Ipod

Sitter här med tandborsten i munnen. Skulle byta låt och så kom jag på att jag kunde skriva lite.

Berättade aldrig att jag var i Jönköping med min bror i torsdags. Han ville ut och köra lite i Sverige (och använda sin GPS) så det blev shoppingcentret A6. Jag brukar vara lite snål och spara mina pengar. Har haft tankar på en ipod sen den kom ut, men ni vet, man behöööver den ju egentligen inte, praktiskt sett. Men man viiiill ju ha den.
Så jag köpte en blå :o) 1300 kr för 4 gb. Berätta gärna inte om ni gjort ett bättre köp men denna var iaf på rea, hoppas jag inte blev lurad...

Jo sen köpte jag högtalare till för 99 kr. Smidigt att ta med sig till stranden eller var som. Man slipper oxå ta på datan för att spela en låt.
Största anledningen till att jag köpte ipod var att kunna springa lätt som en fjäder så jag köpte så man kunde ha den på armen.
Sprang med den igår, så jäkla skönt att slippa den gamla och klumpiga mp3n som guppar :o)
På tal om att jag sprang. Brukar springa den rundan till sjön och går kanske 3-4 ggr i värsta uppförsbackarna. När jag spelade handboll i åttan och var på toppen av kondisen så gick jag kanske en gång.
Hör och häpna, jag gick inte en enda gång!!!

Alla timmar man promenerat på jobbet har gett resultat! Har bara sprungit en gång i sommar (med O). Eller? Måste kolla i almanackan. Nej en gång till i början av sommaren då jag blev förkyld direkt efter...  Cyklat en gång och inlines två ggr. Ridit med ju några ggr =o)
Var inte många ggr och ändå bättre kondis än handbollen?  Fast jag sprang nog inte lika fort :o) Kan vara det kanske.

Så snart ska jag testa rullbandet och se hur jag ligger till. Känner mig bra taggad iaf =o)

Köpte även slutsteg så brorsan har gjort en extreme makeover på hatthyllan i bilen :o) Kan inte komma på vad jag köpte mer.. Jo kameraväska...


Vänta, måste spotta ut tandkrämen innan jag klöks...
Sao det var bättre.

Ska till banken idag och sätta in min löning och fixa så jag får nästa löning direkt på kontot. Lönekontoret kan visst inte göra det som alla andra lönekontor...
Ska även hjälpa I med Raston. Han har stuckit sig i ögat så veterinären var där igår. Jag stod och höll hans "lilla" huve när han fick lugnade och smärtstillande. Man vill ju hästen ska vara så trygg som möjligt så varför inte ha huvet i famnen? Brukar stå sån när man kelar med hästen, huvet blir tyngre och tyngre och läppen hänger :o)

Raston till vänster..
 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits