Intrång

Sprang till min kompis igår kväll. En sträcka på ca 5.6 km. Det var meningen att hon skulle lysa upp vägen för mig med moppen efter hon hade hämtat lite träns men hon hann aldrig komma ifatt förrän jag stod utanför hennes hus :o) Var där en timme och sen sprang jag hem igen. Då körde hon efter mig och lyste upp.
Jag kom visst upp i 10 km/h när jag sprang ;o)

Har känt mig småkrasslig sen inventeringen och idag är det värre. Jaja, det går nog över.
Somnade väldigt sent inatt då jag inte kunde lägga ifrån mig en bok mamma sa att jag skulle läsa. Den var så spännande.
Intrång heter den och rekommenderar den starkt. Även om jag kände att jag inte riktigt hade tid att läsa en bok mitt i allt så läste jag ut den på några dagar :o)
Läste alltid mycket böcker när jag var yngre. Speciellt i mellanstadiet läste jag många tjocka böcker. Kommer ihåg att jag alltid skrev upp vilka böcker jag läste och på hur många sidor. Älskade att läsa då jag har lätt för att läsa och tar inte så lång tid. Men sen i högstadiet och gymnasiet så hanns det inte. Var trött i huvet efter pluggandet så det sista man ville vara att titta i ännu en bok.
Nu under SMO har det väl bara blivit ett par böcker. Längtar till jag slutat SMO och kan (orkar) börja läsa braiga romaner igen. Hoppas att Janet Evanovich har skrivit lite mer böcker. Eller Jeffery Deaver, har ett par jag inte hunnit läsa som mamma redan läst. Vad brukar ni läsa?

Mina härliga mardrömmar har kommit lite då och då. Jag avskyr dom för de är så verkliga. Drömde att en från ambulansen ringde mig och sa att Thias åkt in till sjukhuset och antagligen inte fanns längre. Samma fasa som vi vi väntade att höra för snart ett år sedan. Men det gick ju bra. Så varför drömmar man det då? Man vaknar när det känns som att hjärtat brustit itu av sorg. Blir nog bättre med drömmarna när jag kommer till Revinge och sover vid samma tidpunkter. Nu när man är "ledig" och skriver arbete går man inte gärna upp så tidigt vilket leder till att man somnar om och är lite halvvaken då drömmarna kommer.

Idag ska kompisen cykla och jag springa. Får se vilken runda det blir. Hoppas komma bort från asfalten för mina knän blir som en 80-årings efter en joggingtur. Nu kan jag inte krypa på alla fyra för knäna. Var inte lätt att krypa efter Thias igår*ler*.

Vi brukar alltid ha en eller två ekorrar som äter fågelfröna :o)
Försökte zooma in med min kamera men den har inte så bra zoom så jag fick zooma mer i paint =(  Aja, man ser att det är en ekorre ;o)
image259

Jag blir stucken ;o)
image260

På tal om arbetet så får jag sätta igång med det illa kvickt...

Kommentarer:
Postat av: Felicia

Aj! jag hatar sprutor och jag läser till undersköterska :S hur skall detta gå? :P

jag såg att det var en ekorre :D hihi

Postat av: Brandkvinnan

Hehe inte bra att du är spruträdd. Ni ska ju ta mycket på varandra har jag hört ;o) Min syrra gick med omv och när de hade öppet hus fick hon sticka mig i armen och magen*höhö*.
Du får skylla på blödarsjuka när dina kompisar ska sticka dig :o)
Tack det var ju trevligt att någon kunde se vad det skulle vara på bilden ;o)
Ha´de gött

2008-01-18 @ 10:10:37
URL: http://www.brandkvinnan.blogg.se
Postat av: Anonym

haha nee det är inte alls bra. folk får inte ta på mig, då skriker jag typ :P blodprov är inte så fraligt, fast stick i fingret kan göra sketont ibland. men alltså stelkrampssprutor och sådant, fy fasen vad jag hatar sånt :P

2008-01-22 @ 23:20:54

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits