IKEA = lekstuga

Nu har brorsan min installerat den nya musen. Den är rätt så känsligt så just nu åker pilen som en studsboll lite här och var på skärmen. Men om jag inte vänjer mig så är det bara att ändra inställningen.

Glömde skriva att jag blev filmad iförgår av en mobilkamera. När vi var ute på larmet gick jag från trapporna till brandbilen och ser en man filma brandmännen vid den fina brandbilen och sen får jag mobilen riktad rakt emot mig så man försökte ju gå coollugnt :o) Sen filmade han deltidarna. Men jag iaf filmad själv*hihi*.
Längtar tillbaka till brandstationen redan.

Hade en äckligt stor spindel i en microvågsugn häromdagen. L bredvid mig tyckte inte heller om spindlar så jag fick slänga micron innan jag tagit bort kondensatorn :o) Man vill ju inte var där och pilla. Hade spindeln sträckt ut sig var den nog som min handflata. Nästa micro jag öppnade var man på sin vakt och L såg road ut.
Sen fick jag en dataskärm med hundratal tvestjärtar. Yerk, de bara kröp överallt så jag slog ihjäl de med hammaren...

Var på IKEA, lekstugan för småbarnen. Suck, förstår inte varför föräldrarna låter de härja fritt överallt. Sen får de skrika och gapa hur mycket de vill. Vissa ungar ville man ju bara ta i örat. Många föräldrar är ju rädda för att säga till sina ungar...
Hursomhelst köpte jag isbitshållare, vasar för 4 kr st, tallrikar och fingerdockor till Thias. Sen käkade vi middag där uppe. Köttbullarna är ju så goda :o)
Var rätt trött när jag kom hem. Har tittat på två Beckfilmer i helgen och tagir lite lugnt. FAst idag har jag städat lite. Men jag har inte gjort så möe. Är seg i kroppen tycker jag. Är inte alls så pigg på att gå upp klockan fem imon. Men men, jag får nog energi så småningom. Räcker bara att jag tänker på fredagen så får jag ett leende på läpparna :o)


Otroligt att en mobilförsäljare kan sjunga så:
Paul Potts
Och att en sexåring kan sjunga överhuvudtaget: Connie

Jag är så sugen på att ha en hund. Drömmer ju om att jag har en schäfer. Antar att jag saknar Ludde..
image121

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits