Massa marshaller

Då butikerna hade öppet lite längre i byn så hade det satts ut massa marshaller. Var kilometervis med rader. Riktigt fint :)
Så jag gick ut för att ta kort på lite allt möjligt...














Är så grymt sugen på att köpa systemkamera!! Kostar 4-5000 kr och jag är ju inte den som kastar pengar omkring mig utan köper sällan dyra saker. Ska jag köpa eller inte? Hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. Hmm... Eller ska man vänta till mellandagsrean vid jul?


Blev ingen bjudning på äppelkaka till brandmännen då bara två i gänget jobbade idag. Ska ju vara till hela gänget annars blir det ju orättvist :) Får vänta till nästa tillfälle.

Har beställt en tröja på ellos.se. Första gången jag beställer kläder via nätet men fick ett bra erbjudande. Får tröjan och handduksset för 114 kr och då ingick även frakt :)
Storpolo (Den brunmixade).

Funderar på att köra till stationen och träna. Men sprang rätt länge igår, kändes toppenbra men så funderar jag på att träna varannan dag så jag inte tar ut mig direkt. Jag svarade på min egna tanke där. Vila idag och låta kroppen vänja sig vid träning igen. Har börjat med full träning innan och det har som sagt inte varit så lyckad.
Så ingen träning idag*tyglar mig själv*.

Har tvättat tre tvättar idag. Tvättstugan är i källaren i grannhuset och jag bor på andra våningen. Blev lite spring innan allt var klart :) 
Om man kanske skulle köra hemhem och titta på inspelad Desperate Housewifes, SOS Gute och Life...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits