Hissa flaggan

Tändstickor någon?
Då jag kom hem lite över tio och skulle gå upp halv sex ville man ju somna så fort som möjligt. Men grannen hade besök hela natten. Folk som sprang i trapphuset till klockan kvart i fem. Vid kvart över tolv var det en som hade bilen igång och spelade musik under mitt fönster. Men han fick syn på mig när jag gjorde timeout tecknet i fönstret så han stängde av. Tur för honom. Även jag kan bli förbannad.
Det är ju inget normalt folk som har besökare hela natten. Ska nog hålla tyst om var de kommer ifrån. Blir man väl anmäld...

Så jag har väl vaknat minst fem gånger inatt och det tar ju ett tag att somna. Så max 4-5 timmar har man sovit. Tack granne. Hade jag vetat det hållt på hela natten hade man ju klätt på sig och sagt till.
Men nästa gång tar jag på mig kläderna och säger jag kommer från störningsjouren*haha*.

Skulle ta ner flaggorna igår kväll. Första gången jag tog ner en flagga. Stora as var de iaf. Och inte hjälpte vinden till... Vinden drog ju i flaggan samtidigt som man skulle nå den. Den får ju inte röra marken heller. Var rädd att man skulle tappa den så den kommit ner i ån. Hade nog inte Bulgarien tyckt om.
Klockan sex i morse skulle fanskapen upp igen. Då var det bara till att hala upp svenska flaggan (inte lätt att se vad som är upp och ned) och sen åter den Bulgariska flaggan.
Skönt att ha det gjort.

Igår fick jag släppa in brandbilarna :o) SOS ringde ett par ggr så jag var mer än väl beredd att öppna bommarna. Öppnar båda så att de slipper pricka rätt. Hade systersonen (2 år) och mamma i telefonen och Mathias lyssnade spänt på sirenerna som dundrade förbi. Brandbilen var så fin när den blinkade i mörkret.
De stannade till sen på hemvägen och vinkade =)
Senare på kvällen skulle ett annat gäng till båten som ligger i området. Precis när de kommit in hör jag i radion att de fått ett automatlarm någon annanstans. Öppnar båda bommar och några sekunder senare kör de förbi med blåljus och sirener från andra hållet. Sparade några sekunder åt dem där :o)

Bara tre timmar kvar. Hem och sova. Hade god lust att knacka på hos grannen men de förstår inte vad man säger...

Wow

Idag fick jag jackan...
Dagen efter jag skickade ett litet mejl där jag milt sagt sa vad jag tyckte och tänkte...

Nu när jag gick ronden fick jag se en duva som tryckte sig mot dörren jag skulle in i. Den var skadad och kunde inte ta sig därifrån. Mitt klena hjärta ville så gärna hjälpa detta lilla djur som snart antingen blir uppäten, svälter eller fryser ihjäl. Mamma sa att jag kunde vrida nacken av den eller slå ihjäl den mot marken. Har en gång i mitt liv slagit ihjäl en småfågel då katten hade skadat den. Men en duva? Nej jag kunde inte...
Så istället för att ge den ett kort lidande så fick jag gå därifrån och åter igen tycka att naturen är grym...


Kunde inte somna igår. Vinden ven om fönstrena som fasens. Och lägenhet är så lyhörd så man hör när grannens telefon ringer och vaknar varje gång en bil kör förbi ute. Jag vill tillbaka till villan på "landet"!

Husdjur

Den drygaste halvtimmen på hela passet. Jag har inget mer att göra då ronden är slut. Bara vänta på att klockan ska slå snabbare...
Jag vill hem. Fast det är ju ingen som väntar där hemma. Känns lite konstigt, och ensamt... Det är som är så trist med detta jobbet. Man jobbar helt själv, kommer hem och är helt själv. En människa trivs ju bäst i flock och jag är inget undantag. Kanske ska skaffa mig ett marsvin? En sån kan man ju prata med. Eller en iller? :o)

En hund är ju för tidigt. Inga pengar eller tid heller. Vem ska ha den när jag jobbar? Men det hade varit fint att ha med den hit. Ingen som vågar komma in i vakten*mohaha*.
På tal om hund. Jag har äntligen hittat en
uppfödare som har raka ryggar på sina schäfrar. När det ska köpas hund någon gång i framtiden så vet jag var jag ska ringa. Den drömmen kanske slår in?
Den viktigaste drömmen verkar ju gå helt åt faders...

Kanske till doktorn?

Igår körde jag hemhem. Mamma och jag körde till Karlssons och Maxi utan att hitta gardiner. Ska det vara så jäkla svårt att hitta gardiner till vardagsrummet? *suck*.

Idag var vännen N och hälsade på :o) Hon undrade om jag var täppt i bröstet då jag kippade efter luft när man pratade eller käkade en kaka. Hon började bli orolig att jag hade lunginflammation.
Tittade på nätet på symptom: "Den klassiska bakteriella lunginflammationen börjar oftast plötsligt, med frossa, feber, smärtor i bröstet och hosta. Hostan är torr i början, men efter ett tag hostas material från lungorna upp. Andningen är vanligtvis snabb och flyktig. Man kan uppleva att luften inte räcker till."
Det började iförsig inte plötsligt och har inte smärtor i brösten men resten stämmer. Känns betryggande. Ska nog slå en pling till farbror doktorn imon...

Annars sitter jag här och flåsar på jobbet. Kom nyss på att jag borde nog äta lite. Är inte så hungrig när man e sjuk.
Värmen är skruvad till max. Känns som man har feber. Får gå väldigt sakta på ronden. Ingen lär ju sakna mig tills imorgon klockan två... ;o) Kan jag ligga och pilla mig i naveln nedanför en trappa...

Nähe mat var det ja...

Tisdagstema

Nu har jag äntligen tid på tisdagstema :o)
Temat är guld och mitt bidrag är detta:


Tyvärr kunde jag inte få solen att lysa på den för det är då den blir guldigare...

Eget hem nu.

Varnar redan nu för en massa bilder. Har tagit massa kort för att visa er flytten under helgen.

Sovrum


Toa


Vardagsrum




Köket


Dagen innan(fredags). Precis hyrt släpet och familjen kommer med allt som ska sättas ihop så träet "sätter sig" i värmen.


Min bil blev en riktig draghäst :o)
Påminn mig att flytta på sommaren nästa gång... Kallt var det.


Halvfull. Det klagades på att jag tog ut svängen FÖR mycket. Soo? Bättre har marginal än inget...
Men det gick saaakta över guppen.






Fika


Många delar var det... Många skruvar blev det...


Sovrummet söndag morgon.


Bara satte tavlan någonstans så länge. Kan inte låta bli att titta rakt in i ungens ögon...


Syrran och jag satte ihop soffan på lördagen.


Hittade fina korgar på Karlssons.


IKEA of course


Kuddar från EKO. Soffa från Karlskrona Möbler.


Lampor från Börjes.


Ja det blev lite bilder. Som ni förstår har jag och hela familjen haft fullt upp i helgen. Det hade varit ännu roligare om man var frisk. Hostan kom ju tillbaka i fredags och har blivit värre. Nu har jag feber och ont i öronen oxå. Hade jag inte haft familjen hade man fasikens gett upp. Vad är det för mening att vara mer sjuk än frisk?
Så det var bara till att sjukskriva sig och efter en stor handling av mat satte jag mig i soffan med det här:


Ringde chefen 8 h och 40 min innan jag skulle börja jobba. Vet vad han klagade på? Att jag var sent ute... Helst ska man väl veta en vecka innan man jobbar att man blir sjuk...

Bytt däcken

Ronden gick bra i tisdags. Blev skrämd av en som jobbade kvar. Jag klev in i labbet, släckte lyset och gick en meter in i lokalen. Då satt det en vid datorn precis till höger. Han hade hört mig komma men jag hade givetvis inte hört honom. Han hade kul iaf. Har alltid varit folktomt på det stället.... Råkade lysa med ficklampan i ögonen på honom när jag upptäckte honom, var inte riktigt meningen men det fick han ta :o)

Om sju timmar ska jag börja jobba. Sen slutar jag efter tio timmar. Så segt när man vill hem. Ska upp tidigt för att köra till stationen och säga hej, till apoteket, hämta nyckeln, städa lägenheten efter hantverkarna, hämta preemsläpet...
Får inte glömma att ta på kylskåp och frys imon heller.

Hoppas det räcker med en undertröja, en polo, min underställströja från SMO och jobbartröjan. Ska se hur kallt det blir inatt. Halsduk måste jag med packa ner... Jag tänker inte bli mer sjuk bara för att det ska ta 6 mån att få en jacka...

Har bytt till vinterdäck idag. Lär inte hinna det i helgen eller nästa vecka...
Undrar om de bytt till vinterdäck på jobbarbilen. Jag skulle inte bli förvånad om de inte gjort det.
Nej om man skulle försöka vara positiv.
Jackan har kanske kommit idag och däcken är säkert bytta.

Lät det någorlunda positivt?

Känns som att bloggen är min klagomur

Jag längtar verkligen till lördag då flyttlasset går 2 mil västerut. Hoppas att jag kommer vara piggare då. Varit frösen senaste dagar så jag tog ett varmt långt bad idag. Vet inte om bakterierna blev lite störda i sin dvala men var helt orkeslös hela dagen. Tur att man bara sitter rakt upp och ner som stationärt utom de två sista timmarna. 
Igår när jag gick ronden flåsade jag som fasens bara av att gå två trappor upp. Känner mig som en rökande asmatiker. 

Det har gått 3 veckor och en dag sen jag tränade sist. Man kanske skulle ta den dära whiskyn som den goa brandmästaren föreslog? 

Tänkte att jag skulle till stationen på fredag men fick ta och jobba tors natt så det går ju inte. 

Nästa vecka jobbar jag mån natt, ons kväll, tors kväll, fre förmiddag och lör natt. Tackade nej till att jobba sön kväll. Hade så fall slutat kl 6 på morgonen och börjat kl 15. Chefen poängterade att han minsann jobbat 13 h pass så många år och vi har det bra idag. Jag vet inte om han är sjuk lika ofta som jag men på mig tar det iaf knäcken. Jag tackar ja så ofta jag kan. Är man krasslig som man varit mååånga ggr när de ringt och behövt en har man tackat ja, annars får man höra att jag minsann har inget annat val. 
Ofta får man höra att den dagen ska man jobba dubbla pass dvs 15 timmar men tack och lov inte behövt. Att man är sjuk har ingen betydelse. 
Jag avskyr när mobilen ringer (som den jämnt gör när man e ledig) för att de vill att man ska jobba. Självklart är det ju det man är till för. Men det är så tröttsamt när man planerat kvällen och sen får sticka ut och jobba.

Fatta vad kallt det var igår i minusgrader utan jacka? Jag vill inte smutsa ner min egen då det är oljigt och syra lite var stans så man kränger på sig massa tröjor istället och egna vantar och mössor.  
Nu ska jag gå ronden - utan denna jäkla jackan!

Så nära men ändå så långt borta

Tiden går iförsig rätt fort när man sitter här men efter ett tag när man gått igenom hela nätet börjar det bli seeegt. Och kallt är här oxå. Fryser om benen. Har tagit upp värmen på max (29 grader) men inte hjälper det. Inte så bra isolerat här kanske. Brr...

Brandbilen har varit här och kört på orientering. Jag blir glad att se den men samtidigt ledsen.
Jag får väl snart acceptera fakta. Om jag har varit förkylt så mycket så många år så lär jag väl vara det lika många år till.
Men jag ska ge kroppen en chans till när man flyttat hemifrån. Kanske är det för katten, huset eller för att man bor med flera?
Flytten blir mitt sista hopp.
Man kanske ska söka till PHS? Bli hundförare? Bosätta sig så man slipper se brandbilar då man kommer storböla av längtan....

En dag på brandstationen är vad jag behöver.

Hela huset fullt med saker

Det ser ut som kriget hemma. Banankartonger, madrass, soffa, köksbord och andra prylar lite utsprida i huset. Men nu dröjer det inte många dagar kvar. Tidigt på lördag börjar sakerna bäras ut. Släp är redan bokat. Försöker planera så allt går så smidigt som möjligt. Pizza och fika måste jag ordna till familjen. De måste ju ha något för att de hjälper en.
Bjöd de på mat i torsdags när vi åkte till IKEA. Först var det tänkt att vi skulle äta där men det hann vi aldrig.

Jag sitter på jobb. Hoppas tiden går fort. Får väl söka runt på nätet efter julklappar. Vad sjutton ska man köpa? Likadant varje år. Sist bjöd jag ju familjen på limousine och middag.

Klippte mig idag. Blev rätt nöjd =) Håret var så långt innan..
Nu är ploppen slut.. Käkade andra delen i lördags, gott att höja blodsockret lite på natten. Blåset ju som fasens. Brr.
Idag är det ännu kallare.

Har väl inte mycket mer att rapportera. Förkylningen börjar ge sig, efter tre långa veckor...

Storhandlat

I torsdags var det dax att köra till IKEA. Vi fick ta pappas bil då min bil är en sportversion som dånar när man gasar (har borrats hål i luftfiltret i hans yngre dar).



Väl uppe på IKEA parkerade vi jämte ett annat släp på rymmen.


Sent på kvällen kom vi hem. Släpet full av kartonger och plånboken en anings lättare.


Jag köpte soffbord, tv-hylla (BESTÅ), sänggavel (MALM), säng, madrass, bord jämte sängen som tillhörde gaveln, hallbyrå med glasskiva ovanpå(MALM), hallspegel (KRABB) och sen en massa småsaker som gardiner, sängöverkast....

Igår köpte jag soffa (Oregon) på Karlskrona Möbler. Lånade pappas släp och begav mig själv iväg. Köpte även hallmatta, hallampor (vägg), vardagsrumsmatta och vardagsrumslampa (tak).

Nu är det inte mycket kvar men det tar jag allt eftersom man bor i lägenheten. Var på Ö&B och köpte städgrejor med mera.
Förkylningen vill inte ge sig. Ska jobba inatt och jackan har fortfarande inte kommit. Suck...

Ice Age 3

Längtar tills filmen kommer ut =o)
Trailer

You Can´t Give Up!

Bloggen uppdateras rätt ofta när man sitter här och jobbar. Det är lite dötid mellan kunderna. Min huvudsakliga uppgift är att öppna och stänga bommen och det kan man ju göra samtidigt som man sitter på nätet.

Jag var rätt så frisk när jag igår gick en rask promenad innan jobbet. Men sen på ronden började halsen komma tillbaka igen. Inatt fick jag lite hosta igen!!! Och nu har man ont i halsen som var borta i två dagar.
Jag kände mig ju helt okej och tänkte starta med lite promenad och inte springa direkt. Men tydligen orkade kroppen inte ens det.
Va fan e det för fel på mig?
Jag har ju alltid gott om kläder på mig så jag inte fryser, jag sover mycket nu när jag jobbar eftermiddag, jag stressar inte, jag äter rätt bra, dricker en hel del vatten, käkar vitaminer och fiskolja.
Jag letar efter örter på nätet eller nåt som förstärker immunförsvaret. Läkarna kan ju inte göra något så man får hjälpa sig själv.
Ja det är väl säkert många av er som inte tror på naturmedel och tror på att en hälsosam kost ska räcka.
Men det är ju det det inte gör. Jag är desperat. Snart är jag villig att lägga stora summor pengar bara för att hålla mig frisk.
HJÄLP MIG NÅGON!!

Lyssnar på Nickelback - Gotta Be Somebody där han sjunger: You can´t give up!
De orden har jag ältat för mig själv i flera dagar för att inte ge upp.

Blä!

Vad ni än gör: Köp inte Felix Red Curry med kyckling och basmatris. Kycklingen var så grymt äcklig!

Nu har man gått ronden, slutar om tio min. Ska hoppa in här imon igen. Vad ska man hitta på då?

Dagens låt:
Milk Inc - Walk On Water

Detta med kvinnliga brandmän...

Sitter och jobbar nu. Det kommer lite att göra från och till. Nu innan halv fyra så brukar det drälla in folk och ut. Kul när det händer lite. Fast man får ju pausa musiken rätt ofta =) Det som är fördelen är att man kan spela musik utan att någon hör.
Fast man får ju vara vaksam så det inte står någon vid fönstret som vill prata med en. Inte alltid man ser i ögonvrån.

Nu har det åter igen kommit upp om kvinnliga brandmän. Jag kan hålla med SRV att storstadstesterna bör ses över. Varför ska en brandman kunna hoppa två meter längd? Jag som är 1,62 m måste ju bli groda för att klara det. 
Bara för att de sänker kraven i storstäderna blir inte brandmännen sämre. Hur klarar sig resten av landet? Där är de mindre folk i styrkan men gör precis samma saker och klarar det trots lägre anställningskrav. 
Så nu när folket får veta att de sänker kraven för att kvinnorna ska in blir det ett jäkla kackel. Folk tror inte att det kommer finnas några brandmän som kan dra ut dom. 
Men bara för att de ser över storstadstesterna och försöker hitta ett relevant test som brandmannajobbet innebär kommer inte kvalitén försämras. 
 
Läste en kommentar från en blogg som trodde precis som många andra att allt kommer brinna ner nu när kvinnor ska in. Han var brandman och sa att ingen (kvinna) skulle kunna dra ut sin rökdykarkollega i nöd när de sänker kraven.
Åter igen finns det en hel massa kvinnliga brandmän som klarar jobbet trots att de inte jobbar i storstäderna.
Och det här tjatet med att kvinnorna inte kommer kunna dra ut sin kollega i nöd är så tröttsamt. På nåt sett verkar det som att alla tror att brandmännen jobbar en och en.
 Hamnar en brandman i nöd och den andra rökdykaren är en superstark gladiator lämnar inte resten av gänget han själv. Man har en rökdykarledare av en anledning, nämligen att hjälpa till!
Denna superstarka gladiator har varit inne lika lång tid i lika hög värme som sin kollapsade rökdykarkollega.

Hur tror ni han mår?

Rökdykarledaren kommer och hjälper till, det är hans uppgift. Tror ni resten av gänget står och pilla sig i naveln när en kamrat har kollapsat? Nej alla hjälper till. En för alla, alla för en!
Självklart behöver man fysik för att klara rökdykning. Det är därför man testar på rullband varje år.
Jag klarar inte det högsta rullbandstestet men ändå lyckades jag dra ut vår lärare själv ut ur lägenheten och sen kom RDL och mötte upp så drog vi han gemensamt ut genom trapphuset.
Man behöver inte vara superstark för att klara det. Att folk inte fattar det!

Och självklart behövs det tester. Men behöver man superstarka gladiatorer? Är inte en brandman till för att hjälpa folk? Kunna prata lugnade med skadade i trafikolyckor, kunna göra första hjälpen m.m.
Jag har varit på brandstationen i sex år. Varit ute på 60-70 larm. Hur många ggr tror ni det har varit skarp rökdykning med personer där inne?
Noll.
Däremot har det varit rökdykning på andra byggnader på ej livräddning. Men det är max 5 larm.
Men visst är storstadstesterna bra på det sättet att de inte tar in folk genom maxstyrka utan även det man har innanför pannbenet.
Detta kan man diskutera i all evighet men kan inte svenska folket fatta att vad en brandman egenligen gör?
Nu har man velat bli brandman i tio år och hela tiden mött sådana här fördomar om kvinnliga brandmän. Hur länge till ska man hålla på? Hur länge ska de kvinnliga brandmännen bevisa att de klarar jobbet när de kommit in och klarar testerna precis lika bra som männen? Ska de jobba i tio år för att bevisa att de faktiskt är lika duktiga som männen?

Första automatlarmet

Fick hoppa över nattpasset i fredags. Mådde kasst.
Nu i helgen har man tagit det lugnt så jag har blivit bättre. Rösten har kommit tillbaka. Den försvann nästan i helgen. Var beredd på att skriva lappar eller göra teckenspråk.

Full rulle har det varit på Mathias då familjen var barnvakt i helgen. Jag har lärt han köra subaru på Colin McRae*hehe*.
Då han inte kan säga Emelie heter jag Mimi och det blev mycket mimi i helgen. Han tar tag i fingret och dra mig dit han vill. Sen ska man ju ta reda på vad han vill :o)

Idag sitter jag för första gången själv som stationär väktare. Tur man fick eftermiddagen för det är lugnast så. Det är ju en massa saker att hålla reda på. Tur jag inte var här på förmiddagen då strömmen gick för då gick en massa larm.

När jag suttit här en timme får jag brandlarm. SOS ringer och säger att brandbilarna är på väg. Efter några minuter har de fortfarande inte dykt upp i horisonten.
Men sen hör jag en välbekant tuta (som döva kan höra). Sen kommer 301 runt kröken med blåljus (inga sirener dock).
 Jag öppnar båda bommarna och brandbilen kör igenom samtidigt som mitt andra favvogäng vinkar glatt och tutar så det ekar här inne i vakten :o)
Efter nån minut kommer stegbilen med blåljus och sirener.
Hjärtat gick snabbt upp då det var första automatlarmet för mig i vakten. Men allt löste sig.

Då önskade man att man kunde telepatera sig till brandbilen. Om man bara kunde sitta i den istället för här.
Men först måste jag vara frisk. Sen måste jag hålla mig frisk. Jag hoppas det blir bättre då man flyttar till eget. Och det blir besöksförbud för de som är förkylda. Min framtid hänger på förkylningar nämligen.

Dagens låt:
Takida - Handlake Village

Köpt köksbord "cat ching"

Jag fick välja mellan en massa tapeter :o) Ni får se resultatet sen.
Jag har redan köpt köksbord. Letar efter andra möbler. Tittar runt i olika butiker för att hitta bästa pris :)
Gav 2495 kr men tjänade 2287 kr på köksbordet då det var utställningsexemplaret man fick köpa.


Har hittat lite saker på IKEA som jag nån gång ska köra upp och köpa.
Sen måste man köpa massa taklampor och massa andra roliga saker :) Å vad kul det ska bli.
Fast jag är rädd att man ska känna sig ensam. Ingen att prata med när man tittar på tv...

Jobbade natt i torsdags. Förkylningen blev värre. Kan knappt prata, känns som man har köttsår i halsen och hostar så man klöks. Snart varit sjuk i två veckor. Fan oxå. Jag måste träna på rullbandet!!

Dagens låt:
Nickelback - Gotta Be Somebody

"'Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that

'Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they're not alone
Somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there "


JIPPIIIIE!!!!

Jaha då ska man välja tapeter idag :o)
Jag kan inte fatta det. Mediumet hade rätt om att jag snart skulle flytta*hehe*.


Den är på 56.5 kvm har jag för mig. De ska tapetsera om kök, sovrum, hall och vardagsrum. Och jag får välja tapeter. Kommer ta evigheter. Ja menar man gör ju inte det på en handvändning. Hoppas inte bara att de har tråkiga tapeter att välja mellan. Kanske bara blomtapeter*haha*. Då målar jag över dem sen :)

Jag har fortfarande inte smält det. Jag har sökt lägenheter ett tag men den hon ringde om var en annan som fick men ångrade tydligen sig. Så ringde hon till mig och samma dag tackade man ja.
Lägenheten ingår i ett hus med bara fyra lägenheter. Jag kommer bo på andra våningen norrut. Sex stora fönster så ljust och luftigt blir det :)
Men vad många gardiner man får köpa. Vet inte om man ska ta julgardiner eller vanliga... Ev så flyttar jag den 22 nov men får se när tapetseringen är klar...

Nu ska man köpa möbler... IKEA nästa ;oD

Allt småplock har man fått i julklapp/present i flera år så det behöver man inte köpa. Och TV har man redan :)


Nu ska bara förkylningen försvinna så man kan prata igen och träna! Hoppas hoppet kommer tillbaka om träningen. Jag får fan inte ge upp efter 10 års kamp.

Dagens låt:
Pink - So what

Viktig milstolpe i livet

Då ska man titta på lägenhet om en timme.

Det är så spännande...

...nervöst...

...skrämmande...

...roligt...

.. ja rent av förbannat härligt :o)

Bildinlägg

Denna envetna hosta vill inte ge med sig*grr*.
Jobbade i fredags och lite igår. Flåsade ju när man pratar och går samtidigt. Fast man kan ju inte prata så väldans mycket. Skönt för folket runt omkring kanske :o)

Tog kort över staden i fredags men alla bilder blir ju suddiga. Och jag försökte ha kameran så still jag bara kunde.




Denna lampan köpte jag häromdagen och sen en stor som var ca 1,5 m hög.


Fia fick guldbruna ögon....


Ibland önskar man att man var lika stor som sin bror. Gud vad lätt det hade varit att få loss kopplingarna på grovslangen...

Förstår ni varför man förlorar när vi fajtas? Han tar lixom runt båda mina handleder med en hand.
Det är fusk! =o)

hits