Inget flyt

Jobbade som sagt igår. Början av passet var helt ok. Flåsade inte så mycket som innan. Kändes som att man kunde hålla samma takt sen innan jag blev sjuk fast men betydligt sämre kondis.
Var på ett objekt lite avsides. Kollegan ringer. Han har råkat låsa in nycklarna i nyckelskåpet i grannstaden.
Bara att flyga genom skogen. Låsa upp nyckelskåpet och flyga tillbaka några mil. Fortsatte ronderingen på objektet.
På detta objektet bygger de nytt, gräver ner ledningar och gräver hål vid dörrar. De hade spärrat av vid vissa dörrar men inte kan man ändra på sin rondering ;o)
Med lite smidighet och försiktighet löste sig ronden utan några fall i hål.

Men nu låg man efter. Fredagar är rätt taight utan missöden. Jobbar på för att ta igen tiden, varje minut räknas!
Sex minuter i nio ringer telefonen. Fellarm på ett annat objekt en mil utanför staden. Hade de bara ringt sex minuter senare hade kollegan som tar över larmen klockan nio fått åka på det. Han har dessutom en lugn natt framför sig, jag låg som sagt fortfarande efter trots ingen rast, ingen käk och mycket harklande p.g.a min mystiska förkylning.
Kommer till kontoret för att hämta instruktionerna. Då hade kollegan redan börjat. Men hjälp fick man inte. Bara att flyga vidare.
Kan säga att detta var inget vanligt larm utan satt på olika ställen m.m. Ringde en ledig kollega för hjälp via telefon. Hann inte lösa det. Tillbaka till staden för en stänging.
Efter stängning köpte jag en macka, lågt blodsocker vid krångliga larm kan resultera i onödigt våld.
Vidare ut på larmet, fick äntligen förstärkning av kollegan. Vi kunde inte lösa det utan skulle vara tvungna att vänta. Han ronderar på objektet då han ändå skulle göra det på natten.
Jag fortsätter. Jobbarmobilen dör.
Tillbaka till kontoret. Försöker byta batteri med en annan mobil. Tog ett tag innan jag kunde dela mobilen. Måste vara på ett objekt i en halvtimme. När det var slut hade jag jobbat över mer än en timme. Min egna mobil dör snart då jag ringt hem och klagat på allt som gått snett.
Körförbi ett objekt som kollegan har stängning på. Då han hade fortsatt med det krångliga larmet var jag rädd att han blivit försenad. Hoppar in i hans ställe. Var ett tag sen jag låste stället och fick veta att det var nya rutiner.
Ringer kollegan som efter två min hade kommit till platsen. Jag tar ändå stängningen åt honom då han nu verkade ha fullt upp.
Lagom då allt ska låsas hittar inte sista kunden, som tankat, sitt kort. Allt stod inte rätt till. Kan inte säga om det var alkohol eller annat som slöade ner tankeverksamheten.
Efter mycket om och men lyckades pengar komma fram från han som körde, efter det var tal om polis. Så efter ytterligare förseningar tog jag sista objektet.
00.40 körde jag hemåt, då 2 h 10 min övertid.
 
Vaknar tjock i halsen idag. Hoppas att det bara är för allt harklande.
Jobbar ikväll och imorgon. Kan ju inte gå allt annat än bättre :o)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits