Övergivet



Vi hittade ett industriområde där brandmännen hade sagt att uteliggare höll till. Räddningstjänsten fick många larm där de eldade kablar.
Vi tog oss en titt:
18027-45

18027-44

Jag och HD kom bort från gruppen (inte för att det gjorde så mycket). Vi tittade in genom ett dörrfönster som var borta. Håll kameran sa jag och hoppade in. HD: Du ska väl inte hoppa in?
Hehe eftersom det var öppet i byggnaden (se bilden nedan) tyckte jag att det inte var så farligt. Han hängde iaf efter (vad skulle han annars göra?).
Vi gick runt och tittade. Jag gick längre in i lokalen medan han tittade ut genom en annan öppning dvs han lämnade mig ett tag. Jag gick runt och fottade. Inga uteliggare i närheten(vad jag vet).
Sedan skulle han gå till andra änden av byggnaden när jag gick ut. Sen hör jag innefrån: Du får ju inte lämna mig! (springande fotsteg). Jag tittar in i byggnaden igen för att visa att jag var precis utanför och då ser jag han springans mot mig (han såg rädd ut).
Jag asgarvar och frågade om han var rädd. Det finns ju pundare här svarade han.
Haha jag har fortfarande roligt. Han såg faktiskt riktigt rädd ut när han kom springans.
Visst, uteliggare och sådant folk kanske kan vara farliga om de går på nåt. Men den byggnaden vi var inne i var ju stor och öppen. Förutom några rum jag gick in i då..

Övergivet18027-46

Jag tycker att övergivna platser fascinerar mig. De har någon hemlig historia med sig.  Sen hittar man massa saker som egentligen är vardagssaker på dessa platser, men ändå så är det något magiskt.

Jaja, nog pladdrat från mig. Om man skulle göra lite ris och käka kotlett.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits