Invalidos :)

Blir mycket nu dessa veckorna. Jobbade igår och idag. Besiktigade bilen före jobbet och bilen gick igenom.
Sen efter jobbet skulle jag rida. Nisse var pigg så på hemvägen så bockade han och började galoppera. Fick dock stopp på honom men på något sätt sträckte jag ljumsken.
Hade bråttom hem till mamma och pappa då de skulle bjuda på kalkonmiddag. När jag ska kliva ut bilen var det en isfläck så jag hinner bara sätta ned en fot så ligger jag på marken. Repade min mobil på köpet*suck*.

Nu är jag hemma och har smörjt in min ljumske med hästliniment. Dock svider det lite för nära ett känsligt område*gah!*.

Imon är det jobb igen och på måndag måste jag sluta plugget lite tidigare för att hinna till jobbet. Blev aldrig av med det arbetspasset.
Så det är full rulle här :)

Dagens låt:
Pink - F*cking Perfect

31 v kvar

Utbildningen har börjat. Känns så rätt att jag valde denna utbildningen. Ingen dag blir den andre lik.
Är 46 hästar i stallen som man ska lära sig namn och vilka grimmor dom har. För det ingår att ta in hästarna, mocka och fodra dom på skoltid. Har ridit två lektioner och känns bra i bröstet. Hoppas det håller sig så här.
Har 4 jobbpass denna veckan men sen lugnar det sig till 2-3 pass i veckan.

Tänk att det är kul att plugga igen :)

Dagens låt:
Katy Perry - Fireworks

Snart :)

På måndag börjar utbildningen :) Pirrar i magen bara jag tänker på det. Ska bli så kul att plugga igen :o)

Har jobbat 11 dagar på raken nu och det kändes i bröstet. Det monotona är inte bra för mitt bröst, är skönt att komma ifrån det lite mer. Ska dock jobba varje lör-sön i vår. Får se hur mycket jag orkar.

Idag ska jag rida Nisse :)


Sen ikväll blir det fest med mina älskade kollegor, ska bli skoj. För mig blir det som ett litet firande att skolan börjar på måndag.

Har äntligen börjat se framåt igen och planera vad jag vill göra med livet. Har sista året insett att man kan göra vad man vill så länge man får in tillräckligt med inkomst så man klarar sig. Och att det finns jobb där ute som man kan trivas med och få ihop lön. Man behöver inte slita dag ut och dag in på ett jobb man inte trivs med.
Är man bara beslutsam och tillräckligt modig finns det stora möjligheter överallt.

"Kompromissa inte med dig själv. Du är allt du har" - Janis Joplin

Keep on the sunny side of life

Vargjakten

Är det bara jag som är emot vargjakten?
Låt vargarna vara!
Skjut vildsvinen istället, dom är det alldeles för många av...

hits