Jag överlevde!

Oj det var ett tag sedan. Har tänkt att skriva här många ggr för det har hänt en hel del. Men sen har man inte haft tid.. å ja.. Men nu är jag här.


Hela helgen innan julafton och fram till klockan 14 på julafton var det full rulle. Jag hatar den stressen då allt ska vara så fint och rent och perfekt i hela huset. Men visst är det skönt när det är över och man kan fira jul och bara slappa :o)
I söndags sålde jag äntligen mina fälgar. Var ute i en timme och gjorde olika sysslor medan jag väntade på att de skulle hämta dem.
På kvällen kivade jag med min bror. Jag tog av mig strumporna och kunde lätt putta bort min bror då han inte fick grepp med sina sockar. Sen tog han av en sock och det var kört. Var inte så lätt att sätta emot en nästan 1.90 m lång och 90-100 kg elektriker som håller musklerna i trim. Det hela slutade med att han drog mig i fötterna ut från köket till vardagsrummet. Allstå på magen, över trösklarna!!
 Innan tog han brandmannagreppet på mig efter jag visat han hur man gör. Hade gjort det på mamma för någon vecka sen. Gick jättebra för hon väger ca 52 kg så det kändes faktiskt inte så mycket när hon låg på axlarna. Däremot höll jag på att ge henne hjärnskakning när jag skulle gå förbi kylskåpet och lixom glömde att hennes huvud stack ut...
På julafton käkade vi julmat, öppnade paket och käkade kakor och godis. Och choklad...

Någon som kan gissa vad paket längst till vänster innehåller?
image241

Choklad...
image242

Godis..
image243

Jag fick dvdhylla, handskar, sängöverkast, kokbok, bakbok, hörlurar man kan springa med, 300 kr,  ett spel och en vas.
På juldagen spelade jag spel med I och brorsan.
Annandag jul hade vi minilan hos I.
Igår skulle jag egentligen shoppat men blev ändrat till imon då syrran ska med. Skulle även köra sulky och väntade halva dagen för att för att veta när vi kunde köra men körläraren kunde helt plötsligt inte. Väntat där hela dagen i onödan.
På kvällen kom I och vi spelade monopol bla.

Idag inträffade dagen D.
Jag härmade Sid i Ice Age: I´m gonna die!!
Blåljus Cup

Som tur var hade de hittat en till tjej så jag slapp spela alla matcher själv.
Först vann vi mot Tullen, sen vann vi mot Kustbevakningen, polisen, ambulansen och väktarna. I finalen förlorade vi mot polisen. Orättvist när vi vunnit alla matcher och sen förlorade vi på mållinjen*grr*. Men det var roligt.
Jag klarade mig rätt så lindrigt, lite märken på benen, en stortå som nageln har lossnat från och en annan blå stortå... Gör lite ont att gå.
Men denna gången behövde jag inte ner och damma golvet för jag stod på benen, kanske för att de inte knuffades lika mycket, eller var det jag som inte knuffade dem denna gången?
Men det märktes att man inte var så tränad. Mina ben var ju som spagetti till sist. En gång tappade jag balansen och ramlade framåt. Tog flera steg framåt och försökte verkligen få upp kroppen igen men benen var så trötta. Efter att nästan ha kunnat snudda golvet med knäna lyckades jag ta mig upp och springa vidare.
Jag gjorde faktiskt ett mål, imponerad va?
Resten av tiden tillbringade jag med att springa fram och tillbaka och ta bollen från dom eller bara vara allmänt störande. Jag är även en väldigt effektiv bromskloss. Men bollkänsla med klubba har jag inte.

Ja knatten i röd matchtröja är då jag. De andra två är polisen...
image244

Ja bilden är en aning suddig då mammsen satt bakom kameran*ler*. Men det syns iaf lite att jag är på språng.  Ambulansen hade ju bollen. Wroom!!
image245

Kunde inte låta bli att ta med denna bilden. Buset blir jagad av polisen. Run Forrest, RUN!
image246

Jag står och väntar på att matchen ska börja... Tror det är polisen. May the force be with me!!
image247

Jag försöker sträcka mig och göra mig så lång som det bara går när man är kort. Detta är finalen mot polisen och det är blodigt allvar ;oP Tur att polisen inte använde sina batonger*ler*.
image248

Skulle egentligen ut på krogen ikväll då alla blåljusare fanns men min kompis kunde helt plötsligt inte utan bokat något annat tidigt i morgon bitti. Tack!
Och själv fick jag inte gå. Ingen som har koll om det händer mig något eller om någon främmande typ går i väg med mig och man fått snefylla. O andra sidan hade det inte varit så jäkla kul heller att vara själv.

Så jag är hemma och återhämtar kroppen efter dagens slit. 6 matcher där det gäller att vinna eller försvinna är jobbigt i längden, särskilt om man inte tränat så mycket. Men nästa år.... Då ska jag vara i toppskick och ha mer bollsinne. För polisen ska inte vinna en gång till :o)

Jag har varit ute och joggat två ggr efter julen. Gick jättebra. Känns bra i kroppen och har faktiskst inte fått ont i knäna som kan vara vanligt ibland.

Eftersom jag inte önskade God Jul (som jag så många ggr tänkte) så önskar jag er God fortsättning!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits