Söka jobb

I fredags hjälpte jag K att tvätta innehållet i skumsläckare som han skulle fylla på. Vi kollade om det var olja i motorsprutorna. Sen kom LIA-F efter fikat för att vi skulle ha lektion med MK i Grunder ledning och hur larmen ser ut. Inte lätt att vara sos-operatör där...
När vi var klara åkte LIA-F och jag var nästan själv på stationen eftersom gänget hade stuckit ut på orientering på sjukhuset. Jag fixade lite med arbeten och ringde till sjukhuset för att få en LIA-plats där. Mejlade idag lite info till dom så det vet vem man är och vad jag ska göra ;o)
Vid lunch kom de tillbaka. Gänget hade delat upp sig i två läger under dagen. I deras innebandylag. De gamla mot de unga. Hehe vilket kackel, ungtupparna var kaxiga och de gamle bara flinade och munhögg tillbaka. Jag var rätt road och kanske glad att jag inte kunde vara med på innebandyn. Får höra imon om de överlevde matchen ;o)

Efter lunch skulle vi se en video om vajerräcken och sen ut på övningsfältet där de har satt upp en bit vajerräcken. När vi kom ut tog jag precis av mig bilbältet och hann inte ens öppna dörren då larmet gick.
Automatlarm till AAK. Tekniskt fel sa dom redan i radion så det var rätt lugn körning dit. Men vi var ju ändå tvungna att åka dit och återställa larmet.
Vi åkte tillbaka och kollade lite på vajerräcket och hem igen. Hjälpte K litegranna med det sista på skumsläckarna och sen var det fika. Efter det skulle de ha innebandy så jag körde hemåt.

J sa att jag skulle söka den nya tjänsten på brandstationen men jag sa att jag har ju en termin kvar efter denna. Han sa att man kunde få tjänsten iaf och pendla mellan skola och jobb. Han tyckte definitivt att jag skulle söka =oD
Så idag har jag skrivit CV :o)
Jag har skrivit en massa idag och kommit en bit men har en hel del kvar.
Sen kom Thias idag så jag har lekt lite med honom. Nu har han börjat prata och skrika lite mer ;o)

Igår Lanade min bror, I, M och jag hos I. Var skoj att spela lite CS och käka massa godis och dricka läsk. Var ett tag sedan vi hade LAN nu.

Imorgon kommer jag inte hem förrens vid 22. Övning på kvällen med hel och deltid.
Vi hörs!

Dagens låt

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Hejsan! Tycker det är intressant att läsa vad du är med om. Funderar själv på gå SMO och vill gärna fråga dig om några saker, om det går bra? Har du någon mail eller dylikt?

2007-10-08 @ 18:16:14
Postat av: Anna

klart att du ska söka jobbet! klart att man kan kombinera studierna och jobbet, oroa dig inte om en sån banal sak, go for it och sök!

Postat av: Ronja

Tjingeling :)

Weee, fan va kul med jobbansökan!! *håller tummarna* Är de på den kåren som ni är på med SMO där ditt gäng jobbar?

Jag har fått ihop ett mvg än så länga, haha inte mycket fast inte så dåligt efter 1,5 månad i skolan heller ;P

Jag satt å snackade i dag med en tjejjig tjej (ehh, ja men du fattar vad jag menar :P) Å hon frågade om man kan va brandman om man har silicontuttar *jag fick näst intill ett hysteriskt skrattanfall å föll ihop på golvet.. typ ialla fall* Jag sa att solicontuttar är väll inte direkt sammankopplat med ett fysiskt aktivt jobb lixom å så kanske dom smälter haha, fast sen tänkte jag efter lite å om man typ haft bröstcanser å har vart "tvungen" å läggta in ett inplantat, asså går det då? Jag började fundera på det där å nu kan jag inte sova *S* men hur är det eg, asså inga bomber då utan normal storlek, vad händer då, kan man ha silicon å va brandman??? Pleace help me to find out, i dont want sleepless nights! Det borde ju inte bli så varmt under kläderna så att dom smälter, fast varmt blir det juh.. Hmm.. Å hur är det då med piercings?? Jag har några styckna å de är klart att de som är ivägen (typ i ansiktet) ska man ju plocka bort för de kan man fastna i å där blir det varmt å sånt. men sånna som jag har (tunga, bröst, navel, klitta) dom är ju lixom gömda blir det så varmt att jag måste ta ut dom med? Ingen större uppoffring, skönt å slippa kraffset eg.. men om man byter stavarna till tex plast som inte leder så mycket värme.. Hur är det med den saken??

Fan va man snurrar i huvet när man inte kan sova :P

Ha det bäst bruden!!

2007-10-09 @ 03:10:47
Postat av: Brandkvinnan

Hejsan Anynom ;o) Klart du kan fråga, jag är full av svar (härmar kajjan på skaonska) ;o) Skriv din msn här så ska jag skicka ett mejl så kan jag hjälpa dig :o)

2007-10-09 @ 10:12:19
URL: http://brandkvinnan.blogg.se
Postat av: Brandkvinnan

Anna: Tack =) Jo jag ska söka. Ska bara skriva klart CV och sånt :o)

Ronja: Din första fråga var lite rörig ;o) Jag har varit på stationen i karlshamn sen jag gick i nian med ett särskilt gäng som jag kallar "mitt" gäng. Sen sökte jag ner till revinge som inte alls hade med karlshamn att göra utan var räddningsverket. Nu går vi LIA där alla SMOelever får välja en station. Jag valde karlshamn där jag alltid varit. En smo-kille från skövde är där oxå. Men nu är jag med alla gängen eftersom jag går dagtid. Du vet säkert det mesta jag skrev men för att vara säker att kunna svara på din fråga skrev jag alltihop ;o)

Grattis till ditt MVG!! :o) Alltid kul att få högsta betyg :o)

Den frågan har jag aldrig fått förut*fniss*. Jag är ju ingen läkare men jag tycker det skulle vara helt okej. Har ingen aning vad silicon har för smältpunkt men det borde ju inte blir varmare än 42 grader inne i kroppen för då är man ju död. Klart att det blir varmt när man rökdyker men man måste nog få svåra brännskador på brösten innan siliconet smälter ;o)

Ansiktet eller öronen får man inte ha piercing vid rökdykning. Bröst och navel skulle nog jag vara rädd att fastna eller att det bränns. Händer ju många ggr man får klämma sig förbi någonting och kasar magen och så med golv eller vägg. Är nog stor risk att man hakar upp sig. Å andra sidan har jag inga piercingar så jag har inte den erfarenheten ;o)
Ja plast leder ju inte värme men har ju mindre smältpunkt*ler*. Jag tror inte värmen är bekymmer för piercingar utan att man hakar upp sig ;o)
Testa *hihi*.
Hoppas jag gav dig lite mindre sömnsvårigheter ;o)

Ha´de fint du med =o)

2007-10-09 @ 10:27:34
URL: http://brandkvinnan.blogg.se
Postat av: Anna

Haha, om det där med piercing: det går hur bra som helst! personlig erfarenhet är det som pratar ;) men så lite smycken som möjligt är det ju som gäller, många här på stationen tar av vigselringen när larmet går, men det är nog mer för att skydda den och inte tappa den uta än för att riskera brännskador.

det där med silikonbröst....jag tror personligen inte att en tjej som har silikon i brösten söker till att bli brandman, men visst finns det dom som inte har gjort superstora bröst och/eller haft cancer och där är det ju en annan diskussion. Personligen tycker jag att ju mindre ju bättre, de är ju bara ivägen! All utrustning och så blir man släpad hit och dit i olika övningar och det är trångt och nej, jag vet inte jag......

2007-10-11 @ 18:41:58
URL: http://mandalaya.se/blog

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits