Nioåring själv i mörkret

Slutade klockan 22.00 igår. Började 6.00 idag. När jag hade gått och lagt mig igår hörde jag nåt oväsen där ute. Trodde det var några som lattjade. Efter ett tag hör jag oväsendet komma närmare. Då hör jag att det är en som gråter. Tittar yrvaket ut och ser en liten kille går själv ute i mörkret.
Tar på mig kläderna och går ut, springer längst hela parkeringen och hittar pojken i en gruslåda.
Frågade honom massa frågor innan jag fick reda på vad som hänt. Hörde knappt vad han sa mellan gråten. Pojkens mamma var på besök hos vänner men han ville hem och sova för han sov inte så bra hos de bekanta. Men han blev inte ens insläppt hos de bekanta och hade heller inte fått nycklarna hem.
Jag fick numret till mamman men hon svarade inte. Hade planer att ringa polisen men då visar pojken balkongen där de bekanta bor. Då dyker mamman upp. Förstår knappt hälften vad hon säger men hon tackade iaf.
Går hem igen. Ser att pojken står utanför ett tag och pratar med mamman. Men han gråter inte mer. Kunde lika gärna vara pojken själv som inte ville gå in. Kunde inte jag avgöra. Men vad nu pojken än hade gjort borde han inte gå själv ute i mörkret, nio år gammal. Inte ens min mamma vill att jag ska gå i miniparken själv i mörkret.
 
Klockan elva kunde man lägga sig igen. Tar evigheter innan man somnar och vaknar flera ggr bara för att man vet man ska upp tidigt.
Gäsp...
Typiskt man ska jobba dubbla pass idag. Jaja det ska nog gå bra. Men jag tror faktiskt jag skippar träningen då andra passet kommer vara massa spring.

Drömde att hela familjen flög på kvastar. Fia, vår katt, ville inte riktigt åka med*skratt*. Påsken är ju över så jag ska ju inte flyga någonstans :o)

Oj började skriva för en timme sedan men det har strömmat folk hela tiden. Bra för då går tiden snabbare när man har saker att göra. Dessutom får man träna på att tänka på flera saker samtidigt.

Jag har alltid haft funderingar på en ögonoperation så man slipper linser och glasögon. Dessvärre är det rätt dyrt men håller synen i sig så kommer det jämna ut sig jämfört med kostnader på linser hela livet.
Sen vet man inte om man kan bli opererad heller. Jag får nog vänta ett par år till så synen stabiliserar sig.
Men usch vad nervös man hade varit. Få en laser i ögat... Tänk om det blir strömavbrott eller nåt? :) Kanske lasern kommer in i hjärnan*S*.
Så man får väl börja spara till den operationen. Sen tipsar syrran mig att spara till pensionen. Och sen vill man spara till en resa. Kan man göra tre nya konton? =)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits