Töltat

Red islandshäst i lördags. Var hur kul som helst, särskilt när de töltade. Men guiden kunde dock haft högre tempo vid de snabbare gångarterna. Fick hålla in hästen heeeela tiden. Men men, det var skoj att rida 2,5 h :)
Jag fick en skäck, kommer bilder sen.

I söndags var jag med ute och red fast på Raston, nordsvensk. Där var det lite mer häst. På islandshästarna kändes det som att sitta på marken ju.
Raston var rätt pigg igår. När vi skulle galoppera höll jag in så att I med Pontus fick försprång då jag får allt grus på mig när jag ligger bakom. Raston fick upp ett bra tempo vill jag lova när han kom efter sin kompis. Det är då man njuter av livet. Full galopp på mysig skogsväg =o) I slutet av galoppen bestämde Raston helt själv att vi skulle in till en stig. Blev ett tvärt kast till höger så man fick knipa med benen. Höll in honom och vände efter mycket protest. Han trodde väl det var en genväg hem...


Är fortfarande trött efter förkylningen som sitter kvar. Känns inte alls kul att jobba 8 dagar i rad nu. Men blir klirr i resekassan =o)
Ska upp till Oskarshamn kärnkraftverk och jobba i midsommar. Har aldrig jobbat där men däremot ett studiebesök för några år sedan.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits