Slog upp dörren i min bil!!

En timme innan man började jobba igår ringde de och sa att jag skulle ha extrabevakning till kl 2 på natten. Inte mig emot, men eftersom man var inställd på att jobba till halv elva hade man gått upp tidigt.

Så efter man egentligen skulle sluta körde man 45 min upp i landet för att bevaka ett företag. Kom hem klockan kvart över 3. Helt slut av att köra så länge i mörkret och sen varit vaken så länge.

Och så skulle jag hänga med mamma till Thias idag på morgonen. Bad henne väcka mig 40 min innan hon körde. Vaknade istället av att Thias kröp upp för trappen kl 8.30.
Vi åkte till stan för att leta skor till honom men hittade inga. När han skulle sova här hemma passade jag oxå på. Var lite hårt att bara sova 4 ½ h. Sov väl en timme vid middagstid. Kattskrället skulle givetvis kela just då!
Gick över mig i omgångar och puffade i ansiktet så förbaskat hårt. Orkade inte ens putta ner henne. Somnade på nåt sätt endå...

Men det går på halvfart idag.

Glömde berätta om när jag var på Maxi häromdagen. Är tio meter från min bil då jag ser en kille i 25 årsåldern som öppnar sin gamla audidörr rakt in i min bil. Han var ju inte direkt försiktig. Jag har lister på mina dörrarna men nu tog det i bakskärmen. Jag går raska kliv och tittar om det blivit en repa vilket det inte blev. Säger högt till pappa (medan killen är på andra sidan hans bil) j*vla gubbe som slår i dörren i min bil!
Kanske inte bästa ordvalet men jag var så arg. Grämer mig att jag inte vågade ge han en utskällning öga mot öga, varför är man så feg? Var även förvånad att någon verkligen kan göra så. En sak om det inte var meningen men han verkligen slog upp den mot min bil.
Bara för att hans bil var risig behöver man väl inte vara orädd om andras bilar? Jag blir så förbannad bara jag tänker på det. Och så blir jag ännu mer förbannad för att jag inte gav han en utskällning, vem vet hur många ggr han gjort så mot andra bilar. Ååå...
Synd man inte stod precis bakom honom när han vänt sig om och gett han värsta mördarblicken (finns faktiskt kompisar som blivit rädda för den blicken ;o)).
Kan man inte gripa han för försök till skadegörelse? *skratt*

Nej nästa gång någon gör så ska jag vara beredd. Folk ska väl kunna bete sig som vuxen folk?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits