Min bil - snart död?

Gissa vad man får höra igår?

För det första. Nu vet jag hur det gick till med min farfars död. De väntade i en timme med att köra in han till sjukhuset även om sjukhuset bad de köra in så fort som möjligt i telefonen. Men nejdå min faster var ju tvungen att äta upp frukosten medan farfar kämpade för livet med sin hjärtinfarkt. Han hade ju fått en infarkt tidigare, då skulle de ju förstått att det var allvarligt. Jag fattar det inte, varför? Hade de kört in kanske han hade levt. Han dog när jag var 6 år. Jag har alltid fått höra att han jobbade så mycket utan att bry sig om hälsan. Och så hör man det här. Det ville jag inte höra nu... Jag är arg på farmor, min faster och pappa som inte övertalade de att köra eller kastade hennes j*vla frukost i golvet så de kunde köra. Sanslöst. Eller var de så förbaskat chockade när han höll på att dö att de inte riktigt fick in i huvudet att det var ilfart som gällde?
Har bara ett par minnen av farfar. Jag saknar att ha en äldre manlig släkting. Morfar dog ju tre år innan jag föddes.
Men jag har någon på stationen som är rätt go som jag får låtsas att han är min farfar ;o)

Sen när pappa kommer hem och har lagat min bil så har han väldigt dystra nyheter. Det är så rostigt under bilen så han är inte säker på att den går igenom besiktningen. Gör den inte det, och listan blir lång som måste göras på bilen, så........så är min bil dödsdömd. Antingen skrotas eller säljs som reservdelsbil. Fattar ni inte? Jag kommer iså fall hänga med den till döden. Min bil... Vad ska jag göra utan den?
Detta var det sista jag behövde nu. Fan... Inte mer... Är detta någon j*vla prövning från Gud eller vad? Hur mycket ska man orka med?

Drömde en massa inatt men det behövs knappas skrivas. När klockan ringde så blev jag skrämd så jag trodde att hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen.

Hoppade över frukosten. Hade bara en lektion idag så jag kom hem redan vid halv tio igen. Mamma sa att jag kunde hoppa över fysiken vid ett och hänga med henne till gravarna.

Vi fick ju sällskap av Daniel =o) Hoppas att jag inte var för tetig*thihi* ;o)
Sen var vi på Maxi och Willys...

Efteråt tvättade jag mammas bil både på insidan och utsidan.
Ska ta min bil i helgen till besiktningen. Björn ville jag skulle ta hans så jag får väl se om jag orkar med den med. Men det får jag väl göra så att det blir rättvist.

Snart kommer Ida hit. Vi ska se på Legenden om Zorro =o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits