Are you afraid of the dark, are you? (Gunvald)

Det har varit så underbart att vara ledig dessa dagarna. Känns som sommarlov från förr i tiden. Fast just nu fem dagar :o)
Men nu är det två nattpass och sen sju dagars ledighet. Jag känner mig rätt positiv till att förkylningen kommer släppa helt och att jag så smått kan träna.
Men jag vet inte riktigt var jag ska börja.
Tror att jag idag ska ta en lugn prommis i skogen. Det hade varit bättre om jag hade fått låna en hund....

Imorgon ska jag jobba natt, helt själv. Alone in the dark. Se om jag kommer överleva :o) Antingen har jag krockat när jag blir så nervös när jag får ett larm eller så dör jag av hjärtinfarkt när jag tycker jag hör någon ute (inne) i mörkret..*gulp*.

Hör ni inte av mig på länge har jag blivit uppslukad av mörkret...

Kommentarer:
Postat av: Sanna

Vill du veta en sanning?

Man kommer hoppa högt och skrämma sig själv mer än en gång där ute i mörkret, men det är i regel också den enda orsaken till att man gör det.



Jag hade ett objekt med en massa läskiga skyltdockor och fram tills dess att jag lärde mig var de fanns någonstans, tände jag alltid upp helt när jag gick ronden. Annars hade jag gett mig själv hjärtinfarkt!



Du kommer inte vara ensam om obehagskänslan. Jag vet flera ställen där tom de tuffaste pojkarna tänder lamporna för de tycker att det är kusligt annars.



Vad det gäller larmen, ta ett djupt andetag, kör dit i vettiga hastigheter - väkatrbilar har till skillnad från dedär röda tingesterna du rattar i vanliga fall, inga blåljus ;0).Var försiktig och sätt din egen säkerhet först när du kollar av objektet. Minsta tveksamhet, be om hjälp - sedan är du hemma!!!!

Postat av: Teller

Skulle du få en hjärtinfarkt kommer jag till undsättnig och räddar dig haha!

Du får ha det så bra på jobbet och det kommer säkert gå bra!! :D

kraam

2008-06-26 @ 19:32:28
URL: http://victoriaa.bloggspace.se
Postat av: Brandkvinnan

Sanna:

Skönt att man inte är ensam om att vara rädd :o) Det gick redan bättre andra passet. Så det finns hopp för mig ler.

Skyltdockor låter verkligen roligt, jag hade tagit batongen med mig och handlat instinktivt =o)



Jag kör alltid försiktigt. Har bälte och håller hastigheten vilket inte många andra väktare har. Men visst blåljus hade inte varit helt fel ;oP



Fick mina två första larm igår. Jag tänkte verkligen till och tog det lugnt. Visste att det är ovanligt att det verkligen är någon där. Men batongen har jag alltid med mig på larm för säkerhetsskull. Radion har de flesta bara på stängningar men eftersom jag sätter min säkerhet i första hand har jag alltid med mig den för överfallslarmet...

Kramar

Emelie



Teller:

Hehe tack vad bra :)

Detsamma! Ja det kommer det nog göra ;o)

Ha en skön sommar!

kram

Emelie

2008-06-28 @ 14:03:07
URL: http://brandkvinnan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits