Mött vampyren

Jupp det har jag faktiskt. Skulle lämna blod och på nåt sett så gick det inte så bra. När hon stack till (inte så mjuk vill jag lova) och blodet bara rann över armen så man kände vad varmt det var. Har faktiskt inte "blödigt" så innan. När hon skulle torka upp blodet höll hon i nålen så det kändes som att hon grävde runt därinne då hon inte höll still.
Jag brukar inte klaga men det gjorde faktiskt ont. Fast jag sa ju inget...
Nu efter tre timmar kan jag böja armen utan att det gär förbaskat ont*grr*.

Förra gången jag lämnade blod hade jag 157 i HB så hon sa att jag inte behövde järntabletter. Ville inte säga nåt för de ska väl veta bäst men jag lämnade för ett år sedan... Mamma som varit blodgivare i 30 år tyckte det var helt sjukt att jag inte fick järntabletter.
Kroppen klarar ju givetvis sig utan järntabletter bara det att det tar längre tid att bygga upp de 4 dl blod man mist. Dessutom kommer man vara lite segare...
Men jag har köpt vitaminer och fiskolja innan för att jag ska vara frisk och orka träna. Ska inte springa idag utan tänkte gå en runda. Gjorde misstaget en gång när jag tömt blod att åka inlines samma dag. Trodde inte jag skulle komma hem på egna ben.

På tal om träning. Jag lade till 1 km stig på min runda. Jag orkade springa hela vägen (6 km). Rätt glad att det går bra nu med träningen. Så här bra har det aldrig varit innan. Och det fina vädret är inte sämre :o)

Dagens låt

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits