Karaoke

Var ute och sprang i fredags för första gången på evigheter. Fast jag gick ju för det mesta. Men det är alltid en början. Och nu ska jag hålla mig frisk! Det var skönt att komma ut lite.
Igår var jag i Karlskrona med syrran, hennes sambo och min bror. Hittade inte så mycket men det var kul att komma ut lite.
Igår kväll hade vi karaoke, jag tappade ju luften när pappa skulle sjunga till The Lions Sleep Tonight. Hela familjen hade en rolig kväll vill jag lova. Skönt att vi skrattar igen iaf.

Ludde hostade så mycket inatt och i morse, vaknade flera gånger. Idag känns det bättre, det kommer faktiskt bli mycket lugnare när allt är över. Sen är det bara till att hoppas att tiden läker alla sår.

Dagens låt: Chris Isaac - I Want Falling In Love (lite tradig vissa bitar men är bra endå)

Till helgen ska man på inflyttningsfest hos syrran =) Ska bli kul att komma ut och festa, har inte festat på flera månader. Vi ska ner till Båten och rocka loss, har aldrig varit där.. Men nu har man lite pengar efter ÖB-inventeringen.

Men jag saknar brandstationen. Nu när Ludde inte kommer finnas mer så vill jag ännu mer vara där... Tre veckor till*sucka*....

 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits