Villalarm

Lördagens och söndagens pass var betydligt lugnare och flöt på riktigt bra. Fick ett larm igår till en villa. Fick order om att bara göra yttre kontroll, vilket jag gjorde. Allt var lugnt (99 av 100 är tekniskt fel).
Känns alltid lika konstigt att gå runt i folks trädgårdar och hus utan att ägaren är där. Ibland kommer man till riktigt fina hus så det är rätt kul att gå runt (om det är oförstört givetvis). En gång kom jag till en stor trädgård där de lagt lite arbete. Jag kollade igenom hela så det inte var någon där. Man gick i mysiga gångar och stenar överallt. Men det var mörkt så man missade kanske lite av det fina :o)

Har kunnat hålla riktigt bra tempo nu. Känns som man kommer iform. Men får hosta när jag lägger mig på kvällen. Verkar som att det sista i bröstet lossnar när jag anstränger mig. Har planer att gå lite på rullbandet imon. Får se, man vill ju inte råka ut för fler missöden innan Thailand.

Tänk att det bara är 7 dagar kvar. Läste på aftonbladet att en båt hade sjunkit i Thailand och att några saknades fortfarande. Verkligen sådant man vill läsa om...
Men istället för att vara rädd att planet kommer krascha är jag mer rädd för alla kryp man kommer i kontakt med. Vet att det inte kommer vara så farligt när man väl kommer ner... Det värsta som kommer hända är om en spindel gör mig sällskap i sängen, då dör jag på fläcken =o) Kanske borde skriva testamente och hur jag vill ha begravningen innan jag åker? ;o)
Nej usch sånt ska man inte skoja om*ler*. Jag kommer vara frisk och kry när jag kommer hem. Lagom utvilad till sommarens slit. Förmodligen kommer jag jobba en maaassa. Pengarna börja krympa när man vill ut och resa...
Hade gott allesammans!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits