Jag börjar bli kär

Oja, jag lever efter allt slit.

I torsdags körde jag upp till Ida. Vi körde till 4H för att rengöra ett sår på en jättefin svartvit skäck. Jag blev fast direkt när jag höll i honom. Han fick många pussar på mulen efter en stund =o) Älskar hästar så förbaskat. Även om en häst höll mig på kryckor i 6 veckor så älskar jag de ändå.

Sen körde vi hem till mig och hämtade badkläder och stack upp till Blanksjön för ett premiärdopp, iaf för mig. Ida har ju redan badat i havet, men jag var den enda som doppade mig ;o)
Sen körde vi hem till Ida och tittade på film.

Igår var jag ute på Tjärö på arbetstid, fick betalt för att käka på klipporna. Väldigt trevligt. Fick två biobiljetter oxå.

Och så är det en kille på technoworld..... hehe ni får tänka ut resten själva. Jag hoppas iaf, det är allt jag kan säga.

Igårkväll körde brorsan och jag upp till Stranne för att spela kubb. Det var jag mot dem. Måste jag säga att jag vann? Har inte spelat på år. Men det var jämnt. Så jämnt att deras nerver inte klarade pressen.
Men det är faktiskt då jag presterar som bäst.
Fick ner den sista kubben. Hade två pinnar kvar till att få ner kungen. Fick jag inte ner kungen så skulle de vinna. Missar på första kastet, har bara en pinne kvar. De står framför mig och klarar knappt av pressen själva... Jag sätter en klockren träff. Jag skuttar av glädje, Stranne ger ifrån sig något "GAHH!" sen slår han en kubbpinne i marken och råkar slå sig på benet. Då ligger han ner och beklagar sig. Jag njöt, haha, det sved nog att bli slagen av en tjeja*hihi*.
Sen tittade vi på film.

Idag är grillningen inställd, den blir om två veckor med betydligt mer folk.
Det gamla vanliga 4-gänget kanske ska hitta på nåt själva.

Jag har träningsvärk i axeln idag efter att hålla borrmaskinen med slangen hela dagarna. Men jag kommer bli seg och uthållig.
Men foten min är inte bra än. Dumma fot.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits