Köpa eller inte köpa, de e frågan!

Har inte haft någonting att skriva om tycker jag.
Tränade på stationen häromdagen men var täppt i bröstet så jag orkade knappt gå på bandet. Gick ut till gänget som hade övning med att koppla slang mellan 304, 301 och 304s bassäng. Såg nog konstigt ut när jag hjälpte de rulla ihop slang i shorts och gymnastikskor medan de fem brandmännen hade larmställ :)

Annars har jag jobbat, städat lägenheten, åkt inlines, simmat, varit fyllechaffis åt en brandman (kom hem halv fyra, gick upp kl 5 för att jobba*gäsp*), varit hemhemma.

Har legat på över 170 h/mån jobb maj-aug. Denna månaden blir det 178 h medan det bara blir 92 h i septemper. Blir väl säkert ett par pass till men jag kommer ändå få en massa lediga dagar. Vad sjutton ska man då hitta på? Nu när man blir lite ledig är sommaren över. Men jag ska inte klaga för hösten är fin på sitt lilla vis. Då kan man ut i skogen och ta kort på alla fina löv :) Och svamp måste man plocka, äter dom inte men kul att leta efter :)
På tal om det är jag sugen på en ny kamera, en systemkamera. Men blir det bättre bilder på den än min digitalkamera då jag är amatör? Skaffar man systemkamera är det ju förutsättning att man lär sig alla funktioner och hur gör man det? Har jag tid och energi till det? Åå jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Hade velat gå en fotokurs på distans men hittar ingen.

Dessutom vill jag köpa det, det och det. Och spara till kombi, vovve, resa...
Jaja... jag brukar inte göra impulsköp så jag kan nog vänta lite till innan jag köper något. Mitt konto har växt till 16 ggr mer än när jag kom hem från Thailand så jag har precis inte slösat pengar (försöker intala mig själv att jag är värd att köpa något kul) ;o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits