Jag framför lastbilen ;o)

Jag framför lastbilen ;o)


Fint lastbil va =o)

Nu till dagen.

Lördagen:
Gick upp halv sju(astrött). Men det var det värt. Styrde kosan till Karlshamn. Äntligen på brandstationen igen efter kryckorna. 2 månader sen sist.
Jag fick en grattiskram av alla och tackade för buketten. De är ju så himla goa.

Fick köra båttrailer till havet(ekipaget blev ca 10 meter). Tappade ju bort dom(visste ju inte vart vi skulle) vid något rödljuse. Tack och lov ropade M på radion att jag skulle till Vägga där han väntade på mig. Jag vet ju var Vägga låg. Bara det att jag redan svängt av så jag fick köra genom nästan centrum. Så jag fick prata i riktig radio. Körde ju själv. Men det gick kanon*stolt*.

Så fick jag ligga i havet med torrdräkt och bli räddad. Låg på botten av båten då B lyfte upp mig i famnen (trodde han skulle lägga mig där man sitter i båten. Fel av mig. Rätt var det var så så var jag i luften och plaskade rätt i havet. Det var jag inte alls med på, han kastade ju mig som en vante... Snacka om rygg och bakplask. Tyckte han var kul ;o)
Sen blev jag räddad en gång till men då fick jag vara kvar i båten in till land. Hade jättekul när jag flöt där i havet =o)

Och så kom det en bilbrand. Jag sa ju att de skulle få larm när jag kom dit, de hade nämligen inte haft något på flera pass. Hihi kul att få hjälpa rökdykarna bredvid mig med radio m.m. under utryckning.

Det var som vanligt rå men hjärlig stämning med massa tet (oskyldig*höhö*).

Längtar tills nästa gång. Ska ju börja jobba på måndag...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits