Hemma och e sjuk

Inflammationen sitter envist kvar i revbenen. Dessvärre blir jag ännu envisare ibland och inte blir det bättre för det. Men nu får jag ta mig i kragen och inte använda armarna... Så jäkla svårt att inte få rida, snickra, mocka m.m. Jag blir olycklig att inte få använda kroppen. Så just nu är det inte så lätt.

Läste i tidningen häromdagen att en hästskötarkurs ska startas i grannkommunen i höst. Då jag alltid varit intresserad av hästar, trött på att alltid jobba och sugen på att plugga så sökte jag trots familjens negativa inställning. Dock sa hon på komvux att chansen var liten att jag skulle komma in då jag redan har utbildning och jobb. Jaja, jag försökte iaf...

Låt dina växter får leva där de trivs


Då jag inte kan rida tog jag båda nordsvenskarna och gick bort till paddocken för att markträna dom. Ställde en häst med repet i marken och tränade den andra hästen och bytte sen. När jag skulle backa Lillan börjar Nisse som står tio meter bort att backa när jag säger BACK! :)

Bröstsmärtorna är bättre nu när jag inte gör någonting(!) *frustrerad* men givetvis åker jag på feber och ont i halsen. Gah!!

Westernstaden börjar bli färdig iaf. Vi ska hitta grus som vi kan ha mellan byggnaderna.






Det är den här kvinnan jag ska vara på showerna :D







Inte ofta två karlar slåss med kniv om mig :)

Sommaren har kommit! :D

Har tyvärr inte prioriterat bloggen så mycket då jag har fullt upp i verkliga livet. Jobbar just nu på flyget, i en butik och ibland som ronderande väktare. Jobbar jag inte är jag bland hästarna och djuren på landet <3

I helgen var det countryfestival och jag skulle vara med i ett hörn i westershowen. Han som äger hästarna är ju stuntman så det blev "slagsmål".
Första showen fick jag slå grabbarna med en bricka hårt i huvudet så de segnade ned :oD
I sista showen skulle grabbarna slåss om mig. När "min älskling" fick huvudet bankat i bordet ger jag honom en kniv större än Crocodile Dundees och det blev knivslagsmål. Pupliken tappade andan när den andre fick hoppa undan.
Nu ska de lära upp mig så jag med kan vara med i slagsmålen :P

Jag var även med och duellerade. Jag hade bara övat med ett lånat hölster och revolver några drag hemma. Men aldrig avfyrat det. Sen på festivalen lånade jag ett annat hölster och en annan revolver och duellerade framför puplik. Lite nervöst men det var ju bara till att dra... Ja, vann gjorde jag givetvis inte men så långt efter var jag inte :)

Så bra låt :)

We don't regret the things we do,
Just the things we don't.


På festivalen var även indianerna med och dansade. Duktiga var dom och jag älskar deras häftiga kläder :)
















Han sprang rakt mot mig :P
Hehe, var en liten pojke som satt med cowboyhatt i pupliken. När indianen kom dansade mot honom blev han så rädd och tog av sig cowboyhatten. Han hade nog läst om vad indianerna brukade göra med cowboys :oD


Annars händer inte mycket i mitt liv. Har varit inom stationen ett par ggr och hälsat på men mer är det inte. Hinner ju inte för jag jobbar rätt mycket. Fast å andra sidan kan jag inte göra mycket ändå för jag kan inte lyfta tungt med vänstern än. Denna inflammationen håller i sig. Har inte kunnat träna på 4 månader nu. Det är frustrerande :(
Det enda positiva med att jag inte kan träna är att jag kan göra mycket annat som jag inte hade tid med när jag tränade för fullt.

Ha´de gott i sommarvärmen, själv ska jag ut och rondera i eftermiddag/kväll.

hits