Gömma sig för vattenkanonen :o)

Hmm de senaste dagarna har jag gjort lite av varje. Varit med Thias. Jobbat. Åkt brandbil...

I fredags var jag på jobbet. Fick larm vilket gjorde mig en anings försenad. Har massa extra ronder på fredagar på den bilen så det gjorde inte saken bättre. Jag skyndade mig rätt bra. Sprang upp för trapporna. Hoppade ut och in i bilen för att stänga grindar osv. Skulle till brandstationen dagen därpå så jag ville inte jobba över hela kvällen.

Lade mig sen halv tolv efter att ha ätit. Gick upp kvart i sju. Förkylningen hade verkligen slagit ut men jag var fast besluten att köra till stationen.
Började med att kolla belysning på motorpumparna och släpen.
Stegövningar stod på schemat idag. Jag fick köra runt brandbilen på baksidan vilket bara det gör min dag lycklig :oD
Efter lite övningar var det dax för lunch. Vem fick köra in brandbilen? =)
Fick även backa till för att tanka. Har inte kört lastbil på väldigt länge så det var kul att sitta där igen. Backade sen in vagnhallen. När jag stängde av de pep den till och de andra skrattade. Hade nog tagit handbromsen och växeln i fel ordning... :o)

Efter lunchen (två piroger som man blev pikad för :oD) skulle vi öva stegbilen. De satte på vattenkanonen och tog bort korgen. Jag fick order att ordna brandpost vilket jag gjorde. Stod och väntade medan de kopplade till stegen. Sen skulle jag ta på trycket och hann knappt ta på det riktigt förrens kanonen kom mot mig... Jag visste inte riktigt om jag skulle springa mot dem eller in i ett rum bakom mig. Jag valde det sista...
Instängd... =o)


När jag såg min chans sprang jag bort till de andra. Där fick jag styra stegen med joystick*hehe*.


Man styr kanonen upp och ner med ett rep.


Vi hann med tet och skoj som vanligt.
Om man kunde ha så skoj varje dag hade man levt länge..

Läser just nu en bok som heter Farväl, älskade Holly av Kevin Wells. Det handlar om mordet på de två flickorna Holly och Jessica i Soham. En väldigt gripande bok som Hollys pappa har skrivit.

Dagens låt


Skulle skriva mer men mammsen säger att jag ska ut och plocka ner äpplena så det är väl bäst att göra det nu...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits