Psykometri

Tränade på brandstationen igår. Rullbandet var sönder så det blev styrketräning. Ska in nu innan jag börjar jobba. Äntligen har lusten och orken kommit tillbaka :o)
Fast jag var jäkligt seg igår. Märks att det fattas 4 dl blod.

Var på en sådan psykometri i förgår. Mediumet skulle få en sak som tillhörde någon person och sen kunna berätta om denna personen. Jag var lite skeptisk och funderade på att det kan man ju säga till vem som helst. Men sen när hon berättade vissa saker som inte stämmer på många och personen verkligen reagerade som att det stämde så började jag tro på det. Någon skulle lätta på gasen*hehe*.

Så drog hon min vänninas nr. Hon fick hennes halsband och det stämde så bra på henne det hon sa. Jag blev riktigt imponerad på denna kvinna som ser saker bara genom att hålla halsbandet.
Efter vänninan sa hon att det var sista numret. Gissa vems?
Jo mitt!

Jag hade varit allvarlig hela "föreläsningen" för att jag tänkte att om hon säger jag är en allvarlig person så stämmer det ju inte då hon kunde ta hur jag var just då.
Det första hon säger när hon fick mitt armband: Jag är en riktig pajas med glimten i ögat, tycker om att roa yngre och äldre. Familjen här hemma (och jag) tyckte det stämde precis. Kusligt.
Hon sa att jag skulle äta på mer regelbunda tider och dricka mer, framför allt varmt. Hon prickade rätt. Jag äter helt oregelbundet och dricker alldeles för lite. Och varmt dricker jag bara när jag har ont i halsen. Dricker ju inte kaffe.
Hon sa att en flytt var nära. Inte kunde väl hon veta att jag bor hemma och precis gjort en intresseanmälan på en lägenhet?

Behöver inte gå in på allt hon sa man allt stämde och det kan hon inte bara ha gissat. Kusligt.
Ja jag vet att några av er som läser säkert inte tro på det men ni var inte där! :o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits