Jag klarade det :o)

Då har man äntligen klarat uppskrivningen på C-körkort :o) Snacka om att pulsen var hög när jag klickade på "avsluta provet".
Har haft fullt upp sen sist. Städade rummet och dagrummet dagarna innan jag skulle köra hem. Allt från rummet packades, på läkarundersökningen blev jag godkänd för rökdykning under LIA:n och sen bar det iväg hemmåt. Kommer inte köra där mer förrens i januari, kändes lite lustigt. Kommer sakna kompis O mest och lärarna med såklart. Vi har ju toppenlärare där i Revinge.

Kom hem i torsdags då och städade och packade upp. Fasikens vad mycket jag hade där nere. Städade på fredagen oxå. Rummet såg ut som tredje världskriget. Städade så det blev till andra världskriget och nu har det blivit till tredje/fjärde igen...

Var ju på brandstationen i lördags*hehe*. Behöver väl inte skriva att det var tet och bus som vanligt. Å det är så roligt att vara där. Och så gick larmet. Automatlarm till en tom skola. Vi var där en och en halv timme för att hitta deckaren som hade utlösts och rätta till allt igen. När vi kom var det 29 grader. Innan vi gick var det 33 grader (såg på en dataskärm inne i skolan). Lagom varmt i larmställ...
Sen skulle vi ha rökdykning. Jag mådde pyton pga ätit och kanske druckit för lite. Men man måste ju givitvis ta tillvara när man får rökdyka med de riktiga grabbarna =) Den goa brandmästaren eldade inte så mycket så att ingen skulle få värmekollaps. Eftersom det inte var en radio över till mig gick vi in tre st. Upp på en stege och in i containerparadiset... Högtrycksslangen användes, gud vad lätt att dra den, rena drömmen. Fast jag var trött ändå. Flåsade i den jädra masken. Fick såga i en dörr (träpallar), dra slang, bära dockor... Jag mådde så illa och hoppades att övningen skulle ta slut. Till sist var allt genomsök och vi fick klättra ner igen. Fast jag fick vila lite innan jag kunde klättra i stegar...
Men kul var det =o)
Jag körde flakbussen hem bakom 301. Vad händer då? Jo larmet går. Automatlarm.... Och jag kör egen bil och kan inte hänga med, även om det var blåljus på den jag körde så gick det inte. 301 försvann bort i fjärran med blåljusen på. Gjorde iförsig inte så mycket för jag skulle ha varit hemma för länge sedan.
Egentligen skulle vi haft en stegövning men blev inte så för larm nr 1. De skulle visst hänga mig i sele för att se om den höll...*thihi*.
Eftersom det "nya" omklädningsrummet för tjejer var låst sa M att jag fick duscha i killarnas dusch med en duschvakt som skulle se till att ingen gick in*snällt*. Fast det blev ingen dusch där. Körde hem när jag packat ut luftpaketen från bilen jag körde.
Sammanfattning av lördagen: Jag har fortfarande inte ångrat var jag vill jobba.


Igår gick jag upp 5.00 för att börja klockan sex på mitt gamla sommarjobb. Demontera datorer och tv är ingen hit. Varmt och slitit är det men jag tjänar pengar.
Blev välkommen tillbaka och de var glada att se mig, alltid nått ju :o)

Badade i havet i förgår. Var faktiskt helt ok med värmen i vattnet. Vill bada på Gyön idag igen. Problemet är att kompis I inte tycker om att bada i havet (hajjar?) och jag vill hellre bada i havet än i smutsiga sjöar. Hellre ligga på klipporna och höra måsskrik och vågorna som bryts mot klipporna än vid tallar, pissmyror och mygg...
Men det är ju faktiskt jag som har körkort *hehe*.

Nähe hjälpa mamma med maten.

Hur har er sommarstart varit? 

Kommentarer:
Postat av: Fogfighter

Grattis, grattis och grattis! Snart ska vi leka med de som gått 1:a åren på BI, de gör 3 v brandmannapraktik nu som avslutas med slutövning med oss! Var ska du vara på din LIA? *kram*

2007-06-12 @ 18:59:47
Postat av: Martina

Grattis!! I 08-land är det varmt och skönt, solen skiner och jag med! :) Skriver nämligen på anställningspapper för Sbff på måndag, ska hjälpa till med deras sommarjobbare! Så bra, så bra :)

2007-06-13 @ 07:53:42
Postat av: Jocke

Hehe - havet rockar!

2007-06-13 @ 23:50:22
Postat av: Brandkvinnan

Fogfighter: Tack :o) Ja jag såg de innan det blev sommarlov. Trodde först det var små högstadie/gymnasieelever som var på besök. Trodde inte mina öron när någon sa att de var blivande BI ;o)
Jag ska vara i Karlshamn. Vet att jag redan varit där men gör jag LIA:n där är det större chans att jag får jobb där i framtiden...
Matina: Tack ;o) Kan solen verkligen lysa mellan alla höghus där uppe? *fniss*. Sbff? Svenska brandförsvaretF? *ler*. Hur länge ska du jobba där? =)
Jocke: Oja, ingen sommar utan havet.

Postat av: Martina

Mehallå, solen skiner överallt här, vill man ha skugga får man sätta sig bakom en ko. Självklart betyder Sbff Svenska brandförsvarets förbund. Snart tar vi över hela världen, minst! Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer jobba, men troligtvis ungefär en månad, sen åker jag till USA å släcker bränder, yeah! :)

2007-06-14 @ 13:47:33
Postat av: Brandkvinnan

Hehe träd går bra annars :o)
Nej jag tror SRV tar över hela världen :o) Sitter faktiskt med en SRV tröja på mig*hihi*.
Lyckost att du vågar resa över atlanten och släcka det levande väsendet som det heter där borta :o)
En annan är ju så feg så jag vågar inte*fniss*.

2007-06-14 @ 20:12:02
URL: http://www.brandkvinnan.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits