Knivhuggen

Då var det ett tag sedan man var här och skrev. Har inte haft lust även om jag har mycket att berätta.

I torsdag var det ju trafikolycka och skumövning. På trafikolyckan var jag losstagare. Pedalsaxen ville inte bita riktigt utan bara vred sig. Läraren försökte men det gick inte för han heller. Så den förbaskade pedalen var i vägen. Även om vi hade en dörrcylinder och en i mitten och pressade allt framåt (alltid lika kul att se plåten som viker sig som ingenting) klagade patienten på att han satt fast med fötterna. Pedalen var fortfarande ivägen så jag tog av honom skon. Han sa att han varit markör många ggr men aldrig varit med om det. Man får ju hitta på nån annan lösning om det ena inte funkar :o)
På skumövningen skulle vi gå två och två framåt till ett stort fat som brann. Rätt skoj...


På fredagen
fyllde vi ett hus med lättskum. Kompis H tog bilderna. Jag till vänster på de två översta bilderna. Vi hade skitkul att få gå in i skummet.

På lördagen cyklade jag en runda med far min =) Så förra veckan såg rätt så bra ut, träningsmässigt. 6 pass plus övningarna på fältet...

Igår körde jag barnvagn för första gången. Och så höll jag honom och sen bytte blöja*thihi*. Han spjärnade med benen när jag skulle få på den nya blöjan ;o)

Körde ner idag. Var ingen rolig nyhet man fick. En i klassen, (en av de som bar mig när jag däckade på insparken) som jag tycker bra om, blev knivhuggen 3 ggr i helgen. Har tänkt på han hela dagen. Skulle ha hälsat på honom men andra i klassen skulle dit, alla kan ju inte komma samtidigt. Tänkte hälsa på honom imon men då skrivs han ut så jag hinner inte. Jag får skicka kort eller ringa för att visa att jag bryr mig.

Idag har Helena och jag varit ute en runda och sprungit i det fina vädret för nu har våren kommit :o)


Kommentarer:
Postat av: Fogfighter

Japp, det var vi som övade på drivmedelsolyckan! :) Ni såg ut att ha kul, been there - done that... ;)

2007-03-12 @ 22:01:22
Postat av: Brandkvinnan

Hehe ja det var jättekul. Som att leka i sandlådan ungefär *tihi*


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits