Islandshäst

Då har man bokat. Blir ridtur på islandshästar den 30 maj. Den som väntar på nåt gott...
Ska bli riktigt skoj. Vi kommer få pigga hästar då alla tre som rider ut är rätt ridvana =o) Trodde man skulle hamna i en grupp men det blir bara vi tre plus ledaren =oD

Igår städade jag hela lägenheten, riktig vårstädning (utom klädgarderoben).
Igår när jag jobbade fick jag ett larm till centrum, alltså inte långt. Kom till kontoret då larmet återkallades. Senare på kvällen fick jag ett larm en bra bit från staden, men inte kunde det återkallas...
Var till att köra upp, kolla runt i byggnaderna så allt ser ok m.m för att sen köra hem igen. Fick jobba över en halvtimme men det gjorde inget.

Ska snart skicka in deklarationen men ska få hem papper så man kan fylla i sina kontouppgifter så går det snabbare att få pengarna :o)

Blir en inlinestur idag ev med brorsan. Är egentligen inte så kul att åka med honom för han har bättre rull i sina och är dessutom lång. Jag får ta fart tre ggr så mer än han. Men jag får ju bättre kondis :o) Är glad att man äntligen kan prata och gå samtidigt, förutom i uppförsbacke då. Några rundor till så går nog det oxå!
Ska börja med styrketräningen snart, typ 1 kg hantlar*skratt*. Man måste börja lugnt som sagt, vilket är min största svaghet. Så fort man får energi och blir frisk brukar man ånga på som ett ånglok så korkad som man är. Denna gången ska jag göra rätt!

Kommentarer:
Postat av: Sanna

Trevligt att läsa att du börjar komma igång igen!

Postat av: Brandkvinnan

Ja äntligen =oD

2009-04-23 @ 19:52:12

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits