Sista övningen klar

Pappa har fixat ännu mer med min bil. Nu funkar hastighetsmätaren och varvmätarn. Kostade 300 kr. Och så hittade han ett begagnat baklyse för 300 kr. Ska bara ha ett nytt på andra sidan med...
Vita stripes på sidan satte han med dit. Nu känner jag ju mig tvungen att polera bilen när den börjar bli fin. Men känns som att det får dröja för jag har varken tid eller ork.
Jag blir helt slut så fort jag har gjort något. En del tror att jag är stressad och mår psykiskt dåligt vilket leder till fysiska besvär. Det kan mycket väl vara så men ska jag vara ärlig vill jag inte tro att det ska vara så. Det hade varit mycket enklare om det bara hade varit något fysiskt.
Hur ska man kunna ta det lugnt nu? Mycket måste göras med skolan. Mycket som snurrar i huvet. Kan inte skriva varför här. Men ibland önskar man att man inte föddes till kvinna.
Julen närmar sig. Ska fixa en sak som ingen i familjen gjort än. Det blir deras julklapp. Kan givetvis inte skrivas här men jag vill ge min familj något speciellt efter allt som har hänt. Något minnesvärt. Pengar har jag för det blir dyrare än en vanlig julklapp.
Snart måste man flytta ner till Revinge med allt det innebär, all press, alla krav som man själv sätter upp.
Lovat bästa vännen att fira nyår med henne på en fest hennes familj har. Men innan dess är det blåljus cup. De har inte många tjejer på stationen och en tjej måste vara på plan hela tiden. Kan inte hjälpa det men jag känner lite press att bli frisk. De har iförsig inte sagt något men jag var ju med förra året.. Det hade ju varit jäkligt kul att ge igen på polisen... Och om detta inte är något fysiskt fel borde det ju inte vara så farligt...

Min bästa vän miste sin gammelmormor förra veckan vilket innebär att jag tänker mycket på henne, försöker få henne på bättre tankar. Samtidigt är jag avundsjuk att hon har haft en gammelmormor som fyllt 89 år. Jag har inte ens haft en mormor, eller morfar. Eller farfar... Iaf inte tills jag var så stor att jag tänkte på saken.
Jaja tiden kan ingen styra över, nu är det som det är. Jag hoppas att mina barn får ha sina mor och farföräldrar lite längre för de är viktiga i ens uppväxt.
Skriver en massa rabbakalja.
Tillbaka till något vettigt....

Igår var det den sista övningen. Gick bra även denna gången.
image231



Ambulansen på plats..
image233

Ett klipp och dra ner sidan så har man mycket utrymme...
image234

Fick bilderna från helikopterturen igår :o)
Ser knasigt ut men jag vill fortfarande inte lägga ut bilder på andra personer. Rödtotten är jag iaf. Vi får lite info av vinscharen...
image238

 Många knappar :o)
image230

Åker med lotsbåten ut.
image235

Incomming...
image236

Någon hissas upp i korgen. Jag flyter fortfarande i närheten...
image237

Tack R för bilderna :o) Blev ju massa filmer men kan ju inte lägga upp det här.
Den dagen blir ett minne för livet.

Dagens låt

Kommentarer:
Postat av: Sanna

Man vill inte erkänna att något är fel, så är det bara. Men det bästa är faktiskt att få tag i någon att prata med som kange goda råd och hjälpa en att strukturera vardagen och som dessutom håller en lite i öronen.

Man behöver inte vara ett mentalt vrak för att få hjälp. Jag är tillbaka på livets bana igen och egentligen behöver jag inte längre min kurator, men jag släpper henne inte, det är otroligt skönt att gå dit en gång i månaden och bara spy av sig och få ett inre lugn igen.

Du är dessutom inte ensam. Många inom blåljusvärlden går regelbundet, vissa kortare tider när det krisar extra mycket i livet, andra går år efter år. Man behöver en ventil som inte bara låter en släppa ut ångan men som även stryper en del av ångproduktionen genom att komma med bra råd på hur man håller sin vardag strukturerad och jämn.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits