Besiktningsdoktorn

Glömde ju skriva om besiktningen.
När jag skulle skriva in mig så funkade inte datorn, tryckte och tryckte men inget hände. Men bilarna körde in ändå så jag satte mig i bilen och väntade. Han som kom efter mig hade med problem med datorn så han gick in och pratade med dem. Så fick han köra in. Då började jag bli misstänktsam och gick in och sa till. Då hade jag blivit utebliven*gah*. Men då jag förklarade att datorn var knasig så fick jag köra in.
Väl där inne så ryckte besiktningsdoktorn så mycket han kunde i min stackars bil. När han skulle starta den så gick den inte igång på första försöket. Har då aldrig haft problem med att starta så jag trodde att bilen blev lite tjurig när matte inte körde :)

Sen körde han iväg, och försvann. Tjejerna efter mig började oxå undra vart min bil var. Nu började min tankar rusa iväg, bensinslut? Sönder? Efter ett tag så kördes tjejens bil efter mig en runda och kom tillbaka efter några sekunder. Nu började mina ögon stirra febrilt ut genom fönstret. Kändes som tio minuter.
Till sist kom han tillbaka. Koldioxidvärdet var visst för högt i början eftersom bilen var kall. Så han hade fått köra den varm*puh*. Jag höll andan. Skulle han komma igenom blankt i år oxå, min gamla bil som fyller nitton i år? Det såg bra ut så besiktningsmannen och skrev ut pappret. Blankt!! Ramlade nästan ihop av lättnad för just nu orkar jag inte med dyra lagningar och ombesiktning. Har lite annat att tänka på. 
När jag fick köra iväg luktade han lite bränt, stackars min bil, blivit misshandlad :o)

Sitter på jobbet nu. Snart börjar lastbilarna rulla in... Hoppas dagen går snabbt.
Gjorde inte någon nytta igår, jo diskade men de var knappast jobbigt. Utan jag satt ner hela dagen. Jobbar förvisso bara en dag denna veckan men jag kan behöva lite ledighet. 
Jag kommer springa uppför trapporna när jag kommer hem för att se om jag fått svar från sjukhuset. Hoppas det är bihålorna nu så de kan bota mig. *please*

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits