Busköra i snön

Usch nu har det kommit ännu mer snö... I måndags så fick jag köra inom pappas jobb och skaffa vikter till bakänden. Tappade ju greppet i varje korsning*höhö*. När pappa hade lastat allt från kedjor till dunk med vatten så körde jag till Blomster Mera i Kallinge efter rosor till mamma.

Sen skulle jag köra gamla hållet hem. Fick inte ta motorvägen för pappa eftersom de kör som tattare där. Ringde till brorsan och frågade var han var. Så han väntade på mig så att jag kunde köra bakom han hela vägen hem. Fast det gick inte så fort. 50 var max, snacka om snö. Fast sen började vi ju leka*hihi*. Men brorsan var ju värst men sen när jag skulle göra likadant började jag glida mot kantvallen mer och mer. Trycker på bromsen(jag vet att det inte var så smart men det blev bara så), glider sakta mot vallen. Stannar precis innan*puh*. Garvade lite åt mig själv där. Fint om man hade blivit ståens med nosen mot vägkanten. Sen tog jag det lugnt hem....


Har fått bensinpengar av mamma för att jag ska komma hem så fort som möjligt
 till Ludde. Usch jag blir rädd varje gång när jag öppnar dörren, lever han eller inte? Jag hoppas att han inte kommer dö ensam, men sen vill man inte vara med heller, var det med vår kanin. Inte kul när han skrek när nåt brast inom honom. Hoppas det inte blir lika dramatiskt med Ludde. Tack och lov har han inte fått ett anfall förrens i måndags.

Idag när mamma hade kört iväg hörde jag Ludde komma upp i trappen. Jag låg ju och sov så han ville upp i sängen. Men matte hämtade korgen istället. Så både hunden och katten har hållt mig sällskap sen dess.

Nähe dax för lite läxor innan jag börjar 12.


Kommentarer:
Postat av: Anna

Klart att du kommer in på SMO....


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits