Raston

Raston


Visst är han fin?
Red honom i torsdags och igår. Så härlig. Igår så tog Ida en fjording och red upp till Raston medan jag gjorde iordning honom. Vi red en långtur. Eller ja, så långt vardet ju inte för min och Rastons del. Men han blev lite svettig.

Igår gjorde jag även en hjälteinsats på väg upp till hästen.
Såg en löstravande häst på vägen. Stannade bilen och tog på varningsblinkers. Hästen kom mot mig på andra sidan så jag börjar prata med den men den skulle öka förbi mig. Precis när den var någon meter vid sidan om mig sliter jag tag i tygeln och drar till. Den stora hästen, ja den var större än Raston,  stannade kvickt. Sen kom den stackars tjejen gråtans och så fick jag hjälpa henne upp. Hon hade väl blivit avkastad när hon red barbacka eftersom hela armbågen var utan hud...

Tur att jag körde förbi i rätt stund. Inte bra med lösa hästar på vägarna.

Jag ska ev få två månaders förlängt. Pratade med chefen.
Däremot så sa hon att någon hade sagt att jag hade stått och pratat mycket  med M (som slutade för en månad sen) på arbetstid. Jag bara stod och gapade framför chefen. En sak om det varit sant. Då hade jag tagit det som en varning för hon sa att jag skulle tänka på det. Men när det inte stämmer. Det ända jag har pratat med honom det är när jag behövde hjälp om jobbet.
Fan jag mådde så jädra dåligt. Jag litar inte på någon nu. Chefen sa att det beror på hur de andra på jobbet tycker om mig ifall jag får vara kvar.
Så där nere gäller det visst att slicka folk i arslet om man vill vara kvar och hoppas ingen drar någon lögn för chefen utan jag vet om det. Chefen är så dum så hon tror ju på det utan att fråga personen det gäller.*åååhh*
Fan vad arbetslivet är skevt.

Tack och lov att jag ska till brandstationen imorgon. Mitt självförtroende är inte det bästa.

Åkte lastbil med systeryster idag i lastbilen från studentåket. Kul att åka lite större bil än brandbil ;o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits