delade pinnar av tristessen.
Plötsligt smäller det från en bössa nere i skogen så hela jag riste till. Pistolen var snabbt framme vill jag lova :)

Eftersom vår förstärkning inte hade kommit begav vi oss av med kistan. Två trappers (våra befäl som bytt om) sköt mot oss så vi sprang medan vi sköt tillbaka. Vi gick den rundan vi skulle gå och var livrädda för bakhåll :oP
Vid slutmålet (vid en ravin) kom vi tydligen från andra hållet som vi inte skulle komma ifrån. Så vi såg dom längre bort utan att dom upptäckte oss. Jag sprang en liten omväg för att "skjuta" dom i ryggen. Men då smäller en bössa inte alls långt ifrån mig från ett annat ställe än där de två trapperna ska befinna sig. Jo då var det vår förstärkning som aldrig kom som inte hittade oss utan anslöt sig till trapperna. Fatta vad jag blev förvånad när en av våra skjuter mot mig. Pulsen gick upp i max... Nu blev det lite knivig då jag lämnade min grupp för att döda enbart de två trapperna men som nu var fyra och gruppen var utspridd.
Slutade med att trapperna dödade oss alla och tog kistan :)


Jag fick inviga min revolver som är från 1860-talet, dvs både varit med i amerikanska inbördeskriget och vilda western. Det är fortfarande i bra skick och fungerar prickfritt :)
Ser ungefär ut så
här.
Då den är så gammal behöver man inte licens eller vapenskåp :)

hits