Bättre nu

Nu känns det lite bättre. Tror att det är vädret som fick i mig lite lycka. Jag har grunnat och pratat med folk, det var ju faktiskt inte mitt fel när lärarinnan höll på att köra på mig. Kör man som på en motorväg på en parkering får man skylla sig själv...

På historian idag började vi med första världskriget, inte för att första är intressantare än andra, men det är sååå mycket bättre än det vi har hållt på med innan*jippie*. Och så fick vi ju givetvis ett arbete, muntlig redovisning. Jag valde att prata om stridsvagnar*kaboom* ;o)

När jag körde hem var det första gången jag kunde ta av mig vinterjackan*jippie*, och så hade jag takluckan öppen uppåt*sao snyggt*.
När jag kom hem bytte jag om direkt och började tvätta min bil, på både insidan och utsidan. Det behövdes vill jag lova. Sen körde jag runt byn för att torka till han lite. Så fin han blev =o)

Och jag fixar just nu med projektarbetet. Inte illa va? Tycker jag förtjänar en klapp på axeln*hihi*.

Fast mamma mår inte bra. Hon har varit trött konstant i flera veckor och nu har hon blivit förkyld och ännu tröttare. Egentligen skulle hon till jobbet imon men sjukskrev sig till söndag. Hoppas det snart går över. Och jag kan inte göra ett shit, jo jag hjälper ju till med hushållssysslor, men va fan, jag har ju mycket plugg nu. En viss person är ju ledig när han kommer hem från jobbet men klart att han inte kan göra hushållssysslor när man e kille*gah*...

Dagens låt: Anita Lindblom - Sånt e livet

Gamla låtar håller faktiskt bäst. Man kan lyssna många gånger på de låtar som gjordes för länge sen utan den tekniken vi har idag. De flesta av dagens låtar tröttnar man rätt snabbt på... Konstigt... Var det bättre förr?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits