Helsingborgs djursjukhus

Har varit sjuk några dagar. Spenderat helgen med att ligga på soffan, sängen, sitta vid datorn och så soffan igen. Men börjar bli bättre. Hoppas att jag blir så pass bra att jag kan vara med på stalltjänst och ridning imon.

I veckan var vi på Helsingborgs djursjukhus. Intressant att se hur dom har det. Stort är det iaf. Vi kollade bara på stora djuravd.

Vi har börjat med djursjukvård på 150 p. Spännande :)

Finns inte så mycket att säga. Dagarna rullar på, plugg jobb och ibland ridning av Nisse.
Förra helgen red jag Nisse och tog Lillan på släp. Gick kanon och sparade massa tid :)

Dock tycker jag att våren kan komma nu...

Spagat

Skulle dra upp en kärra skit på gödselstacken. Är en hal bräda i mitten så man kommer upp på toppen. När jag håller på och tömmer så glider höger fot längst med brädan medan jag förtvivlad håller kvar i skottkärran. Foten glider mer och mer och jag får inte grepp. Antingen så fick jag kasta mig åt sidan och då landa i gödselhögen, eller kramla mig fast i skottkärran och då riskera få skiten över mig.
Behövde dock inte göra något av de för efter en bra bit så kunde lixom benen inte gå mer isär och då stannade foten. Mina ljumskar var redan fulla av träningsvärk så denna övningen var inget att rekommendera. Men stretching ska vara bra har jag hört.
Lyckades till slut få upp foten i rätt position och kasta mig ned i trygghet med skottkärran. Puh!

Idag har jag haft ledig. Brorsan har varit här och vi har tittat på
Flush Away :) Den var rolig :D
Så åt vi pizza, godis, chips med dipp och drack läsk. Fast vi orkade knappt äta nåt snacks efter pizzan.

Kändis

Mina ljumskar mår inte så bra just nu. Har inte ridit engelskt på evigheter och den fjärde gången var hoppning. Vi tränar för Maria Fieber och efter lite googlande så inser jag hur stor hon är i Sverige. Hjälp!
Nu kan jag knappt gå och är glad att nästa träning inte är försen på tisdag.
Men imon har vi stalltjänst och då ska vi fodra två ggr till 46 hästar, släppa ut dom i hagen och mocka boxarna. Igår fick jag tyvärr ont i bröstet efter ridningen och mockningen men inte efter dagens ridning.
Hoppas att jag klarar av utb nu.
Försöker vara försiktig men man vill ju visa att man kan...

Har jobbat en del trots jag börjat plugga men det ska lugna ned sig lite. Denna veckan jobbar jag bara 3 pass och nästa två pass.
Är faktiskt ledig från både plugg och jobb på fredag. Gott att kunna ta en vilodag efter tre veckors håll-i-gång.

Nähe nu ska mina stackars ljumskar och jag krypa till kojs.

hits