You Can´t Give Up!

Bloggen uppdateras rätt ofta när man sitter här och jobbar. Det är lite dötid mellan kunderna. Min huvudsakliga uppgift är att öppna och stänga bommen och det kan man ju göra samtidigt som man sitter på nätet.

Jag var rätt så frisk när jag igår gick en rask promenad innan jobbet. Men sen på ronden började halsen komma tillbaka igen. Inatt fick jag lite hosta igen!!! Och nu har man ont i halsen som var borta i två dagar.
Jag kände mig ju helt okej och tänkte starta med lite promenad och inte springa direkt. Men tydligen orkade kroppen inte ens det.
Va fan e det för fel på mig?
Jag har ju alltid gott om kläder på mig så jag inte fryser, jag sover mycket nu när jag jobbar eftermiddag, jag stressar inte, jag äter rätt bra, dricker en hel del vatten, käkar vitaminer och fiskolja.
Jag letar efter örter på nätet eller nåt som förstärker immunförsvaret. Läkarna kan ju inte göra något så man får hjälpa sig själv.
Ja det är väl säkert många av er som inte tror på naturmedel och tror på att en hälsosam kost ska räcka.
Men det är ju det det inte gör. Jag är desperat. Snart är jag villig att lägga stora summor pengar bara för att hålla mig frisk.
HJÄLP MIG NÅGON!!

Lyssnar på Nickelback - Gotta Be Somebody där han sjunger: You can´t give up!
De orden har jag ältat för mig själv i flera dagar för att inte ge upp.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits