Batterislut

Baksmället blev mycket bättre efter jag hade somnat på kökssoffan då pappsen gjorde mat. Fast när han skulle börja med mixern när jag somnat blev jag inte glad*hehe*. Men man får skylla sig själv när man ska ta första bästa sovplats.
Ja jag gjorde inga läxor igår, blev lixom inte av. Men nu är jag ju på topp. Utom i morse, drömde en massa mardrömmar igen*sucka*. Jag kan knappt komma ihåg en natt då jag inte drömt någonting. Mamma tycker jag ska gå till kuratorn, men vad skulle han kunna göra åt det? Någon som vet om det är värd det?

Tror ni att min bil startade idag? Nopp.... Batteriet var slut. Mamma fick köra fram sin 740 så satte jag på startkablarna, bilen gick igång på första försöket, höhö vi kvinnor kan ;o) Och så var bilen helt immig på insidan*sucka', fick ju skrapa där med så hela bilen blev ju full av snö. Kom lite sent men ringde ju Lotta så hon kunde meddela läraren. Det går inte alltid som man tänkt sig ju...

Idag skiner solen iaf. Funderar på att gå en runda idag. Saknar Ida med ju. Hon har ju haft jouren i helgen på Lantbruk. Men denna helgen måste vi hitta på nåt ;o)

Sitter i skolan och drygar. Börjar om 35 min. Har nästan 2 timmar håltimme på måndag*blä*. Och på en måndag orkar man inte gör nån läxa... Så datan blir min räddning....

Ringde mamma nyss. Hon var hos läkarstationen idag, hon har nån röd svullnad på ögat. Fick reda på att det var tack vare MS, nån inflammation på nerven till ögat. Stackars mamma.... Hon är sjukskriven nu i 2 veckor iaf, hoppas att hon kan vila upp sig. Får hjälpa till lite mer hemma nu så hon slipper tänka på det.
Och arbetena måste jag skynda mig med...

Dagens låt: Heaven 911

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits