Slang i näschan

Jag fick en slang upp i näschan idag. De undrade om jag ville ha bedövning. Bedövningen skulle smaka illa och man blir tjock i halsen. Äsch va fan, kan man laga hål i tand utan bedövning så är väl en slang i näsan inte så farligt...
Kan ju säga att jag satt still. Ont gjorde det inte men när han var långt bak blev ena ögat tårögt, var visst vanligt sa sköterskan*puh* :o)
Han kollade även ner i halsen, kändes som om han kunde titta ner i magsäcken*säg aaa*.
Jag fick även se röntgenbilderna av mitt huvud. Första bilden var svart... Men sen skrollade han vidare och jag fick se mina bihålor, tänder och en massa annat som jag inte vet vad. Var tydligen hjärnan men jag kunde inte se riktigt vad som va vad :o)
Bihålorna var lite svullna som de sa innan men inget att riktigt bry sig om. Inga polyper som besvärade.
Näsväggen var sne däremot, men det är visst vanligt. Han kanske sa så för att man inte skulle känna sig onormal*haha* :)

Det han kunde råda mig var att ta någon sorts nässpray jag fick utskrivet. Den skulle jag ta hela tiden för att förebygga lite att bli förkyld. Mer kunde han inte göra.
Så då känns det som att man är tillbaka till ruta ett. Kanske finns någon indiansk medicinman som kan ge mig mirakelmedicin?

Men det positiva är att energin är på väg tillbaka :o) Dessutom ska man snart till Thailand, till alla fotmaskar*hjälp*.

Kommentarer:
Postat av: Siram

Huu, det lät inget skönt alls med en slang i näsan!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits