I believe in miracles

You sexy thing
Vilken söt mus =)

I söndags var vi på Ekohallen, iförgår var Thias och syrran här och igår var jag på Ikea med syrran, mamma och Thias. Det har inte blivit så mycket skrivande kan jag säga. Så nu får jag panik på allvar. Vet att jag kunde tackat nej till Ekohallen och Ikea och gjorde det flera ggr men de lyckades övertala mig och jag kunde ju inte få ut något ur huvet när jag skulle skriva.
Idag har jag varit på sjukhuset för att vara med vid hjärtoperationer. Är inte så allvarligt som det låter. De gick in i ljumsken eller handleden till hjärtat och vidgade där det var trångt. Spännande :o) Stod där i gröna kläder med blykläder över. Det var en del blod på den ena ingreppet men jag tyckte inte jag reagerade på det. Tur att få den erfarenheten med :o)

Håller på att ladda ner You Sexy Thing-låten så jag kan ha den när jag ska ut och springa. Hann inte springa igår då vi spelade det nya monopolet här hemma.

Just det ja. Köpte nya skor idag till klänningen. 99 kr kostade dom. Vilket kap. Till och med jag tyckte att dom var snygga och jag kunde gå i dem!!! Alla kan väl gå i skor tänker ni, men dessa skor hade 5 cm höga klackar och jag kunde gå bra i dem bara för att de var stabila. Jag är riktigt imponerad av mig själv. Jisses, jag börjar bli kvinnlig av mig. Om man skulle gå till brandstationen en dag med de klackarna. Gänget kommer tappa hakan*ler*.
Nähe nu måste låten ha kommit...

Kommentarer:
Postat av: Teller

hehe ja sa ju att det inte är så svårt att gå i högklackat ;D

Postat av: Brandkvinnan

Ja du har faktiskt rätt ;o)

2008-01-11 @ 14:56:48
URL: http://www.brandkvinnan.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits