Sätta katet

I fredags körde jag faktiskt 309 för första gången för att tvätta den. Nu med vinterdäcken har den blivit större så jag kan nästan sätta hakan på motorhuven.

Jag tog stegbilen, körde ut den på gårdsplanen, tryckte på knappen "Stege" och hoppade ut. Fällde ner stödbenen och hoppade upp på stolen för att sätta ner korgen så jag kunde hoppa in. Sen körde jag så högt jag kunde vilket inte blev det högsta för blåsten =(
Här kommer lite bilder....

image202
Mieån

image200
Stegbilen uppifrån

image203
Tror jag ska ha stegen lite brantare nästa gång så kanske jag kommer högre upp. Jag kan inte klaga på vikten att den inte nådde högre för jag var ju som sagt själv där upp i blåsten.
Fick med mig en praktikant upp i stegen. Han var visst höjdrädd så jag sa att han fick säga stopp när han inte ville högre. Men jag vet inte om han inte vågade säga stopp eller var så modig men jag körde han allra längst upp. Han pustade lite när korgen svajjade till. Stackarn ;o)

Tvättade även stegbilen.
Tittade på djurlivräddningsfilm.
Köpte grädde.

Lade mig på soffan för att vänta på att mitt gäng skulle börja på kvällen. Efter en kvart kommer M och petar i sidorna så jag var tvungen att gå upp ;o)
Efter genomgången gör dom stationsarbete och jag vispar grädde, gör iordning kladdkakan, dukar fram och sätter på kaffe.
Går ner och frågar när de blir klara men de kunde inte lämna besked. Till sist skulle de bara tvätta klart verkstaden så jag hjälper till att få ut vattnet med rakan.
När kladdkakan var nästan uppäten och efter en lååång pratstund var det dax att köra hem i snöstormen. Efter ett par kramar... :o)

Det snöade och blåste väääldigt mycket och jag hade bara sommardäck...
Alla bad mig köra försiktigt och självklart gjorde jag det. Körde sakta men det var bara två som körde om, alltså var det inte många som har bytt däck än. Men jag bytte i lördags. Så nu får man bara köra högst 90 km/h i 100 mil. Tradigt. Men så e det om det ska vara nya dubbdäck.

Trivs så mycket på brandstationen och saknar dom redan.

Spelade bondespelet med kompis I och brodern hos Is systers lägenhet i lördags. Vi var hundvakt.
Klockan tio på söndagen var det dax för inventering på Ö&B. Slutade 19.30. Kan säga att jag var slut i huvet efter allt räknande.
Klockan ringde 5.00 idag och kroppen ville lixom inte lyda.

Hursomhelst var jag på sjukhuset och hämtade ut kläder för att gå upp till Cardiologen.
Det var lite annorlunda än brandstationen vill jag lova. Vita kläder istället för blå. Hjälpa de ta blodprover, katet, stötta alla äldre som ska gå hit och dit. Fick hålla i en flaska som en skulle kissa i...
Ja jag blev lite rädd att jag har hamnat fel. Hellre i ett litet, rökigt och varmt rum med rökdykarutrustning än det här...
Men det blir nog bättre... Tror jag....

Gick på rullbandet idag är tycker jag blir tröttare och tröttare för varje gång jag försöker göra testet. Fan...
Är så himla glad att många stöttar mig och håller tummarna på stationen. Jag ska iaf göra mitt bästa på fredag.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits