Inbrottslarm

Igår var min bror och far här för att hjälpa mig sätta upp saker. Hyllorna och brandvarnarna är på plats :) Nu kan jag sova tryggt.
Gick och lade mig vid halv sex för att orka med att jobba natt. Syrran ringer och frågar om de kan komma på snabbvisit. Kunde inte säga nej då jag gärna ville att de skulle komma hit. Mathias lyfte på alla saker han kom åt, han micrade och "pratade" i telefonen.
Hann vila en timme innan det var dax att käka kvällsmat och bege sig ut i natten.
Klockan tre kom jag precis hem till min lägenhet för att äta lite, var vrålhungrig efter sex timmars springande. Då fick jag larm, två sektioner hade utlöst och polisen var larmad. Hmm har inte varit med om att polisen larmats ut.
Skyndar mig till kontoret och sen vidare till objektet.
När jag kom fram var två polisbilar redan framme. Var stort hål i glaset. En stor polis hänger med in för att se så ingen är kvar. Vilken förstärkning :) Inte var dag man har sådant lyx.

Kom hem vid kvart över sex och var döhungrig. Började fundera om mitt öde var att dö av svält precis utanför lägenhetsdörren för kors vad svårt det var att få in nyckeln i hålet. Mitt blodsockernivå var i botten efter att ha ätit ett äpple på tio timmar, så jag blev förbannad på bilen bara för att dörren gick igen när jag skulle öppna den.
När jag lade huvet på kudden kändes det i kroppen att ha varit vaken i 21 timmar. Tur man e ung :o) 

Dagen hade inte börjat bra heller. När jag skalar morötter så åker en bit av ena tummen med. Tjockaste huden på biten var 3 mm. Gud kan väl straffa mig när jag rev chokladen, men hallå, morötter är nyttigt! Folk tror väl man är en helt inkompetent kock! :o)
På kvällen krånglade hänglås, lås och grindar. Fick ta till våld på en järngrind som inte riktigt ville som jag, så den fick smaka på mina stora 37or...*mohaha*

Idag har jag städat, fått besök av vänninan, pratat i telefon, diskat och tvättar. Hmm på tal om det är den nog klar nu..

Lyssnar på

Kommentarer:
Postat av: sanna

Dagens tips! En liten flaska låsspray i fickan gör natten lite mindre strulig. Bara att dutta i lite i struliga hänglås och lås. Jag går inte en rond utan en liten burk i benfickan :0)

Postat av: Anonym

Hoppas du haft en bra helg sötnos! :)

2009-01-11 @ 23:08:42
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Brandkvinnan

Sanna: Hmm, tror det finns någon i bilen någonstans :)



Alina: Jodå den var helt ok =) Hoppas detsamma :)

2009-01-13 @ 12:17:53
URL: http://brandkvinnan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits