Pizza

Var på ÖB igår innan jag körde hem. Köpte cider till morgondagens tjejmiddag, glass (magnum för 5 kr st), läsk som brorsan och jag skulle ha till pizzan igår och så en plopp till hemfärden på 1,5 mil. Hade ju så låg sockerhalt i blodet så man ville ju inte svimma när man körde ;o)

Sen beställde jag pizza, pappa var på möte så vi passade på så det blev billigare*hihi*. Nä det var faktiskt pappa själv som föreslog det.

Sen gjorde jag lite fysik igår. Fast Ida och Stranne kom hem till oss igår så det blev inte så mycket gjort men det gick la som väntat på provet idag. Man kan ju alltid hoppas att man får G, mirakel sker ju som sagt.
Sorry Ida att jag inte hann prata med dig så mycket igår, men som sagt, provet var ett måste igår.
Men vi kan prata mer idag juhe..;o)

Nu måste jag gå ;o)

------------

Nu e jag tillbaks. Jag skulle ha GIS i en vanlig sal då jag skrev så läraren ropade och skulle låsa salen, därför hade jag lite bråttom.

Så var var jag ...
Pratade med läraren till biologi breddning, verkar som det inte måste vara inne nästa fredag*pustar ut*. Så jag kan först koncentrera mig på projektarbetet.
Fick ett tips vem som kan förklara skador från 50 km/h-krock utan bälte... Ska kontakta henne. Tur att det finns snälla ambulansmän som tipsar. Var från ambulansforumet jag fick tipset....

Vilket härligt väder det var när jag körde hem. Takluckan öppen, vinterjackan av, solglasögon på och musik på full volym*underbart*.
Tog ju bara en väst på mig igår för det var så varmt på morgonen, men sen när jag skulle köra hem hade det ju snöat*mummel*. Så när jag hade vinterjackan på idag så kunde jag nääästan ha den av...

Får ju en jädra massa reklam från högskolor och gud vet allt. Utom från SMO..., salt egentligen...
Fick en cd-skiva idag. Var ju ingen idé att ha, jobba med stål vill jag inte. Jo klippa i*thihi*. Så jag skulle ju se hur lätt det var att ta sönder den. Den var rätt böjbar då va. Så efter att ha böjt den ett tag så gav den ju vika, inte på det sättet jag trodde asså (lite fint i två bitar). Nädå det small riktigt ordentligt så skärvorna flög all världens väg. Det gjorde faktiskt ont när vissa vassa bitar träffade mig själv*höhö*. Men det var kul, lite kaboom där ;o)
Fast det var ju mindre roligt att plocka upp en miljon skärvor.... Nästa gång jag ska slänga en skiva ska jag micra den. Har ni inte sett det är det värt att testa. Och micron går inte sönder, om ni stoppar den när det blixtrat klart då... Asom =o)

Nu ska jag se vad jag kan göra på arbetena och religionsprovet. För det provet skulle jag visst ha på onsdag*ajaj*...


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits