Körde över gropen

Godmorgon alla sjusovare :o)
Är förvånansvärt pigg om man tittar på klockan. Fast det är några delar av kroppen som inte har vaknat än. Sov lite bättre inatt iaf. Skönt då dagen kommer vara fullspäckat.
Nu jobbar jag från sex till tio. Hem och byta om, ta med lite saker. Ner och besiktiga bilen (hoppas på nolla). 11.15 ska jag vara uppe på röntgen, eller datortomografi som det så fint heter. Sen får jag se om jag får vänta på svar eller om de skickar hem mig.
Handla på Citygross, byta gardiner i köket (inte kul med julgardiner på inflyttningsfest :oD), städa, damma, dammsuga, färga håret m.m.

Gör man det mesta idag så kan man sova lite längre imorgon och så blir det inte så stressigt då jag ska göra mig iordning. Min kära bror kommer lite tidigare för att hjälpa mig med de varma mackorna.

Häromdagen när jag skulle köra hem på kvällen låg en 740 precis bakom mig. Inte mycket marginaler där inte. Innan en liten rondell svänger jag höger. Då kör han in i rondellen och hamnar precis jämnsides med mig. Jag håller femtio och hans kurva blir betydligt skarpare (rondeller är ju inte raka precis). Så då kör han om mig genom att köra i rondellen. Jag hamnade i ett perfekt läge för den sk PIT manövern. Djävulshornen växte ut för jag fick bromsa för tokstollen. 740s stötfångare är ju rätt tåliga.
Hmm... en lätt knuff och han snurrar runt. Efter några millisekunder beslöt jag mig låta bli då det var jag som hade väjningsplikt. Även om han körde som en tattare och väldigt omoraliskt så hade nog jag fått ta smällen. Inte värt att bli av med jobbet va? Så han fick höra min klena tuta och extralyset i nacken...
Synd man inte var civilpolis, hans min när man hade satt på blåljusen hade varit obetalbar*mohaha* :o)

Neeej!! En räv sprang i området, under bommarna och sprang över bron in till stan!! Stackarn =( Hoppas han inte blir påkörd nu...

Satt här igår och hoppades på att larmet skulle gå då mitt gäng jobbade. Men inte kom det något. När jag slutat körde jag bort till brandstationen, var tvungen att torka lite olja under motorn så inte besiktningen skulle klaga på det. När jag står där under min kära bil går larmet. Vart tror ni? Jo dit jag jobbade under dagen! Men de vände redan innan de kom fram då det var falskt. Men ändå...  :)
När larmet tjöt i högtalarna gick jag bort till vagnhallen för att vinka hejdå. Fick en ficklampa som jag skulle lägga in i 301 medan de tog på sig larmställen. Sen öppnade jag en port. Det var allt jag kunde göra :o)

Senare körde jag till stan för att klippa mig. Parkerade längre ifrån centrum så slapp man betala p-avgift, visste ju inte hur lång tid klippningen skulle ta. Kostade bara 180 kr och tog tjugo minuter. Hon klippte så snabbt så man drog öronen till sig =o/ Men det blev jättebra =o)
Hittade snygga gardiner för 50 kr på Fyndkällarn.
När jag kom hem var jag trötter. Och så slog det mig, jag hade inte ätit något på 12 h*gah*. Gjorde pasta och köttbullar så fort det gick.
Satte mig framför tvn och tittade på filmen 27 dresses, rolig film =)

Oj jag började skriva halv sju men då man avbryts med sysslorna tar det ett tag att bli klar. Så nu e det bara 2 h 10 kvar :o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits