Mathias slutade andas

Varför ha alla hjärtans dag så alla singlar känner sig ännu mer ensamma?
Jaja, sinom tid får jag väl med fira den dagen.

Mathias slutade andas häromdagen. Han hade så ont i magen att han inte andades. Larmet gick och sköterskorna fick igång andningen igen. Förstår inte att de väntar så långt för att ge han lavemang när han har haft så ont så länge. *Grr*

Och mamma var hos läkaren i fredags. De kunde visst inte göra någonting, hon fick hem en broshyr om att gymnastisera käken. Hallå!?? Hon har ju så ont att hon inte kan gapa ordentligt eller tugga kött. På internet hittade hon en del operationer som går att genomföra tom med bara lokalbedövning, men nej läkaren skickar bara hem henne. Det är inte första gången de struntar i henne. De kan till och med vara spydiga och säga att hon gnäller för mycket. Hon ska väl få hjälp när hon behöver det? Mamma är inte den som går till doktorn för minsta lilla. Suck... jag blir så arg för att jag inte kan göra något.

Idag ska jag köra hem. Imon ska jag till brandstationen. Skönt :o)

Igår på trafikolyckan tänkte jag inte riktigt. HD höll i patientens nacke medan jag kröp in genom sidorutan för att slå av tändningen och lyfta ut patienten på spineboarden. Jag tyckte jag hade bra plats där inne. Sen efter utlyftet ålade jag mig igenom sidorutan lätt som en plätt, precis så att hjälmen kom igenom.
På genomgången undrar lärare C varför vi krånglar till det för oss. Varför öppnade vi inte dörren? Både HD och jag garvade och frågade varandra varför? Det var hur lätt som helst att öppna dörren men ingen av oss hade en tanke på att försöka. Haha ibland undrar man hur man tänker. Bara för att man är liten och kommer in så kanske man ska underlätta för sig ändå?
Annars var jag inte helt nöjd med min insats. Lite småmissar här och där men det sätter väl sig snart i ryggmärgen.

Kommentarer:
Postat av: åsa

hej hej, du får hälsa upp till karlskrona o ge dom alla en stor kram från oss:) hoppas de ä bättre me mathias nu,,,tänker på han var dag

2007-02-20 @ 08:40:17
Postat av: Brandkvinnan

Hejsan!
Ja det ska jag göra :o) Ja han mår bättre, ev kommer han hem på permission på lördag. Vi hoppas alla där hemma!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits