Suckar tungt

Har jobbat i helgen. Gick segt då febern fortfarande håller i sig. Men jag gick så lugnt jag bara kunde.
Hälsade på gänget när de lagade middag i lördags :) Man känner sig rätt ensam när man jobbar så då är det kul att få lite sällskap när man har rast. Och prata med brandmännen är alltid lika givande :o)

Finns väl inte så mycket att skriva om. Har antingen sovit eller jobbat.
Idag är det fjärde dagen med feber men ska ändå till Ekohallen med mamsen.
Har försökt få tag på alvedon hela helgen. Tog slut i fredags och körde då inom hemköp, preem och statoil men de hade ju inga. Nästa dag körde jag till nästa preem men där var de slut. Sen till ica och vidare till coop. Har fortfarande inga. Men igår hittade jag två alvedon i en låda här hemma. Lycka!!
Ska bunkra upp ett lager idag. Jag trodde att jag skulle slippa bli sjuk genom positivt tänkade men inte faen hjälpte det.

Jag har slut på idéer nu. Har håller man sig frisk? Har hållt på så här i 8-9 år. Jag kan omöjligt bli brandman (eller polis) när jag är sjuk så här ofta. Jag kan inte heller köpa hund. Orkar ibland knappt gå upp för att äta när jag e sjuk, hur ska man då orka gå en timme varje dag med vovven?
Och barn i framtiden är bara att glömma (om man nu vill ha vill säga). Pappa sa att jag inte skulle måla fan på väggen men vad ska man göra då efter så många år?
Finns det någon läkare någonstans man kan gå till som är proffs på immunsystemet? Kanske är något min kropp saknar som man kan åtgärda.
Tips någon på vad man kan göra?  

Kommentarer:
Postat av: Sofie

Du ville ju ha tips så du ska få ett till att börja med (helt gratis) ;) Gå till apoteket, jag har hört ryktas om att de kan ha alvedon.

Jag beklagar att du blir sjuk så ofta men det känns (som du antyder lite lätt i inlägget) att antingen får du gå till botten med det hela. Uppsök något specialiserad läkare. Kan ju vara saker i din omgivning som gör dig sjuk. Det kan nog vara väldigt mycket.

Annars så får du helt enkelt acceptera det som det är och försöka se lite gott i allt det "gråa". Alla kan inte läkare eller stridspiloter (eller brandmän). Det finns folk som älskar djur men är pälsallergiker. Ser du lite mer positivt på tillvaron så tror jag att du iaf kommer att må bättre om inte fysiskt så iaf psykiskt

2009-06-08 @ 22:01:45
Postat av: Brandkvinnan

Jo jag köpte där häromdagen sen. När jag letade efter alvedon var det stängt. =)



Jag hoppas att läkarna går till botten med detta imorgon. Har velat det hela tiden men läkarna bryr sig ju inte.

Nej det är sant, alla kan inte bli piloter.

Har lite svårt att acceptera att vara sjuk så här mycket eftersom det känns som att man inte riktigt kan leva livet.

Men visst, går det inte att göra något så får jag ju acceptera det.

2009-06-15 @ 18:01:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits