Klipp

Jag vet att man inte ska skratta åt andras olycka. Men tjejen i högklackat är rätt rolig =o) Gör ont bara man ser på det...

Söt kisse

Stackars kisse. Fast den ser ut att njuta... =)


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Går du i högklackat ibland? =o)

akta dig isåfall

2009-05-04 @ 19:23:46
Postat av: Bosse

Alltså jag får verkligen en elak bild av dig.. Först struntar du i att hoppa i och rädda en gubbe som ligger och flyter i vattnet, sen hånar du några videos?



Förstår du hur jag menar? Du vinklar din blogg lite fel tror jag.. Bara en fundering!



mvh/bosse

2009-05-04 @ 22:00:52
Postat av: Brandkvinnan

Jo jag går väl i högklackat 4 ggr om året ;o) Man skulle egentligen spelat in första gången man gick och sänd in till AFV =)



Bosse: Det är tråkigt att du ser mig som elak. Anledningen till att jag inte hoppade i att jag var tvungen att ringa 112. När jag avslutade samtalet hörde jag sirenerna då rtj inte ligger långt ifrån. Då var jag tvungen att öppna bommarna då det är bara jag som styr dem.



Angående klippet du menar så känner jag smärtan med henne, men varför får reportrarna och alla andra som sett det skratta och inte jag? Hade man inte fått skratta när andra ramlar så hade knappast Americas Funniest Homevideos varit så populärt. Visst kan det tyckas elakt att skratta när andra ramlat men jag har ramlat många ggr och folk skrattat åt mig men jag skrattar bara åt mig själv. Vi har kanske inte samma humor?

Men jag ska ta det till mig att man kan vinkla mig fel och vara tydligare i framtiden.

De runt om mig kan garantera att jag inte är en elak person utan gör allt för att hjälpa andra.

Tack för upplysningen!

MVH

Emelie


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits