7 mil

Igår hängde jag med syrran till en trädgårdsaffär. Köpte lite prydnadsfjärilar till blommorna medan hon köpte blommor till trädgården.
Började klockan två. Hände inte mycket under passet. Gick ronden på kvällen och klockan 22.00 körde jag hem. Somnade sent då man inte vänt dygnet riktigt. Vaknade ett par ggr på natten och sen ringde klockan 5.20. Neej! Jag hade gjort vad som helst för att få sova lite till. Men var bara till att stiga upp efter 9 min snooze.

Idag har det varit lite mer att göra men inte mer att man klarar av det.
Slutar om två timmar. Ska till stationen för att träna för att sen börja jobba igen 16.30. Får väl vila lite emellan.

Systersonen är inte alls mostrig av sig. Moster får knappt en kram. Hmm, har moster varit för sträng tros? Eller så vill han umgås med killar för tillfälligt. Varit moffa och böne (morfar och morbror B) mer än Mimmi (mig) de sista gångerna. Men jaja man kan inte vara favoriten jämt :)

Räknade ut att jag har motionerat (inlines, cykel, sprungit) 7 mil på två veckor. Inte illa tycker jag. Från att vara 0 km på ett halvår så... Plus alla ronderna man går på. Men är noga med vilodagar. Tar t.o.m en extra vilodag för att vara riktigt säker på att kroppen ska återhämta sig. Nu börjar jag bli riktigt optimistisk att jag kanske är frisk en längre period så jag ska snart göra träningsplanering.

De säger det ska bli åska och regn idag. Vågar man cykla till jobbet ikväll?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits