Blivit sjuker

Igår fick jag vara med flera ggr när de tog blodprover och EKG. Pratade lite med en pigg tanta. Skönt att det är någon som är pigg på rummen. Jag blev trött på de stackars gamlingarna som inte hade mycket att leva för. Usch det var jobbigt. Hoppas att mina föräldrar aldrig blir så gamla och sjuka. Måtte de vara pigga länge och dö tvärt eller iaf utan smärta och vara sängliggande.
Gjorde inte så mycket igår, bäddade sängar, körde patient i rullstol till röntgen, gick ärenden.

Köpte kycklingsallad och käkade på brandstationen. Pratade med goa B och gick ner för att träna. Men kom inte så långt. Mådde kasst och lade mig en liten stund på sängen.
Och somnade.
När jag vaknade var jag ännu mer frusen och kände mig febrig och tjock i halsen.
Körde hem efter 1 ½ h på stationen...

Igår morse var det svinhalt i byn. Rena skridskobanan. Behövde bara trycka nån cm på gasen och bakänden kasade till höger :o) Kul med bakhjusdrift *höhö*.

Idag skulle jag träffa LIA-F och gå igenom trafikolyckan. Vi ska ju ha övning för alla fyra gäng de kommande tisdagskvällarna. Ska bli skoj =o)
Sen tränade jag. Ja jag gick en stund på rullbandet. Har blivit täppt i bröstet och slemmig i halsen*suck*. Försökte boxa lite på säcken men slutade med att jag fick lägga mig på golvet. Vill inte låta gnällig men kroppen är faktiskt trött på nåt sätt.... Blir väl snart bättre.

Imorgon ska jag försöka skriva lite på arbetet. På fredag är det tester och intervju klockan åtta. På kvällen är det tjejfest hos L med kompisen I för att sen gå ut på Deevas. Och till helgen ska min syster flytta.
På måndag ska jag vara på Cardiologen, tisdag på Akuten Medicin, tisdagskväll övning trafikolycka och på onsdag akuten kirurgi.
Ja fullt upp...
Och så kan ni ju lägga till julklapps och födelsedagsplaneringar. 7 julklappar och 3 födelsedagar i december...
Plus praktiken, det stora projektarbetet, brandstationen, övningar, ambulansen, träning och allt annat livet hör till. Härligt när man känner att man lever och inte slösar bort livet med att sitta framför datan att dega*haha*.
Men den här jädra bloggen tar ju en del tid av mitt liv. Men det kan jag leva med. Jag kan ju inte svika er trogna läsare :o)
Tack för att ni verkligen orkar läsa om mitt knasiga liv ;o)

Dagens låt

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits